Buta lennék:lehet de okosnak és inteligensnek te akarsz itt látszani, a regényeket is te írtad itt tegnap aztán mai első megnyilvánulásoddal rögtön szemközt is köpted magad! Ha közönségességem meg szórakoztat akkor nehogy egyszer majd sírva vigadj.
Ki a faszt érdekel mit akarsz te venni, még magad sem tudod úgyhogy tesztelgess csak amíg valaki jól pofán nem vág! Lehet az én gondolatmenetemben bukfenc van de te csak arra vigyázz a te tested nehogy bukfenceljen!
Azért mert ha külföldi okmányokkal hirdeti kötelező regisztrációs díjat is feltüntetni és úgy nem hangzik már jól az ár, mert a sok értelmes vevőjelölt azt hiszi azt is rögtön ki kell fizetni.
Superbike magazinon "nottem fel", igy mindig erdekeltek a sportmotorok, de a barati tarsasag miatt megszerettem a ktm-et igy azon a vonalon indult a nagymotoros palyam, aztan egy 950 miatt valtottam az egyhengeres vonalrol. Jo volt a v2, de annyira nem szerettem mint az egyhengert, igy eladtam. Ezutan neztem mindenfelet, es gondoltam itt az ideje kiprobalni hogy fekszik a sport, es hat elegge bejott. Viszont sokat maszkalok varosban, es koszosabb, hidegebb idoben is, amire egy sm jobb lenne, ezert nezelodok kozben egyhenger utan...
2 éve nálam van a gép, ami ezalatt történt leírom szívesen.
A többi véleményére meg vagy adsz vagy nem. Ahogy az enyémre is
Okmanyok nelkul de forgalomba helyezheto
2 különböző stílus
Akkor visszatérsz hamarosan az 1 hengerhez ismét
Szevasz. Mara ennyi.
És ez MÁR VALÓBAN egy SZEMÉJJES kérdés...