eladó sm szettek! Sürgős, akciós!
Jolkó esetleg nem veszed át őket akciósan?
fekete szett arany agyakkal hibátlan karcmentes, tárcsákkal vagy nélküle is, 3,5 és 5 col szélesek,gumik slickek, 110ért
másik ütött kopott,szedett-vetett, de használható, első ráf fekete,hátsó ezüst, ebbe belemart a lánc elég szépen...
3,5 és 5coll szélesek, hátul zsir új conti, elől teljesen jó mischelin ez 80, trácsával vagy nélküle
Szerintem ez a termosztát. Amíg el nem éri a 70 °C a vízhőmérséklet, addig csak a kis körben kering a hűtőfolyadék, ergo hamarabb melegszik fel a motor. Miért került ki?
jano72:jol emléxem,hogy nemrégiben hirdettél egy 690 supermotot? papíros/papírozható-e a masina?váz megvan még?persze mind a 2kérdés,csak akkor él,ha a derengéseim valosak,és tényleg egy ilyen gépet dobtál széjjel...köszi
Sziasztok. Ktm 690 supermotom van. 20700 km van benne. Jól cserben hagyott nyár elején,menet közben egyszer csak megállt,és azóta semmi. Indítás elején belefúj a levegőszűrőbe,de nem indul. Kompresszió van,önindító hajt,nem zörög. Komoly baj lehet,vagy ennyiből nem lehet még következtetést levonni? Ha esetleg valakit komolyabban érdekel a hiba akkor mailben tudok küldeni videót az indításról.
Segítséget előre is köszönöm
Üdv: Dávid Roland
hali!
van egy 4 üteműre való tankom, ha valakinek esetleg van ugyan ilyen évjárathoz (2003) passzoló 2 ütemű tankja és cserélne vagy eladná az kérem jelezze!
Nekem meg licitálós oldalon megvettek egy terméket, ma felhív a csajszi hogy Budapesten átvehető-e, mikor már megkérdezte levélben is, én meg válaszoltam neki hogy nem mert nekem az több száz km-oda vissza, pálya matrica fél nap stb... erre hogy akkor megy-e felém busz, mondom igen és mennyi a jegy? én tudjam, ha eljön fizetem neki-e az utiköltség felét erre én megkérdeztem hogy Ő fizette volna nekem a pálya matricát az üzemanyagot a fél nap kiesést, persze nemet mondott, erre jó akkor csak Szentendréig vigyem el erre én letettem. Nem tudom mi van a pestiekkel (meg lehet sértődni) de az összes pesti vevőm azt akarja hogy vigyem el neki amit Ő vett meg.
Jolkó esetleg nem veszed át őket akciósan?
fekete szett arany agyakkal hibátlan karcmentes, tárcsákkal vagy nélküle is, 3,5 és 5 col szélesek,gumik slickek, 110ért
másik ütött kopott,szedett-vetett, de használható, első ráf fekete,hátsó ezüst, ebbe belemart a lánc elég szépen...
3,5 és 5coll szélesek, hátul zsir új conti, elől teljesen jó mischelin ez 80, trácsával vagy nélküle
a piros búra része nem kell, csak a másik fele, az sem baj ha az izzó foglalat is hibás
http://www.kepesmotor.hu/ktm-s...
Le akarod papírozni a Debreceni vasat?
Segítséget előre is köszönöm
Üdv: Dávid Roland
KTM EGS/EXC 250 1996-1999-ig 67.5mm átmérővel NiCaSil hibás, sérült hengert!
enmoto@citromail.hu
Köszönöm!
van egy 4 üteműre való tankom, ha valakinek esetleg van ugyan ilyen évjárathoz (2003) passzoló 2 ütemű tankja és cserélne vagy eladná az kérem jelezze!