Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ktm sárvédőtáska. 6500 ft 20 376 46 36
Giraffe nincs elvétve egy fejidomid ott a konténerbe hátul?
TE IKÚSZISSZTEM vagyis IKÚBAJNOK...CSEMMPIJJON...te a HEJJIhüjje címet ÖLTÖD magadra...ezekben a pillanatokban.

A FÓRUM szintjét még húzhatod LEJJEBB...de a magadét már NEM...

Ami LYÁNOS irt neked az már AKTUÁLIS volt...kis fillérbaszó KÖCSÖG vagy...minden kéne de pézed nincs rá...de még NORMÁLISAN alkudozni sem tudsz...mert alkudozni is csak PÉNZZEL a zsebben lehet...ha érted mire gondolok.

Azt meg elhiszem hogy FÁJJ az IGAZSÁG...mert az IGAZSÁGOT nem keresni nehéz...hanem ELFOGADNI...de meg lehet SZOKNI:)
küldtem mélt .. csörgess már meg és küldhetem is ma.. holnap a kezedben lesz.
A venti igen, a hűtővédőből épp most szereltem fel 2 darabot, de tudok még rendelni...
vbergviki@citromail.hu
máshogy nem igazán..
uv
2100ft
Ez nálad van?
Szinte új ASV visszahajlós karok eladóak!

http://olx.hu/hirdetes/ktm-asv...
Szia.Engem érdekel,posta megoldható?
Ventilátor 27.000,- (új), hűtővédő alu 17.000,- meg van a gyári vas, de azt fejből nem tudom...
Gondoltam hogy egyszerű lesz, de hogy ennyire azt nem :D Köszönöm szépen a gyors választ! :)
Keihin Fcr 41
gázkarral bovdennel gumicsonkkal stb eladó
06 30 635 9305
80 e ft
az innectorosoknál..
a kis fekete gomb( hidegindító vagy inkább fordulatszám emelő kihúzó bizgerentyű ) .. forgatásával..
ha valakit érdekelne..
50 fogas, új edzett acél lánckerék sx, exc, xc, xc-w hez
9.900 ft
superproxal megegyező élettartam
vagy ha úgy jobban érthető, 3db 6.000 ft-s JT lánckerékkel megegyező élettartam
Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy az új injektoros KTM-en hogyan lehet alapjáratot állítani? Ebben az esetben egy 2015 350 exc-ről van szó. Előre is köszi a válaszokat! :)
imádom ezt a topicot mindig felüti a fejét egy-két vita lehet a jogász válaszol topikkal össze kellene vonni
Addig a szintig ahol ő áll ha neked 5 életed lenne te akkor sem jutnál el, agy nélkül nehéz lenne.
Átvettem a KÁTTÉJEM-et, mostmár én húzom le a fórum szintjét. MINDENT nekem köszönhettek ami negatív! Durva ez a sok hozzászólásom így 2hetente
Dehogy hagyom, ha már megtalált magának egyébként meg pont az ilyen kis hülye gyerekek miatt nem ír ide már szinte senki aki érdemben is hozzá tudna szólni valamihez!