Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te még nem voltál úgy hogy valamit úgy tudtál aztán ezek szerint tévedtél.
Én elismerem ezek szerint nem jól tudtam, ettől még lehet normálisan leírni mit nem tudtam jól.
De itt ez nem megy mint ahogy más sem ebben a topickban csak a köpködés.
NEKEM semmi bajom SENKIVEL...veled se...se a BAKELIT BIKARINÁVAL vagy kijjafasz az...:)
Miez a többes szám és ez az agyoniskolázott szalvétát nem tud osztani nem még itt bárkit is
Nem kell sértődgetni ezt kinőhetnétek,sokszor a beröhögésemben benne van a válasz,hogy az nem jó ,aki ezt nem vágja le (vagy nem néz utána,nem kérdezve cseten havertól) az háá most elfelejtettem mit akartam írni
TESTVÉREM...te legalább TUDOD hogy MINDIG van FELJEBB...de NEKIK már nem nagyon van LEJJEBB:)
TEmeg a SEGGEM:D:D:D
Mindent tudnak Nem akarok sértegetni senkit,mint engem szoktak,mert már megszoktam Tanuljanak,de ha tanulnak tanulják is meg amit tanulnak,ne egymástól mint kocsmában ezt azt összeszednek.
Én még mindíg tanulok,de még jó,hogy nem tőlük Pedig tudom,hülyén fogok meghalni
HA NEM vagy valamiben BIZTOS akkor mit OKOSKOCC?

MOSSmeg segíccsenek ki...
Nem küldtem el senkit, és nincs is jogom semmihez. Azzal semmi bajom mikor osztod a helyi hülyéket, mert megérdemlik, de ők nem helyiek...
Mibajjod a kannáimal? Ha ezekbe benya lenne a betont nyalnád elöttem
Tudod KISkancsó...HASONLÓ csak a HASONLÓVAL:)
Ha valamit esetleg nem jól írtam akkor talán kisegíthetnél mit nem tudok/mondtam jól.
Nem egyből a lekezelő szöveg!
Minden nyomorékot vonzok
MARATTÁ vóna inkább ANÁLFA...akarom mondani ANALFAbéta...:)
Mivan? Nem bírnak leírtani? Nyomjad, legalább lehet röhögni
TUDOM...jó SZIVED van...és KEMÉNY...mint LIBAFOS a tavaszi LUCERNÁTÓL:)

ÉN úgy gondoltam a SARKON elleszel TE...ÉN addig szerzek egy KANNÁT...mert a TIJJED na...hogyismonngyam:)
Minek olvastam el.... Azt úgy kell sűrűbb olaj Istenem......
ÉN meg NORMÁLIS hangnemben mondom neked hogy SEMMI jogod sincs INNEN elküldeni BÁRKIT is...BÁRKIT...

NEM rutinnal kell GYŐZNI...de HARC sincs...akkor MIRŐL beszélünk?

Vagy TI ezt annak ÉLITEK meg? Mint DONNKIHÓTTE DELAMANNCSA a SZÉLmalommal...

De ott SE a SZÉLMALOM vót a HÜJJE...
látom bögyörőm elvagy a KapszLokkal
Figyelek folyamatosan
Kötél nem kő pedig tiszta szivből adtam volna
Benzinért meg kuncsorogj valamelyik sarkon ha nem tellik rá
Vegyél vissza a lendületből... normális hangnemben beszéltem de úgy látom kár volt.
De befejeztem, nem süllyedek le az szintedre mert legyőzöl a rutinoddal.
TAPSIhapsi...NE idegeskeggy fijjam...mert IDEGES ember NINCS...csak BOLOND:)
IDEfigyelsz?

NE törőggyél SENKIVEL...egyél ZSÖMLÉT KIFLIVEL...
Ez egy zárt topic vagy mi a franc hogy ide "idegen" embernem irhat he leirom a legujabb műköröm trendet se ugathatnál.... mellesleg egyik topicba se irok ha nem tűnt volna fel csak itt mindig jo a buli
Menj aludni ha hidegen hagy vagy nyomj egy ikszet (X) jobb felső sarok köszi puszi
Hidegen hagy a szájtépés ami itt megy, de az már idegesítő hogy tök idegen emberek idejönnek tüzetszítani. Én se pofátlankodok be az aprilis vagy gixxer forumba trollkodni Ti miért teszitek.

Tökéletesen elég ide az a 2-3 hülye akivel ktm el tud "játszani" nem kellettek...