Koszi koszi. Szepnek tunik de valamu ujjabat szreretnek, azert is gondoltam h van aki csak most kezdi hirdetni vagy akarja.. es igy eldokent lecsapok ra.
ma láttam az A1-ben naked motort, ugye bimmer, valami 1000res sport blokk volt benne teljesen csupasz majd egyenes kormánnyal, ferka piros és nincs 200kiló ráültem nagyon begyött, az árát nem kérdeztem.
még várok, idén még tuti meglesz a ténéré, mondjuk az olyan kevés összegbe van hogy nem sok értelme van eladni
pecázni jól jöhet még, ráfér egy raklap kacat
rájöttem hogy nem nekem való, kifáraszt pár óra alatt
öreg is vagyok puhány is a kezem is műtik(fene tudja milyen lesz utána) meg egyéb gondok is vannak, szóval kell valami kevésbé ideges gép
lehet a nagy is megy a háztól de avval még várok, bár tuti nem fogok többet vele messzire menni
haver meg vett most egy lc4et elég jó gép, közel sem olyan dinamikus mint a husky de elég jól megy
drz-től sokkal jobb, nemigen nehezebb de jóval kényelmesebb meg mittudomén.
ha valakit érdekel:
elcserélném a rendszámos huskym egy rendszámos lc4 640 endúróra értékegyeztetéssel
részletek meg emailban
olyan áprilisig él az ajánlat
Sziasztok!
Ktm lc4 640, 1999-es, hidegen gombnyomásra indul, viszont ha bemelegszik akkor azonnal leáll és az istennek sem tudod beindítani csak ha újra kihűlt.
Valaki tud esetleg segíteni, hol keressem a hibát?
http://www.kepesmotor.hu/ktm-s...
u
a
Látom, nem sokan segítettek Tomi!
Mindjárt szezon, keress valamit!
hegyekben nem teszteltem az lc4et csak nálunk a buckákon itt jól muzsikált
TE610 lehet még a te géped az LC4 mellett.
pecázni jól jöhet még, ráfér egy raklap kacat
öreg is vagyok puhány is a kezem is műtik(fene tudja milyen lesz utána) meg egyéb gondok is vannak, szóval kell valami kevésbé ideges gép
lehet a nagy is megy a háztól de avval még várok, bár tuti nem fogok többet vele messzire menni
haver meg vett most egy lc4et elég jó gép, közel sem olyan dinamikus mint a husky de elég jól megy
drz-től sokkal jobb, nemigen nehezebb de jóval kényelmesebb meg mittudomén.
Valami nem tetszik a típusban?
elcserélném a rendszámos huskym egy rendszámos lc4 640 endúróra értékegyeztetéssel
részletek meg emailban
olyan áprilisig él az ajánlat
tuti meglesz a hiba
Első körbe szelephézagot nézzél, illetve hogy melegen mikor leáll ad e szikrát.
ha igen, akkor jó eséllyel valami hiba lehet a szivató körül
ha úzod a gázt akkor is leáll? mondjuk ilyen 3-4ezer között tartva
Ktm lc4 640, 1999-es, hidegen gombnyomásra indul, viszont ha bemelegszik akkor azonnal leáll és az istennek sem tudod beindítani csak ha újra kihűlt.
Valaki tud esetleg segíteni, hol keressem a hibát?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_640_lc4_sm-8528679