Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Okké!Na küldj majd pikcsört meg egy ésszerű árat azt konzultálok a haverral az ügyben!Egyébként ő is akart csináltatni az enyémről le tudja mintázni.Nem akart ő se gyárit venni mert az mocskos drága.
Ez egy gyári másolata, csak kicsit extrázva van. Egyedi darab, vagyis kettőt csináltattam belőle...
Nem lesz semmi, az egyiket eladom a másik megmarad még egy darabig, elvagyok a 125-össel, nem vágyom erősebbre
Miaz mindent eladsz?És mi lesz a két mociból majd?Oké Giraffe nyomass képet de szerintem olyan mint ami az enyémen van
Gas Gas is eladó, de ha egy mód van rá inkább a KTM-től válnék meg...valahogy jobban megtetszett a Gas Gas
Sutyi miért adod el azt a Kiváló Terep Motort?Nem jobb mint a GizGaz?
Velem lehet alkudozni
Előző gazdája rakta rá, sajnos nem tudom...
Arra pont jó. Alu, és belevan vágva a KTM logója... Holnap lefényképezem, ha lesz időm...
Köszi az infókat. Az a 200 exc tetszik, meg most jó az ára is, de még kicsit gyűjtök. Sutyerák néztem már a géped, de a 750 az nekem rohadt sok érte.
Igazábol havernak kéne.400 EXC-je van 2001-es.Milyen kartervédő gyári?Műanyag vagy alu?
Sutyerák! az exc-re hol vetted a redbullos matrica szettet?
Helló! Nekem pont van egy eladó...2004-es, rendszámos, ha érdekel keress meg mailben vagy msnen
Bugic! Keresel még blokkvédőt? Nekem van egy eladó...
Ha nincs alapjárat csak szivatón megy akkor szedd szét a karbit és nézd át a fúvókákat elsősorban az alapjárati fúvókát!Pucold ki azt úgy nézd meg hogy mi történik!
sziasztok!
vettem egy 2002-es LC4 640 Prestige-t.nagyon szép állapotban van.
féléve csak áll a motort és a srác is nagyon nehezen tudta elindítani és akkor is csak szivatóval ment,gázra lefulladt.
Hazahoztam letekertem a karbi alján lévő nagy csavart és leengedtem a benzint(félévet állt...nem lehet vmi fasza...) és próbáltam indítani párszor elkapta,de picit röfögött és le is fulladt...aztán lemerült az akksi...a srác azt mondta h biztos benne,hogy a gyertyát ki kell cserélnem is akkor frankó lesz(neki nem volt vele leállítás előtt semmi gondja).
Tudnátok pár tanácsot adni,hogy hogyan kell ezeket indítani, valóban okozhat e ilyet gyertya(elindul,de gázra lefullad) és h a karburátoron esetleg vmit kell e csinálni!
Lécci segítsetek!
jóvanna GD nemkell ezért elmenekülni ,

csak kicsit megszivattál
mármint enduro ktm mx ha van olyan..
sziasztok..bocs az alkalmatlankodásért,utolsó jópár hsz-t olvasva itt mindenkinek ''nagyvas'' van,de azért megkérdezném,hogy mx-e régebbi van még valakinek?
Hali!Sm topikban keresd rooftop lollégát, neki volt. Egyébként a legerősebb még nem üzemórás sm.
elnézést hogy ide pofátlankodok a Hondámmal
de kérnék egy kis segítséget és ez ide vág.
Az a lényeg hogy egy ismerősöm akar egy KTM SMC-t magának és hát gondoltam utána érdeklődök helyette. Ha lennétek olyan kedvesek és néhány szót írnátok a típusról.

thx
GD! Én meg ajánlom a majomcsapda sűrű használatát....ja neked inkább makiverem...

Illetve tök jó reggel mosolyogva felébredni, de neked azt sem ajánlom, mert biztos azzal kapcsolatosan is van valami rossz emléked...idióta...
KÖSZÖNÖM SZÉPEN

a szívó 0.12

mint megtudtam a beállítás után
a régi motorom árulják 450-körül 99 es de patika,,azóta uj a rezi csöve
Egy 2004-es 200 EXC-t tudok 800.000,-ért, kifogástalan állapotban!