Okké!Na küldj majd pikcsört meg egy ésszerű árat azt konzultálok a haverral az ügyben!Egyébként ő is akart csináltatni az enyémről le tudja mintázni.Nem akart ő se gyárit venni mert az mocskos drága.
Ha nincs alapjárat csak szivatón megy akkor szedd szét a karbit és nézd át a fúvókákat elsősorban az alapjárati fúvókát!Pucold ki azt úgy nézd meg hogy mi történik!
sziasztok!
vettem egy 2002-es LC4 640 Prestige-t.nagyon szép állapotban van.
féléve csak áll a motort és a srác is nagyon nehezen tudta elindítani és akkor is csak szivatóval ment,gázra lefulladt.
Hazahoztam letekertem a karbi alján lévő nagy csavart és leengedtem a benzint(félévet állt...nem lehet vmi fasza...) és próbáltam indítani párszor elkapta,de picit röfögött és le is fulladt...aztán lemerült az akksi...a srác azt mondta h biztos benne,hogy a gyertyát ki kell cserélnem is akkor frankó lesz(neki nem volt vele leállítás előtt semmi gondja).
Tudnátok pár tanácsot adni,hogy hogyan kell ezeket indítani, valóban okozhat e ilyet gyertya(elindul,de gázra lefullad) és h a karburátoron esetleg vmit kell e csinálni!
Lécci segítsetek!
sziasztok..bocs az alkalmatlankodásért,utolsó jópár hsz-t olvasva itt mindenkinek ''nagyvas'' van,de azért megkérdezném,hogy mx-e régebbi van még valakinek?
elnézést hogy ide pofátlankodok a Hondámmal
de kérnék egy kis segítséget és ez ide vág.
Az a lényeg hogy egy ismerősöm akar egy KTM SMC-t magának és hát gondoltam utána érdeklődök helyette. Ha lennétek olyan kedvesek és néhány szót írnátok a típusról.
vettem egy 2002-es LC4 640 Prestige-t.nagyon szép állapotban van.
féléve csak áll a motort és a srác is nagyon nehezen tudta elindítani és akkor is csak szivatóval ment,gázra lefulladt.
Hazahoztam letekertem a karbi alján lévő nagy csavart és leengedtem a benzint(félévet állt...nem lehet vmi fasza...) és próbáltam indítani párszor elkapta,de picit röfögött és le is fulladt...aztán lemerült az akksi...a srác azt mondta h biztos benne,hogy a gyertyát ki kell cserélnem is akkor frankó lesz(neki nem volt vele leállítás előtt semmi gondja).
Tudnátok pár tanácsot adni,hogy hogyan kell ezeket indítani, valóban okozhat e ilyet gyertya(elindul,de gázra lefullad) és h a karburátoron esetleg vmit kell e csinálni!
Lécci segítsetek!
csak kicsit megszivattál
de kérnék egy kis segítséget és ez ide vág.
Az a lényeg hogy egy ismerősöm akar egy KTM SMC-t magának és hát gondoltam utána érdeklődök helyette. Ha lennétek olyan kedvesek és néhány szót írnátok a típusról.
thx
Illetve tök jó reggel mosolyogva felébredni, de neked azt sem ajánlom, mert biztos azzal kapcsolatosan is van valami rossz emléked...idióta...
a szívó 0.12
mint megtudtam a beállítás után