Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok.

Hátsó féktárcsát keresek(2013 150 XC).
Új vagy újszerű érdekelne.
Vágott és kínai nem!
06306326297
krisztian19861@gmail.com

Sürgős lenne.
Köszönöm.
nekemisnekemis
no name, magura, pazzaz stb
Renthal Twinwall 999 es eladó 22ezer ft iá.
Hali!
Meg van még a lábtartó?
Szia! Nekem van 2009-es évjáratú farokidomom.
Igaz, hogy gyári, de a matrica nincs rajta! Exc 125-ön volt! Horzsolással 1-2 helyen.
thx Zsiráf!
Bugic! Ti 400 óránál szeretnétek levenni először, és ott már lesz baj...hordós, és ovális lesz...
Konyvtarban csak napj 20percet netezhetsz ?
Gondolom ha először van leszedve a henger és nincs a falán nagyobb húzás sérülés akkor nem lehet gond a hónolással.
Semmi baj a hónolással, csak annyi, hogy nem tudni milyen rétegben van a nicasil réteg a henger falán. Előfordul, hogy még a hónolás után is épp a bevonat, majd beteszed az új dugót a gyűrűvel, és az első bemelegítés után leszakad a nicasil a henger faláról...
Nincs olyan, hogy six-days kartervédő. Csak azokon a modelleken széria tartozék, mint ahogy a factory modelleken is, és még egyéb más modelleken. Ha beírod a cikkszámát a goggle-ba, akkor kiadja, hogy melyik modellekre jó...
Eladó! Six days kartervédő.
szia.méresd a hengered,majd eldöntheted utána hogyan tovább.ha nem sérült a felülete,biztosan lesz még bele megfelelő méretű dugattyú.én hónoltatni szoktam,de van aki ellene van.
Az ELKO gyári márkájú dugó viszont a 94.96-os C-s dugó méretet néztem a táblázat szerint.Én az alapméretes dugónál 94.94-et olvasok.A gyári gyűrűméret pedig 95/87,2 X 1,25.
FAROK LEVI...azt hiszed nekem EGYÉBB dógom sincs mint neked odalógatni hogy POFOZGASSAD?

ÉPÍTEM a RIGÁT...gyön a TAVASZ...
mi a helyzet van veled? el voltál tűnve egy jóideje
SZENTSZAR...te ijjen KORREKT gyerek vagy?
Délután erre akartam küldeni, de azt írta érvénytelen imail cím, most meg már tárgytalan.
Kösz az infót!
üdv srácok
tudnátok segiteni abban hogy 2006évj EXC 525 nél a gyári dugó mérete mennyi?
most lett szétszedve és az enyémen 94.96 van írva..ELKO 2250 ennyi van a dugón.
Ez még gyári dugó vagy már volt cserélve vagy 2 szer,,
illetve tudok még hozzá venni dugót mivel a gyürüt beletettem a hengerbe és kb 3mm mérek
köszönöm segítséget
david122@citromail.hu
Válaszolok helyette.Biztos hogy jó ha az EXC-én volt.Egyforma mindre 125-530-ig 2000-2014ig tudomásom szerint ugyanaz a lábtartó felfogatása az SX SXF EXC SMR-eken.
Nos, akkor a te lábtartód jó 2006-os 525sx-re?
Az nekem sajnos nem jó :/ de köszi azért!