Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Buta lennék:lehet de okosnak és inteligensnek te akarsz itt látszani, a regényeket is te írtad itt tegnap aztán mai első megnyilvánulásoddal rögtön szemközt is köpted magad! Ha közönségességem meg szórakoztat akkor nehogy egyszer majd sírva vigadj.
Ne tuntesd mar fel magad butabbnak mint amilyen vagy... A közönségességed nem zavar, inkabb szorakoztato.
Azt jól teszed, kis gyökér.
Ok, majd vigyazok :) nagy tapasztalatu forumozo...
Ki a faszt érdekel mit akarsz te venni, még magad sem tudod úgyhogy tesztelgess csak amíg valaki jól pofán nem vág! Lehet az én gondolatmenetemben bukfenc van de te csak arra vigyázz a te tested nehogy bukfenceljen!
Logikai bukfenc van a gondolatmenetedben :))
Na pont te írtad itt a regényeket tegnap a személyeskedésről, GYOGYIKA!
Ki mondta hogy azt akarok venni? Okoska...
Pedig ennyiért ajándék, marjál rá!
Ajánlom, vegyél olyat jobbak és megbízhatóbbak mint a KTM.
Azért mert ha külföldi okmányokkal hirdeti kötelező regisztrációs díjat is feltüntetni és úgy nem hangzik már jól az ár, mert a sok értelmes vevőjelölt azt hiszi azt is rögtön ki kell fizetni.
Az új miért nem jó? Kb. vagy 800-1000ft
Adatlapomon van email.
2 éve nálam van a gép, ami ezalatt történt leírom szívesen.
A többi véleményére meg vagy adsz vagy nem. Ahogy az enyémre is
ez hogy van ez

Okmanyok nelkul de forgalomba helyezheto
Hat ja :) XT-rol inkabb nem kerdezek most, mert nem akarok haborut kirobbantani :) Majd a yamaha forumban...
Végül is az a tuti ha van egy sor4 meg 1henger a háznál, sose unod meg egyiket sem mert ott a másik
2 különböző stílus
Csak a jelenlegi melle szeretnem. Amit a yamaha tud arrol mar nem szivesen mondanek le...
Értem.
Akkor visszatérsz hamarosan az 1 hengerhez ismét
Superbike magazinon "nottem fel", igy mindig erdekeltek a sportmotorok, de a barati tarsasag miatt megszerettem a ktm-et igy azon a vonalon indult a nagymotoros palyam, aztan egy 950 miatt valtottam az egyhengeres vonalrol. Jo volt a v2, de annyira nem szerettem mint az egyhengert, igy eladtam. Ezutan neztem mindenfelet, es gondoltam itt az ideje kiprobalni hogy fekszik a sport, es hat elegge bejott. Viszont sokat maszkalok varosban, es koszosabb, hidegebb idoben is, amire egy sm jobb lenne, ezert nezelodok kozben egyhenger utan...
Hogy, hogy váltottál sportmotorra?
üdv mindenkinek! van valakinek eladó 45 és 48 as alapjárati fúvókája fcr 39-hez? megvenném! kezdem unni a kipufogó visszapofázását
Jol nez ki!
Koszi a beszelgetest. Vegyuk ugy, hogy "gyoztel", mint mindig, nekem igy is jo ;)
Szevasz. Mara ennyi.
Akkor most már MEKKÉRDEZNÉM: TE most csak BEŐTÖZÖTT HÜJJE vagy, vagy IGAZI?

És ez MÁR VALÓBAN egy SZEMÉJJES kérdés...
Ja most pont megy a piros r6-hoz