Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van minden
Üdv.

Mennyi az annyi?
Szakadva, horzsolva?
Ez béléses, és átalakítható igaz?
Ujja lecibzárolható, arra gondoltam.
Üdv!
Ktm mx/gs 250 1986 (2t)-hez milyen olajat vegyek ?
A benzint milyen arányban keverjem ?
méret probléma miatt eladó
170cm-től
80 kg-tól
Szia!
Van gyári összekötőm, keress magánban, az email címem az adatlapomon!
Valamint esetleg aki valaki tudja hogy a túratankba mennyi üzemanyag marad tartalék állásnál.
Mármint amikor már át kell hajtani...
Köszi.
Sziasztok.

Van egy Lc4 640em. (2000)
A teleszkópvédő mögött lévő katalizátort ki akarom iktatni.
Az érdekelne hogy létezik oda gyári összekötő, vagy egyszerűbb ha csináltatok rozsdamentes csőből?
nem használt
eladó
Sztem 2004-2007
Mennyire dolgozol drágáér? Csak összehasonlításképpen kérdezem. Nem mondtak még árajánlatot az enyémre, de mindegyik más méret.
Hello
van egy 4 dugattyus narancssarga feknyergem ( ktm racing - ez van "rairva" ) nem radialis, az erdekelne hogy melyik tipust es evjaratot szereltek ezzel, ugyanis fekbetetre van szuksegem es kellene az adat. Koszi ha valaki valaszol.
szia,
nincs meg.
Na mégegyszer ! Eladó évjáratot nem tudok valami EXC Erzberg rodeóról maradt !
Eladó vagy vinem tudom milyen évjárat
Nekem ne küldj, én gyártok ilyeneket, látok eleget...
Szia.
Megvan meg a kotomo?
köszi szépen ma készítem a méretezést, holnap meg már csinálja is az ember ha minden igaz. Küldök majd képet az eredményről.
Leszoktuk szúrni az anyák oldalát simán. Vagy zsákfuratot teszünk a tengelygombába, és menetes szár, vagy 12-esalu rúd, abba a menet, és csavarral rögzíted a gombákat. Az előbbihez nem kell szerszám, az utóbbihoz kell...
Heló!

Szeretnék tengelygombát tenni a motoromra, de abba a problémába ütköztem, hogy üregesek ugyan a tengelyek, de a tengelyzáró anyák zártak. Hol tudok ilyen anyákat venni? A hátsónak a belsejében van a menet , de az első anyának a külső oldalán.
Lapkás ezért szopás mert kell vagy készlet, vagy mérés után csináltatni vagy venni KTM-nél.
Végülis jobb mint a 640, vagy a csavarnál törik el, vagy a csavar törik el, vagy a menet szakad el, vagy a bogyó törik el egy idő után.

http://www.emphu.eu/ktm-lc4-69...
Ha levágná, akkor félő, hogy a nyári túránkon már nem akarnál velem aludni, így erre az eshetőségre mindenképpen odafigyelek!
vidd szerelőhöz mert apuka a faszodat levágja ha elbaszol valamit
3 mozdulat.
Mint az elefánt a hűtőbe.
Leszeded a szelepfedelet,ránézel a hézagra,visszateszed a szelepfedelet.
Jó szerelést.
Ahhoz nem értek,de szívesen csatlakozom a tanfolyamhoz