Na, köszönöm szépen ez jó ötlet volt Olaj kicserélve!:) Szelephézagnak nekiálljak itthon ? Szívesen megtanulnám ha valaki nagyjából segítene, egy skype tréning keretein belül
Úgy látszik a pdf-et nem engedi feltölteni ha érdekel adj egy email címet és elküldöm oda.
Ja felraktam a kézvédőt és a tengelygombákat.Mondtad hogy te is szeretnél felrakni gombát annyit akarok,hogy ahoz hogy fel tudd szerelni ki kell cserélni mind a két tengely csavart lyukasra hogy a gomba tengelye keresztül tudjon menni rajta.
A kézvédőhöz meg le kellet szedni a kormányvégsúlyt.
Most ezen ügyködöm mert szintem mindig szükségem van egy nyeregtáskára.
volt valahol linkem, hogy hol lehetett szinesbe venni ilyen szilikon csövet, csak elkevertem. Nekem citromsárga kellene inkább a berghez, vagy az a gyári pirosas átlátszó amivel a gyárba szerelik
személyesen ingyen elvihetők a következő dolgok:
(2. kép netes, de ugyanez van nekem is csak feketében)
meg még pár apróság ami nincs fényképezve és helyet foglal
én megnéztem amit árul, átszámoltam hogy mennyibe lenne mire itt van, majd mivel útba esett a motor bolt bementem és kb 100 ft al drágábban megvettem ott. nem kellett utalni, postára várni, cigánykodni stb.
szerintem mindenki maga dönti el hogy mi éri meg és mi nem.
Erre írtam, hogy semmi közöd hozzá, hogy mennyiért akarja adni...írhattad volna azt, hogy...már egyszer leírtam, hogy mit. Engem nem érdekel. Csak ahogy a Janó is írta, ne csodálkozz, ha feldobnak egy pofont, és alárántanak majd...
a gazdaság már összedőlt
mert sosem a kereskedők által generált forgalomból lesz erős a gazdaság hanem a megtermelt értékekből
szóval ha te veszel 1 forintért valamit és eladod 10 ezerért attól még országos szinten semmi nem fog változni
de ha 1 forintból előállítasz egy terméket amit utána el tudsz adni 10 ezerért akkor érték teremtődött
ezért is írtam hogy ha itt senkit sem zavar hogy indokolatlanul drágán vásárol akkor vásároljon.....
de azért az első mondat ami kiváltotta ezt a vitát kb így hangzott
add 2500ért és nem linkelek 2 ezerért(mint utána kiderült 1700)
25% haszon azért nem kevés és ekkor még nem is kell a "teszkós" kamu akciókkal szédíteni a népet ha 3at veszek akkor csak ennyi meg ennyi
Akkor tényleg okos vagy...de azon ne csodálkozz, ha előbb utóbb összedől a gazdaság teljesen...mert ugye az lenne a normális, hogy mindenki itthon vásárol...
Az a baj, hogy nem értesz az internet, a fórumozók nyelvén. Hidd el, hogy a negatívat azonnal meglátják abban, amit írsz, és ez rögzül mindenkiben. Ha bármikor helyesbítést írnál, akkor azt meg sem látnák...az a baj, hogy az előzmény gombra kattintva írtad a kezdő kommented, így mindenki a Kortiszhoz köti a fikázást. És ez nem kupeckodás, ez piacgazdaság. Ő megtalálja a kereslet és a kínálat közti rést, és kihasználja. Én is vettem már ilyen üzemóramérőt, és drágábban eladtam...és?
Ja felraktam a kézvédőt és a tengelygombákat.Mondtad hogy te is szeretnél felrakni gombát annyit akarok,hogy ahoz hogy fel tudd szerelni ki kell cserélni mind a két tengely csavart lyukasra hogy a gomba tengelye keresztül tudjon menni rajta.
A kézvédőhöz meg le kellet szedni a kormányvégsúlyt.
Most ezen ügyködöm mert szintem mindig szükségem van egy nyeregtáskára.
Olaj 20nm,első tengely 40nm hátsó 90nm.
Csatolok egy manuált is hozzá:
mondjuk nekem csak a legalsó nem gyári, de a többi is kezd keményedni
ez kb mennyi idő múlva keményedik meg?
mert a gagyi gazdaboltos leesik félévente a gyári meg rajta van lassan 10 éve
írok majd vagy emilt, vagy fb-n jelentkezek!
karburátor túlfolyó csöveket kellene vennem, arra valakinek valami bevált ötlet?
(2. kép netes, de ugyanez van nekem is csak feketében)
meg még pár apróság ami nincs fényképezve és helyet foglal
szerintem mindenki maga dönti el hogy mi éri meg és mi nem.
mert sosem a kereskedők által generált forgalomból lesz erős a gazdaság hanem a megtermelt értékekből
szóval ha te veszel 1 forintért valamit és eladod 10 ezerért attól még országos szinten semmi nem fog változni
de ha 1 forintból előállítasz egy terméket amit utána el tudsz adni 10 ezerért akkor érték teremtődött
de azért az első mondat ami kiváltotta ezt a vitát kb így hangzott
add 2500ért és nem linkelek 2 ezerért(mint utána kiderült 1700)
25% haszon azért nem kevés és ekkor még nem is kell a "teszkós" kamu akciókkal szédíteni a népet ha 3at veszek akkor csak ennyi meg ennyi