részben igaz amit írsz, de mivel egyrészt nem linkeltem be az olcsóbbat, így nem tettem tönkre semmit
a fenyegetés sem állja meg a helyét mert avval csak az bizonyítottam hogy nem vagyok irigy....
az igazi fenyegetőzés az lenne ha ezt írnám: "ne árult a cuccaid mert rádküldöm az adóhatóságot" bár ez is inkább egy hasonló jótanács mint amikor a kisgyereknek mondják hogy ne fogd meg a kályhát mert megéget(és utána fájni fog)
a személyeskedés bizonyított dolog, ebben igazad van
sokszor írtam már hogy nem kedvelem a kupecokat, és ez még simán belefér az egyéni vélemény nyilvánításba
engem zavar a dolog, de máshol is ilyen lehúzások mennek
pl
itthon a husky tankidom 16ezer+ posta
angliában 30 font ingyen postával, szóval amikor rendeltem szűk 12ezer volt
szóval ami megy angliában itt miért nem tud menni?
pl az a netes bolt ami kurvára nem tart semmi raktárkészletet(3 helyen kérdeztem) úgy rendeli a gyártótól(forgalmazótól) akkor már miért nem úgy rendeli hogy egyből a vevő címére?
akkor már egy kis zsetont meg lehetne spórolni, úgy hogy a boltos sem jár rosszul
Ha van egy bolt ami olcsobb viszont bunkok az eladok akkor ott nem veszek semmit, atmegyek a masik boltba ahol normalisan allnak hozzam, segitokeszek. Nalam van a penz en vagyok a vevo. Es en allok a masik oldalon is, ha valamit el akarok adni akkor a hulyekhez is vidaman mosollyal az arcomon allok a pult moge.
Ennyi, ha van egy elado aki normalis volt, nembaszott at akkor odamegyek kovetkezoben is. Nem milliokrol van szo hanem par szaz forintrol...
Ezzel sincs baj, hogy te ilyen rendes vagy, és mások pénztárcáját óvod, de ez így személyeskedés. Minden annyiért eladó, amennyiért megveszik. Írd azt, hogy te láttál olcsóbb helyen, ha valakit érdekel, keressen privátban. De más boltját - mindegy mennyit keres vele - tönkretenni, és fenyegetni, elég gerinctelen dolog...
igazándiból az alapelvet tartom, hogy minek vegyen az ember 2600+postáért egy olyan dolgot ami megvan 1700ért postával
ez ami "szúrja a szemem" a másik rész csak úgy jött.......
Nem akarok ideírni, de méégis..
Valamilyen szinten egyébként igazad van, de gondolj bele, ebből nem tud megélni. Magyar boltokhoz képest olcsóbban adja, mégis marad haszna. Jó azoknak, akik nem rendelgetnek külföldről, neki is jó mert van némi haszna, amiből meghív valakit 2 gombóc fagyira.
Adókkal kapcsolatban pedig teljesen igazad van, de... nem rendszeres dolog. Szerintem kár túlbeszélni ezt a témát, meg fenyegetésekbe átmenni. Ezzel így "feketén" jár a legjobban mindenki. Te sem tudhatod, lehet magának vett 10 darabot, mert sok robogója van otthon aztán azon akar üzemórát mérni
gondolni lehet bármire.
amúgy lennék olyan becsületes hogy simán annak a képébe mondjam akivel ilyet tennék.
és valljuk be, teljesen jogszerűen járnék el. mert szerintem se adózni nem adózol az árkülönbözet után se tb se tökömtudjamég mi jön még ezekhez
mert ez a tevékenységed már simán túlért azon hogy van 2 kopott gumim aztán "piacra dobom ócsóé"(ha tévednék javíts ki, de haver se kapott számlát tőled)
igazándiból kezd a téma elfajulni, szóval hanyagoljuk ezt a vonalat
Ilyet nem írunk le semmilyen szándékból, és igen én is olcsón akarok venni mindent de még nem olvastad, hogy én bárkinek is írtam volna drágán árul valamit!
azt sem jól olvastad, az csak azért írtam HA rosszindulatú lennék akkor menne a vizsgálat
de mivel NEM vagyok rosszindulatú így én tuti nem jelentgetem
az üzlet meg kemény dolog, te sem veszed meg drágán a cuccot amikor van olcsóbban is......
a sarki közértes sem késeli meg a másikat mert 10 forinttal olcsóbban adja a parízert hanem elgondolkozik azon hogy a másik hogy tudja olcsóbban adni.
a fenyegetés sem állja meg a helyét mert avval csak az bizonyítottam hogy nem vagyok irigy....
az igazi fenyegetőzés az lenne ha ezt írnám: "ne árult a cuccaid mert rádküldöm az adóhatóságot" bár ez is inkább egy hasonló jótanács mint amikor a kisgyereknek mondják hogy ne fogd meg a kályhát mert megéget(és utána fájni fog)
a személyeskedés bizonyított dolog, ebben igazad van
sokszor írtam már hogy nem kedvelem a kupecokat, és ez még simán belefér az egyéni vélemény nyilvánításba
pl
itthon a husky tankidom 16ezer+ posta
angliában 30 font ingyen postával, szóval amikor rendeltem szűk 12ezer volt
szóval ami megy angliában itt miért nem tud menni?
pl az a netes bolt ami kurvára nem tart semmi raktárkészletet(3 helyen kérdeztem) úgy rendeli a gyártótól(forgalmazótól) akkor már miért nem úgy rendeli hogy egyből a vevő címére?
akkor már egy kis zsetont meg lehetne spórolni, úgy hogy a boltos sem jár rosszul
Ennyi, ha van egy elado aki normalis volt, nembaszott at akkor odamegyek kovetkezoben is. Nem milliokrol van szo hanem par szaz forintrol...
Én is megnézem 20 helyen is hogy ugyanazt hol lehet a legkedvezőbben megvenni.
akkor itt nem agitálok hogy használja a nép a fejét........
a cola még mindig él, ha Romániába mentek és érintitek a településünket
Mellesleg ha nekem kellene egy szo nelkul megvennem Kortisztol 3000ert mert velem rendes volt, becsuletes
ez ami "szúrja a szemem" a másik rész csak úgy jött.......
Valamilyen szinten egyébként igazad van, de gondolj bele, ebből nem tud megélni. Magyar boltokhoz képest olcsóbban adja, mégis marad haszna. Jó azoknak, akik nem rendelgetnek külföldről, neki is jó mert van némi haszna, amiből meghív valakit 2 gombóc fagyira.
Adókkal kapcsolatban pedig teljesen igazad van, de... nem rendszeres dolog. Szerintem kár túlbeszélni ezt a témát, meg fenyegetésekbe átmenni. Ezzel így "feketén" jár a legjobban mindenki. Te sem tudhatod, lehet magának vett 10 darabot, mert sok robogója van otthon aztán azon akar üzemórát mérni
amúgy lennék olyan becsületes hogy simán annak a képébe mondjam akivel ilyet tennék.
és valljuk be, teljesen jogszerűen járnék el. mert szerintem se adózni nem adózol az árkülönbözet után se tb se tökömtudjamég mi jön még ezekhez
mert ez a tevékenységed már simán túlért azon hogy van 2 kopott gumim aztán "piacra dobom ócsóé"(ha tévednék javíts ki, de haver se kapott számlát tőled)
igazándiból kezd a téma elfajulni, szóval hanyagoljuk ezt a vonalat
azt sem jól olvastad, az csak azért írtam HA rosszindulatú lennék akkor menne a vizsgálat
de mivel NEM vagyok rosszindulatú így én tuti nem jelentgetem
az üzlet meg kemény dolog, te sem veszed meg drágán a cuccot amikor van olcsóbban is......
a sarki közértes sem késeli meg a másikat mert 10 forinttal olcsóbban adja a parízert hanem elgondolkozik azon hogy a másik hogy tudja olcsóbban adni.