Csaó Mindenkinek !
Nem értek hozzá, ezért kérdezlek benneteket.
KTM LC4 640 enduró-ról mi a véleményetek ?
Pl: üzemórás a blokkja? Ilyenekre lennék kiváncsi.
DRZ 400E-m van arra szeretném lecserélni.
Melóba járásra használnám + gyenge offroad héha-néha.
Sziasztok!
Lenne egy KTM Arrow sneakers utcai cipő amit eladnék!
Ajándékba kaptam, de méretprobléma miatt sajna nem tudom használni!
Bolti ára 21000!
Légyszi segítsetek!
Köszi!
"Szereti a magyar a magyart átbaszni" Andris a bölcsesség árad belőled De most is igazat mondtál Na majd számolj be írekből azt ha olyan jó a hely kajak megyek én is!
Nekem egy enduróm volt előtte, illetve vele párhuzamosan (gasGas EC 250)....hát, lévén hogy cross, iszonyat erő volt benne...2 napig azzal voltam elfoglalva hogy ne lássam a szemem sarkából a hátsó sárvédőt....
Nagyon fasza gép, és ha csak hobby szinten használod (hétvégenként), simán kibír a dugód 1/2, 1 évet....
Szokásos dolgokra kell odafigyelni:
Hátsó rugóstag, első telószimmeringek, olajkeverés, csapágyak..
Nekem 1x a hátsó csapágyam elszállt, 15 km-re a házunktól...2-esben hazamentem vel, óvatosan...semmi baja nem lett...
Csak arra vigyázz (ha itthon veszed) hogy jó alaposan nézd át...szereti a magyar a magyart átbaszni....
Andris mik voltak a saját tapasztalataid? Most Suzi REMIX-em van ehhez a két év alatt nem kellet hozzá nyúlnom csak teló simmering csere fék betét meg ilyenek de ez mindig indult és ment is ..... persze amikor meg vettem kapott új dugót gyűrőt de komolyan meg vagyok vele elégedve de tudod a gyarló ember mindig jobbat akar
Csak szarakodás? nem hangzik jól dugó gyűrő zabáló vagy más gondjai vannak? Amúgy 97-es a sasmadár jó lenne azt is tudnom hogy nicasil-os vagy fúrható a henger úgy hallottam még hogy a kuplunggal is van valami de az a baj hogy mindenki csak azt mondja hogy ezt hallatom azt hallatom de még olyannal nem tudtam beszélni akinek volt is ilyenje.......
nagyon régi évjárat?
Az okosok azt mondják hogy 2000 előttit nem érdemes venni...csak a szarakodás van vele..mondjuk ez igaz is...saját tapasztalat..
Egyébként egy durva, kezelhetetlen gép..leszaggatja az alkarodat..
Hellotok Lenne egy nagy kérdésem volt már valakinek közületek vagy ismerősötöknek EXC 360-asa ? Mert gondolkodok hogy a REMIX lecserélésén csak nehogy lukra fussak szeretnék beszélni olyannal kinek már volt
Hát ez megint kérdéses,hogy használtan vetted-e,vagy még senki sem piszkálta,mert ha gyári akkor rossz a komp.mérőtök,asszem a gyári érték 12.3 +-0.5 bar körülményektől függően de ez meglehet a 900rr-é.
Az viszont biztos hogy nem lehet 16,mert ahhoz már szerintem vagy hozzá írják a vezérlést vagy bedetonál az égés.
Vagy tényleg amit írtál valaki alaposanfelhúzta a 'kicsikét,de az biztos hogy akkor módosítva van az 'agya
Ha nem fogyott egy ccm-nyi víz sem,és nincs folyamatos tágulás a hűtőrendszerben,és nem ködöl a kipufogó hófehéren akkor szerintem a hengerfej lecsekkolva,kilőve.
Az aksinak kb 10 amperórásnak kell lennie,és azt tudnia,ha ettől valamivel nagyobb sem bírkózik meg a startolással,akkor az tutira kilőve.
Srácok, tud nekem valaki meghívót küldeni BÁRMILYEN torrentre?
Jó lenne minél több, hogy kint is tudjak magyar filmeket nézegetni, unalmas óráimban...
Köszönöm!
Nem értek hozzá, ezért kérdezlek benneteket.
KTM LC4 640 enduró-ról mi a véleményetek ?
Pl: üzemórás a blokkja? Ilyenekre lennék kiváncsi.
DRZ 400E-m van arra szeretném lecserélni.
Melóba járásra használnám + gyenge offroad héha-néha.
Választ előre is köszi mindenkinek.
Lenne egy KTM Arrow sneakers utcai cipő amit eladnék!
Ajándékba kaptam, de méretprobléma miatt sajna nem tudom használni!
Bolti ára 21000!
Légyszi segítsetek!
Köszi!
Sok sikert és szerencsét a csatornán túlra !
Nagyon fasza gép, és ha csak hobby szinten használod (hétvégenként), simán kibír a dugód 1/2, 1 évet....
Szokásos dolgokra kell odafigyelni:
Hátsó rugóstag, első telószimmeringek, olajkeverés, csapágyak..
Nekem 1x a hátsó csapágyam elszállt, 15 km-re a házunktól...2-esben hazamentem vel, óvatosan...semmi baja nem lett...
Csak arra vigyázz (ha itthon veszed) hogy jó alaposan nézd át...szereti a magyar a magyart átbaszni....
http://www.sportmotor.hu/motor...
Nincs valakinek egy bontott ülése 2007 450smr.-hez? Huzat, szivacs nélkül is jó.
Az okosok azt mondják hogy 2000 előttit nem érdemes venni...csak a szarakodás van vele..mondjuk ez igaz is...saját tapasztalat..
Egyébként egy durva, kezelhetetlen gép..leszaggatja az alkarodat..
Az viszont biztos hogy nem lehet 16,mert ahhoz már szerintem vagy hozzá írják a vezérlést vagy bedetonál az égés.
Vagy tényleg amit írtál valaki alaposanfelhúzta a 'kicsikét,de az biztos hogy akkor módosítva van az 'agya
Ha nem fogyott egy ccm-nyi víz sem,és nincs folyamatos tágulás a hűtőrendszerben,és nem ködöl a kipufogó hófehéren akkor szerintem a hengerfej lecsekkolva,kilőve.
Az aksinak kb 10 amperórásnak kell lennie,és azt tudnia,ha ettől valamivel nagyobb sem bírkózik meg a startolással,akkor az tutira kilőve.
viktor0216@freemail.hu a mail címem,vagy e-mailben küldök msn címet.
Jó lenne minél több, hogy kint is tudjak magyar filmeket nézegetni, unalmas óráimban...
Köszönöm!