Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudod ezt te megcsinálod vele ő meg feljelent mert 8 napon túl gyógyuló sérülést okoztál neki.
Szándékosan elkövetett 8 napon túl gyógyuló súlyos testi sértés vádjával 4-8 év közti börtönbüntetést is kaphatsz.
Hát ezért írtam azt amit, ha nektek ez ennyit megér akkor hajrá!
Az megvan, tudod ha valakinek az üzletébe beleköpnek felénk így megy! Te megeszed a levest léggyel együtt ha beleszáll? Kurva egyszerű mást savazni, fikázni olyannak aki egész nap a monitor előtt ül!
Mi vagy te az új Robin Hood? Ez meg inkább fenyegetésnek hangzott nem felvilágosításnak, az apehos hozzászólásról nem is beszélve!
Szép egy banda lehet az is aki ilyenért kiverné a fogadat.
Ott is megvan a intelligencia hányados.
ezért?

egyrészt én nem árultam, még linket se tettem be hogy más honnan vegye, szóval nem károsítottam meg senkit(bezzeg amikor majd féláron linkeltem a bandázsszalagot mint amit boltban árultak akkor örült a nép)
másrészt meg szerintem belőled is csak a kupec vér szól
aztán ha azért verekedni kell hogy próbálom a népet gondolkodásra bírni, hát legyen, akkor verekedjünk
sajna most nem vagyok túl fényes állapotban, de nyár végéig csak összeszedem magam
Helyesbítek, az okos hallgat ha felénk ilyet mondanál valakinek a minimum, hogy kivernék a fogad!
Sziasztok!
Szeretném felvenni a kapcsolatot 660 SMC tulajokkal! Motor vásárlás előtt szeretnék kicsit kérdezősködni privátban!
Ha valaki tudna rám szánni néhány percet, azt megköszönném!
ez a baj, hogy mindenki csak hallgat
Ini! Ha csöndben maradtál volna, bölcs maradtál volna...
nekem gyárilag van benne üzemóramérő, szóval nincs szükség rá
én nem tudok rendelni, mert nincs számlám, sógor az ilyen anyagbeszerző, néha megdöbbentő mik vannak és mennyiért, pl nemrég 700 forintért rendelt egy bőr pénztárcát, és tényleg full bőr.... itthon meg a kínai boltos 900ért árulja a a fullgagyi műanyagot

ja és egy szóval sem ócsároltam senki dolgát, csak etikai síkon baszogtatom a kollégát
ha irigy és rosszindulatú lennék már az apeh csinálna nálad próbavásárlást
Akkor rendeld meg, ha ilyen olcsó. Ez nem tudom mire jó, hogy itt ócsárolod másnak a dolgait.... de mint tudjuk, a vélemény olyan mint a segglyuk... mindenkinek van egy
áá mégse unalom
ez irigység, de majd jön a barátom és szépen leoszt
tévedtem
az általad közölt árfolyammal számolva 1657,5 ft/db és Free Shipping to Hungary via China Post Registered Air Mail
értelek én, mert benne áll a zseton meg várni kell rá jó sokat meg stbstb
azért is írtam hogy fejlődsz
csak ugye a magyar királyi posta sincs ingyen, utalás se szóval a vevő sokkal rosszabbul jár, persze a járulékos költségek nem az eladó zsebébe vándorol

bár most továbbgondolva emelkedett a dollár lehet már több mint 2000 mert a 220(lehet 240 már nem emlékszem)as dollárral volt szűk 2000
http://www.kepesmotor.hu/all/&...
nagy haszonszerzés fentebb kezdődik
ez tényleg unalom
egy kicsit az unalom is közrejátszik
de nem kedvelem az indokolatlan "nagy" haszonszerzést
bár szépen fejlődsz, még a végén tisztességes kereskedő válik belőled
unalom,irigység vagy csak vicc?
06 30 635 9305
itt meg tudjuk beszélni a részleteket
add a népnek 2500ért, aztán nem linkelem be hol van 2ezerért ingyen postával
Nekem egy jöhet. Adatlapomon az email címem,küld el a bankszámlaszámod, meg hogy mennyit utaljak.
10 db új üzemóramérő eladó
több darab (legalább 3 db) esetén az ár 2600 ft-ra csökken
utánvét 2.190 ft
előre utalás 600 ft
Ez eladó lesz hamarosan!
Tegnapi friss info szerint (Ktm Kecskemét) 73e LENNE az új lendkerék, de önmagában NEM rendelhető. 128e az álló-forgó együtt, és 83e az állórész ezek rendelhetők. (csak állót 2 éve még nem adtak vmiért ) Ha 36e be kell akkor a tiéd, sztem több mint baráti. Vagy vegyél te is egy komplettet 128-ért és ha 100-ért eladod az állót akkor 28-ba megáll ugyanez.