Hááát az évjárat annyira nem számít nekem(az a lényeg, hogy rendben legyen a vas), a pénztárcám határozza meg azt hogy milyet fogok venni. Rendszámosat szeretnék, és ilyen 500-650-ig jó lenne találni valami jó kis gépet.
azért a 200as csak 200-as! de meglehet ülni mind2-t!200as 45ló kb,125-s meg 36 asszem!endurozni akarsz akkor sztem 200,nem kell úgy forgatni mint 1db 125-t.......de mind a 2 gép tuti kis műszer mikoriakon gondolkodsz ha meg szabad kérdezni?
Naon jó kis gépek az EXC-k!az meg hülyeség,h csak akkor vegyél ha versenyzel!Kopó cuccok láncszett,fékbetét,gumi(de ezt mindenre meg kell venned akármilyen endurot veszel Én csak ajánlani tom
Hali!
Motort szeretnék venni és exc 125-ösön gondolkod. Sokan azt mondják, hogy csak akkor vegyek, ha versenyszerűen akarok motorozni. Nos én inkább csak erdőbe szeretném használni... Szerintetek jó döntés lenne a megvétele? Jah és gyorsan kopnak az alkatrészek, milyen időközönként kell cserélni?
Üdv.:Adrián
Nem, nekem csak a segédvázhoz felfogásra van sufnituning cuccom, de ahhoz ugyanúgy kell a lábtartó+konzol...ha kell a motyó, elküldöm szivesen, de nem egy nagy valami, sima laposvasból ki lehet faragni max. egy óra alatt...
Motort szeretnék venni és exc 125-ösön gondolkod. Sokan azt mondják, hogy csak akkor vegyek, ha versenyszerűen akarok motorozni. Nos én inkább csak erdőbe szeretném használni... Szerintetek jó döntés lenne a megvétele? Jah és gyorsan kopnak az alkatrészek, milyen időközönként kell cserélni?
Üdv.:Adrián
szóval Szabibának nem zsir
aki kicsit ért a fémmegmunkáláshoz annak nem nagy feladat egy ilyen
nekem mondjuk ki van fúrva a segédvázam de valami észlény előző tulaj levette