Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem is gyári EXC 125 kerekekről beszélt, hanem 125 kerekekről KTM-be
Aminek kb. annyi köze volt egy EXC-hez, hogy ugyanúgy narancssárga.
Tudtommal azokban a Sting 125 kerekei voltak.
Janonak biztos van.. mond majd olyan árakat h kikerekednek a szemeid...
Keresek 2007es 450 EXC-re való hűtő ventilátort valamint hűtő védő keretet (lemez)
Árakat szeretnék, ha van valakinek.
De csak úgy hívták hogy EXE 125 SM.
A junior kupás 125 re gondoltam... Azt a gyár rakta össze, pont ilyen sanremo rafokkal.
Milyen "gyárilag"? Sose gyártottak EXC 125-ből gyári SM-t...
elküldtem a lábtartóról a képeket
Sok lesz az a 125 nek... Főleg az 5" os hátsó ráf! A 125 nek gyárilag a hátsó ráf volt 3,5 ennek a szettnek meg az eleje akkora.
Köszönöm a válaszokat!
Ha a tengelyed kisebb vagy megegyezik az űj felniben lévő csapággyal akkor csak távtartókat kell esztergáltatnod. Ha szerencséd van találsz az eredetivel megegyező külső átmérőjű, és az új felnivel megegyező felfogatású féktárcsát.
Azért a féktárcsák se biztos hogy passzolni fognak a nyergekhez.Ez okozhat kis anyagi többletet ha oda is távtartók kellenek.
Köszönöm!
a csapágyakat és a távtartókat
Sokat kellene "alakítgatni", hogy bemenjen?Lehet hülyeségeket kérdezek, de nem vágom
az a szett kurvára megéri amit belinkeltél hidd ell!
Igazából csak annyi, hogy többet járok köves úton mint erdőben,határ stb., viszont a bütykös így veszettül kopik.Csak nehéz jó szettet elfogadható áron találni.Még csak nézelődök :D
szia! szerintem biztosan be megy! más csapágyazzásal illetve más távtartókal! mi a terved ezzel az sm szettel ?
valaki megmondaná légyszi hogy ez melyik ktmre való?
Sziasztok!
A felni témában nemigazán vagyok otthon, úgyhogy kérnék egy kis segítséget!Ez a szett bemenne EXC 125 alá?Köszönöm előre is!:)

http://www.kepesmotor.hu/felni...
Gratulálok a motorhoz.Szép darab és reméljük tényleg csak annyi van benne.Ez olaszból behozott vas?A leömlő kapott rendesen de így képen egész egybe van.Használd egészséggel
Én az enyémet (2005 450 EXC Racing) 80 órával és 2400 km-el vettem 2014-ben.... és tényleg annyi volt benne....
Vannak még gyöngyszemek!
Sziasztok! Ha valaki tud eladó nagyon jó állapotú sx vagy exc 250-300-at az kérem jelezze(2005-2007-es évjáratút).
A szentély kapuja