Csupa jót hallottam róla a barátom barátjának a tesójától, főleg az alkatrész ellátás, jobb mint a huskyé. De amíg megy tuti jó lehet! Na megyek szervezett formában folytatom az ivást mert már itt túl sok jó infót írok!
Tulajdonképpen én is csak arra gondoltam, hogy rakok rá egy zorall lámpát és hátsó ledes lámpákat. De akkor ugye kell rá egy toldat a hátsó sárvédőre. Váltóhoz meg áttételekhez nem akartam nyúlni.
Mindene jó endurora, a futóműve mint a vaj, nyomatékos nem reagál túl agresszívan, a váltó áttétel is ideális, 1 fejlámpa és még világítás is van rajt, mondjuk ha az aksija meg behal a sok indítástól még betolni is könnyű! Segíts ki ha kihagytam valamit!
Ebben akkor egyetértünk. Mondjuk a rendőrök nem szoktak kínlódni a gyári krosszal, csak jó lenne már lassan egy jogsi is a 2 öszvérhez! Aztán akkor már egy Supermoto jó lenne.
üdv
450sxf-ből jó endurót
szerintem sosem lesz igazi jó
és 1 jó motort nem faragnék mert azt mondod makulátlan
és jobban eladható 1 makulátlan motor mint 1 öszvér ha arra kerül a sor
de te tudod
BÚÉK
Sziasztok! Először is B.Ú.É.K.
Szerintetek egy SX-F 450-ből megérné endurót csinálni vagy inkább cseréljem le egy EXC-re? Azért akarom megcsinálni mert kevés üzemórás és ismerem a múltját...
Tehát?
http://www.conrad.hu/conrad.ph...
jó lehet?
egy szegedi cég hozatja hozzá a cuccokat
van ami meg is jön 2 hónap alatt
köszi
1 haver szemezget vele de én nem ismerem
Janó barátom
450sxf-ből jó endurót
szerintem sosem lesz igazi jó
és 1 jó motort nem faragnék mert azt mondod makulátlan
és jobban eladható 1 makulátlan motor mint 1 öszvér ha arra kerül a sor
de te tudod
BÚÉK
Szerintetek egy SX-F 450-ből megérné endurót csinálni vagy inkább cseréljem le egy EXC-re? Azért akarom megcsinálni mert kevés üzemórás és ismerem a múltját...
Tehát?
Esetleg meg lehet tudni haverod elérhetőségét!?
Tegnap megvettük egy cimborámmal a motort és érdekelne a háttere ha lehetséges. Köszi
Lacosz