TE IKÚSZISSZTEM vagyis IKÚBAJNOK...CSEMMPIJJON...te a HEJJIhüjje címet ÖLTÖD magadra...ezekben a pillanatokban.
A FÓRUM szintjét még húzhatod LEJJEBB...de a magadét már NEM...
Ami LYÁNOS irt neked az már AKTUÁLIS volt...kis fillérbaszó KÖCSÖG vagy...minden kéne de pézed nincs rá...de még NORMÁLISAN alkudozni sem tudsz...mert alkudozni is csak PÉNZZEL a zsebben lehet...ha érted mire gondolok.
Azt meg elhiszem hogy FÁJJ az IGAZSÁG...mert az IGAZSÁGOT nem keresni nehéz...hanem ELFOGADNI...de meg lehet SZOKNI:)
ha valakit érdekelne..
50 fogas, új edzett acél lánckerék sx, exc, xc, xc-w hez
9.900 ft
superproxal megegyező élettartam
vagy ha úgy jobban érthető, 3db 6.000 ft-s JT lánckerékkel megegyező élettartam
Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy az új injektoros KTM-en hogyan lehet alapjáratot állítani? Ebben az esetben egy 2015 350 exc-ről van szó. Előre is köszi a válaszokat! :)
Dehogy hagyom, ha már megtalált magának egyébként meg pont az ilyen kis hülye gyerekek miatt nem ír ide már szinte senki aki érdemben is hozzá tudna szólni valamihez!
A FÓRUM szintjét még húzhatod LEJJEBB...de a magadét már NEM...
Ami LYÁNOS irt neked az már AKTUÁLIS volt...kis fillérbaszó KÖCSÖG vagy...minden kéne de pézed nincs rá...de még NORMÁLISAN alkudozni sem tudsz...mert alkudozni is csak PÉNZZEL a zsebben lehet...ha érted mire gondolok.
Azt meg elhiszem hogy FÁJJ az IGAZSÁG...mert az IGAZSÁGOT nem keresni nehéz...hanem ELFOGADNI...de meg lehet SZOKNI:)
uv
2100ft
http://olx.hu/hirdetes/ktm-asv...
06 30 635 9305
80 e ft
a kis fekete gomb( hidegindító vagy inkább fordulatszám emelő kihúzó bizgerentyű ) .. forgatásával..
50 fogas, új edzett acél lánckerék sx, exc, xc, xc-w hez
9.900 ft
superproxal megegyező élettartam
vagy ha úgy jobban érthető, 3db 6.000 ft-s JT lánckerékkel megegyező élettartam
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy az új injektoros KTM-en hogyan lehet alapjáratot állítani? Ebben az esetben egy 2015 350 exc-ről van szó. Előre is köszi a válaszokat! :)