Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem ilyen volt a hondán, és pont van eladó egy jó pár:
Hali. Kitépte egy bokor a sebesség jeladómból a kábelt úgyhogy annyi neki, az eredeti nagyon drága, találtam egy ilyet:

http://www.conrad.hu/conrad.ph...

jó lehet?
amúgy tényleg faca gép
egy szegedi cég hozatja hozzá a cuccokat
van ami meg is jön 2 hónap alatt
kár,pedig elmentem volna érte
r.bagyin@gmail.com

köszi
Deeehogy, már 1-szer láttam olyant élőben is de elindítva nem volt.
úúúúúúúúúúú ez most kamu volt
Csupa jót hallottam róla a barátom barátjának a tesójától, főleg az alkatrész ellátás, jobb mint a huskyé. De amíg megy tuti jó lehet! Na megyek szervezett formában folytatom az ivást mert már itt túl sok jó infót írok!
és mit tudnál mondani nekem az 5.1 sherkóról
1 haver szemezget vele de én nem ismerem
Ez úgy van, hogy a krosszok kiválóak endurozni az endurok viszont nem jók krosszozni.
Tulajdonképpen én is csak arra gondoltam, hogy rakok rá egy zorall lámpát és hátsó ledes lámpákat. De akkor ugye kell rá egy toldat a hátsó sárvédőre. Váltóhoz meg áttételekhez nem akartam nyúlni.
Ja és a szervizigénye a legideálisabb erre a célra.
Mindene jó endurora, a futóműve mint a vaj, nyomatékos nem reagál túl agresszívan, a váltó áttétel is ideális, 1 fejlámpa és még világítás is van rajt, mondjuk ha az aksija meg behal a sok indítástól még betolni is könnyű! Segíts ki ha kihagytam valamit!
akkor súgd meg a kiscsákónak a tutit
Janó barátom
Jó lesz az Gyurikám ne mondj ilyen csúnyaságokat!
Ebben akkor egyetértünk. Mondjuk a rendőrök nem szoktak kínlódni a gyári krosszal, csak jó lenne már lassan egy jogsi is a 2 öszvérhez! Aztán akkor már egy Supermoto jó lenne.
üdv
450sxf-ből jó endurót
szerintem sosem lesz igazi jó
és 1 jó motort nem faragnék mert azt mondod makulátlan
és jobban eladható 1 makulátlan motor mint 1 öszvér ha arra kerül a sor
de te tudod
BÚÉK
Nem, pár napja elvitték.
Domi meg van még?
Sziasztok! Először is B.Ú.É.K.
Szerintetek egy SX-F 450-ből megérné endurót csinálni vagy inkább cseréljem le egy EXC-re? Azért akarom megcsinálni mert kevés üzemórás és ismerem a múltját...
Tehát?
Írj egy email címet és megadom.
A szivacsra vevő vagyok.
Szia!
Esetleg meg lehet tudni haverod elérhetőségét!?
Tegnap megvettük egy cimborámmal a motort és érdekelne a háttere ha lehetséges. Köszi
Boldog 2015-öt kîvánok az összes KTM-rs nek
Lacosz