Na akkor kis előzmény: Először sm. szett kellett volna neked, válaszom:Küldtem már képet ott látod, hogy fűzött csak a hátsó ép elsőn ráfot kell cserélni gumik szinte újak tárcsák kopás mentesek. Árat nem írok ha kell írd meg mit ér neked aztán ha nekem is megfelel majd válaszolok. Erre te:Na, az sajnos akkor tárgytalan... De a rendszámtartóra még igényt tartanék az megvan? Kesztyű +15.000 Válaszom:Kp. 25e aztán ha így nem viszik el akkor még dumálunk a kesztyűs témáról. Te:Jo erdekel. Mindjart ulok gephez es megbeszeljuk hogyan jutna el hozzam. Legyen a 25. De par fotot kerlek csinalj rola alulrolfelulrololdalrol h lassam normalisan! Válaszom:Hétfő délután megyek Tolnára, Dombóvárról így személyesen megnézheted ha így jó. Te:Na itt is vagyok. Azt a 2 kis szürke motoremelőt csapjuk már még hozzá na ehhez a 25.000-hez! Azt külön úgysem veszik meg, neked úgy sem kell, én meg igazán nagyra becsülném Tőled. Válaszom:Azt már nem csapod hozzá mert elvitték! Te:Na akkor ez zsákutca volt.
Két kormányvég? Azokon van sérülés? Csak valami apróságot na, hogy gyorsabban kiürüljön a garázsod. Jót szeretnék csak. Az utolsó szerinted picsába küldő válaszom:NA akkor tudod mit marad minden a garázsban elfér ez itt nem kell, hogy kiürüljön tárgytalan amit eddig írtam jó éjt! Ezek után meg te teszel mutogatós linkeket és te mondod ki milyen kultúrált!
mindenképp az újat érdemes megvenni, persze csak ha megtartja az ember hosszabb ideig
ha most ilyen 25 év körüli lennék meg is érné egy új gép, de ilyen vén fejjel már minek.....
Ini! Tudod mi volt az előzménye? Emailben érdeklődtem, hogy esetleg a két motoremelő szemet hozzá lehetne-e csapni az ajánlathoz.... és ezen kiakadt Ott már fixen el lettem küldve a picsába
Ja, a teleszkópok pl. annyira "ugyanazok" hogy még a becsúszószár átmérője sem stimmel.
A blokkban a "kis butítás" pedig=más karburátor, membrán-membránház, henger, kipufogó, gyújtáselektronika, kenés...
Nem vagyok én úriember és nem is szoktam így megnyilvánulni, csak ennek volt előzménye amiről te nem tudsz, és mint már írtam újat kell venni ha a használt drága!
Ez igen! Ezzel a hozzászólással is bizonyítottad milyen kulturált egyedei vannak az emberi lénynek. Külön gratulálok ezért. Hidd el, pont nem érdekel, hogy mit, hol, mikor, s mennyiért adsz el. Tudod ez egy fórum, azért van, hogy megosszák az emberek a véleményüket/gondolatukat a másikkal. Én megosztottam valakivel. Ez a vélemény pedig ÁLTALAD alakult ki.
Peace ... Te "fillérbaszó szarházi"
Nem éppen.Blokk váz idomok teleszkópok fékek ugyanaz csak van rajta pár extra közútra kétszemélyre.Meg a blokkba egy kis butítás tudtommal.Utcai EXC azt írják külföldi oldalakon.Úgyhogy cáfolnám hogy csak a színe ugyanaz.
Ne mutogass nekem te fillérbaszó kis szarházi azért mert te álomvilágban élsz és minden kéne de pénzed nincsen így te vegyél újat ott alkudozhatsz majd, lehet neked ajándékba adják! Már leírtam többször nekem semmit nem sürgős eladnom az árat meg had én mondjam meg és eddig valahogy mindent eladtam amit árultam.
Két kormányvég? Azokon van sérülés? Csak valami apróságot na, hogy gyorsabban kiürüljön a garázsod. Jót szeretnék csak. Az utolsó szerinted picsába küldő válaszom:NA akkor tudod mit marad minden a garázsban elfér ez itt nem kell, hogy kiürüljön tárgytalan amit eddig írtam jó éjt! Ezek után meg te teszel mutogatós linkeket és te mondod ki milyen kultúrált!
ha most ilyen 25 év körüli lennék meg is érné egy új gép, de ilyen vén fejjel már minek.....
A blokkban a "kis butítás" pedig=más karburátor, membrán-membránház, henger, kipufogó, gyújtáselektronika, kenés...
szerintem túl olcsón is adtam mert már alig maradt és meg se volt hirdetve rendesen......
nekem a huskyn simán felért a fékcső mellett majdnem a túlsó oldalig
Peace ... Te "fillérbaszó szarházi"
Köszi!
Rajtad kívül mindenki értette mire gondolok, csak te állsz neki kötözködni...
kétségtelenül drágán árulsz mindent, de sok esetben az olcsóbb még drágább lesz...........