Semmi baj a hónolással, csak annyi, hogy nem tudni milyen rétegben van a nicasil réteg a henger falán. Előfordul, hogy még a hónolás után is épp a bevonat, majd beteszed az új dugót a gyűrűvel, és az első bemelegítés után leszakad a nicasil a henger faláról...
Nincs olyan, hogy six-days kartervédő. Csak azokon a modelleken széria tartozék, mint ahogy a factory modelleken is, és még egyéb más modelleken. Ha beírod a cikkszámát a goggle-ba, akkor kiadja, hogy melyik modellekre jó...
szia.méresd a hengered,majd eldöntheted utána hogyan tovább.ha nem sérült a felülete,biztosan lesz még bele megfelelő méretű dugattyú.én hónoltatni szoktam,de van aki ellene van.
Az ELKO gyári márkájú dugó viszont a 94.96-os C-s dugó méretet néztem a táblázat szerint.Én az alapméretes dugónál 94.94-et olvasok.A gyári gyűrűméret pedig 95/87,2 X 1,25.
üdv srácok
tudnátok segiteni abban hogy 2006évj EXC 525 nél a gyári dugó mérete mennyi?
most lett szétszedve és az enyémen 94.96 van írva..ELKO 2250 ennyi van a dugón.
Ez még gyári dugó vagy már volt cserélve vagy 2 szer,,
illetve tudok még hozzá venni dugót mivel a gyürüt beletettem a hengerbe és kb 3mm mérek
köszönöm segítséget
Válaszolok helyette.Biztos hogy jó ha az EXC-én volt.Egyforma mindre 125-530-ig 2000-2014ig tudomásom szerint ugyanaz a lábtartó felfogatása az SX SXF EXC SMR-eken.
Hátsó féktárcsát keresek(2013 150 XC).
Új vagy újszerű érdekelne.
Vágott és kínai nem!
06306326297
krisztian19861@gmail.com
Sürgős lenne.
Köszönöm.