Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.vatera.hu/labtarto_...
ezen agyalok, hogy valahogy rá kellene szerkeszteni ezt az EXC-mre
ez nagyon 5letes megoldás... ilyen kell nekemis
EZ a tavalyi játékszer , nem !?!
Kori gépe, szép:D
Sziasztok!
Tudnátok pár tanácsot adni,hogy KTM 640 LC4 vásárlásakor mikre kell különösen odafigyelni.Elsősorban motorikus dolgokra gondolok(ami kívülről is látható,illetve zajok mikre utalhatnak...)
A 2001-es évjáratnak is zajos a kuplungja,mégha hibátlan is?Mennyire?
Előre is kösz!
Elvileg van egy speciális szerszám, ami a fogaskerekeket fogja egymáshoz, de én is alulemezt szoktam a két fogaskerék közé tenni, de ez nem szabályos... 150 Nm a meghúzási nyomatéka...
jaja tudtam hogy csak poénmesterkedsz mnár megint
persze hogy nem, de hülyülni lehet vagy nem?
Igyvan giraffe! Kuplung felől-t akartam irni, még olyan olyankérdésem lenne h te hogyan szoktál betámasztani a fogaskeréknek, h megtudd húzni.. ja és h mekkora nyomatékkal kell ezt meghúzni, mert a tököm már kivan mindig fellazul.
miért ez te voltál?

én tudom hogy nem te !
mér most mondjam azt hogy én voltam, utána hogy adom el?
mekkora loller vagy zolikám
Kuplung? A Főtengely végén van a balos anya...menetrögzítő, és előírt nyomatékkal húzd meg, és akkor nem esik le...
Ma ismét lelazult a kuplungom végén a balmenetes anya. Veletek is előfordul? Nem tudom lehet vasból kellene esztergáltatni egyet, v vmi biztositóval rögziteni, mert a menetrögzitő loctite sem birja sokáig...
szasztok! van egy haverom, aki lehet hogy kicsit sokat ment egy olajjal, de a motor nem állt meg, csak már egy kicsit nehezebben indult, mint szokott, aztán lecserélte az olajat, és most ugyanolyan szépen indul, meg a hangján sem hallani különösebb elváltozást. szerintetek okozhatott ez valami komolyabb kopást, vagy sérülést belül, ami nem adja ki magát egyből, de érdemes megnézetni? gondolok itt a dugóra, hajtókarra, ilyesmikre. üdv - Z
Kösz szépen.

Komoly gépsas az EXC
Egész jól bírta...
ja aszfalton 95% ban
2000km alat ment le a mitas c 10nek a 60%a pontosan
Én bütykössel csak akkor húzom neki aszfalton, ha már mindegy neki (=nemannyira bütykös)...ez meg még nem olyan!
most éppen vagánykodok...
én kockásgumival aszfalton a hondával ugyanugy mentem 6. koppgázon 145.öt mint az sm szettel.
13:50 a gyári áttétel ha jól tudom, az enyémen ('04) pillanatnyilag 14:49 van de a végsebességről fogalmam sincs, részint mert nem működik rajta a km-óra, részint meg mert bütykössel amúgy sem tudok vele gyorsan menni...de az tuti hogy sík terepen vagy még enyhe emelkedőn is simán elindul így is kettesben
oksa
Oksa látom nem vagytok hülyegyerekek a motorokhoz szóval ha legközelebb szenvedek akkor rátok hallgatok Okés Laci majd csinálok fotót de csak hétfőn tudok.Holnap melózok