Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A rugó színe általában évjáratoktól is függ.2006-ig fehérek voltak a gyári rugók.2006-tól narancs színre váltottak.De ezek az alap gyári rugóstagok.Ettől eltér az SXS széria rugói amik ilyen Sötét metál bronz színüek.De én már láttam lila rugót is.Ez lehet valami nagyobb súlyra kitalált rugesz.
Ha lenne ennyi pénzem már nem lenne eladó ez a motor
A központi rugón a számozás és színkód miként változik?
mert ezen a képen 69-250 van, hever 530asán 72-250 volt, mind a 2 narancs, de van még talán szürke, fekete meg fehér rugó is.
üdv ennyi pénzért jobbat nem találsz szerény meglátásom
sokat gondolkodsz elviszik előled az tuti
Sziasztok!

A véleményeteket szeretném kikérni! Esetleg valaki tud többet is erről a motorról!? A megvételén gondolkozom.
http://www.kepesmotor.hu/ktm-k...
Nálam az ilyen már nem játszik, raktam én már félre itt fórumozónak, azóta is itt van már 3 hónapja. Ha akkor még meglesz majd viszed ha kell.
Hidd el nekem ha szeretet a motorod és szeretsz vele menni inkább tartsd meg.Főleg hogy jó állapotú ilyen motor egyre ritkább.Ha egyszer eladod és szeretnél másikat azt fújhatod a család mellett.Haverok is akik eladták a motort azóta sírna nekem hogy hülyék voltak.Persze pénzük az rég elúszott de egyikük se lett gazdagabb talán van a házukba egy új konyhabútor vagy egy nagyobb TV de motor meg sehol Ahogy ini mondaná úgy elmegy a pénz észre se veszed.Nekem kb hetente előjön egy ilyen gondolat hogy fel kéne dobni a motort az apróra.De mikor megyek vele egy karikát rögtön törlöm az agyamból az egészet.Szóval tartsd meg ha nem akarsz sírni utána

Tetszene
így vagyok már vele egy éve, de igazad van. Néha jó otthonról lelépni egy kicsit, a mókuskerékből kiszállni...
akkor meg végképp meg kell hagyni, legyen mivel elmenekülni jó gyorsan otthonról
nekem is csak akkor lett nagy gép miután lett gyerek addig elég volt a szimó anyáméknál a fáskamrában
üdv régen nekem is volt ilyen csacsim nincs ebben semmi akkor erre tellett nem szabad elfeledni ki honnét kezdte
én sajnos nem vagyok mil liomos fattya
üdv szép moci eladó?
asszony? van és most jön a második...gyerek... :) a pénz nem feltétlenül kell, tavasszal még próbálkozom, hátha több időm lesz :)
amikor 2011-ben megvettem... csinálok róla friss képeket is. persze használltam azóta, de sz.tem most is jó állapotban van...
Sajnos most nincs rá keretem... De azért félrerakhatnád nekem, meg tudjuk biztos beszélni, elfér ez ott neked még január végéig a garázsban!
Ha valaki esetleg most szeretne venni egy KTM motort :)

htts://olx.hu/hirdetes/ktm-krosszmotor-ID2HYyN.html#387aed8d74
eladni max akkor szabad ha nagyon kell az a pénz
ha nem állsz az éhenhalás szélén el ne add, főleg ha asszony is van a portán mert az úgy elolvassza a zsetont hogy csak azt veszed észre se pénz se motor se semmi
Attól függ mennyire korrekt lesz az ára :P
Dobj pár képet meg árat privátba, engem is érdekelhet! fraja@freemail.hu
Teljesen igazad van, de mindíg próbál az ember időt szakítani a motorozásra, csak sajnos egyre jobban nem sikerül. És elég nehéz lemondani valamiről, ami hozzánőtt az emberhez évek alatt és az egyetlen igazi kikapcsolódási formát nyújtja számomra. Sajnos a motoros baráti kör szétesett, már próbáltam vele utcán motorozgatni, de ebben az évben ha mentem 30 ü.órát, akkor sokat mondok.de az ember mindíg reménykedik... Pedig tudja, hogy mi lesz a sorsa :) egy második gyerek :)
Ha meglesz, ma volt 1 ember az akráért meg tükrökért ha lett volna nála lé vitt volna mindent,(blokkvédő, hűtővédő meg ezt).
Minek várni addig, akkor kell eladni mikor keresik mint most!
Jólvan, vigyázzá' rá január végéig és akkor megbeszéljük!