Ha teheted vegyél, mert a pénzel nem lehet motorozni csak nézegetni és nem leszel boldog tőle, és az élet lehet rövidebb mint gondolnánk ha meg a vágyainkat megvalosítjuk legalább ért valamit!
Inkább csak nyitott szemmel járok, nézelődok, informalodok, alkudozok... Aztán egyszer majd találok egy olyat amire rászánom a pénzt, es hazaviszem, es akkor majd lesz kettő, amiből csak egy maradhat :)
Amikor sm-em volt, sportmotorokat nezegettem, mert az hiányzott, most sport van, így sm-eket nézegetek mert az hiányzik, lehet csak úgy dőlhet el a dolog ha mindkettő megvan, es melyiket veszem elő gyakrabban es szívesebben, az marad veglegesre :)
De nem szeretnek bosszantani senkit, tudom hogy egyet is nehéz összehozni néha..., nekem se volt sokáig egy se; csak dumalgatunk...
VALÓBAN lehet álmodozni...de azt ÁGYBAN,párnák közt kell...vagy egy PATAKPARTON ülve...nem a NETEN hirdetéskre IMÉLEZGETNI hajmeresztő BAROM kérdéseket...FÓRUMOKON nyálat csorgatni...KÉPEKET linkelgetni...hogy na majd ÉN!
Miközben a HÁTTÉRBEN LÓfasz sincs...
Meg az is kérdés hogyha van akkor az ember rászánja-e vagy sem. A józan ész azt diktálja hogy nem, mert egy seggel két lovat... Ha mar mostanában mindenki szólás-mondasokkal jön. :)
Ennyiért mennek sajnos, es ezek meg a legolcsóbbak között vannak, de az osztrákoknál magas az árszínvonal... Mondjuk szerintem egy 2012-esért 5.400 egyáltalán nem rossz.
LYános...NEM az enyémre GONDOLTAM...mivel NEKEM nincs...
Csak a múltkorában az is kellett volna NEKI...azé kérdeztem...HOGY HATkilencvenet nézett...
Úgyhogy PÖCSÖS te megint HIÁBA tapsolsz...mellényúltál...:)
Mondok..írok neked valamit....Ez is biztos TECCENI fog..mint a PEDOFIL pap...de legalábbis GONDOLOM megmarad benned...és HASZNOSÍTANI fogod:
UTÓLAG okosnak LENNI ojjan mint amikor ELŐRE vagy hüjje...
Amikor sm-em volt, sportmotorokat nezegettem, mert az hiányzott, most sport van, így sm-eket nézegetek mert az hiányzik, lehet csak úgy dőlhet el a dolog ha mindkettő megvan, es melyiket veszem elő gyakrabban es szívesebben, az marad veglegesre :)
De nem szeretnek bosszantani senkit, tudom hogy egyet is nehéz összehozni néha..., nekem se volt sokáig egy se; csak dumalgatunk...
Miközben a HÁTTÉRBEN LÓfasz sincs...
Cselekedni kell...és AZTÁN mutogatni...
Tetszenek a tigrisek de azért háziállatnak nem kéne
Mert LEDob....és POFÁRA lehet esni:)
MÉg a végén KIhűl a gyomrod...:)
DE a BAJOK már ITT kezdődnek....hogy MEGINT NEM ismertél MAGADRA...
Tudod..utólag...ojjan...mintha...ÉRTED ugye?:)
"aki sokat beszél róla az nem csinálja"...
Most ezek inkább közelebb állnak az elkepzeleshez:
http://www.willhaben.at/iad/ge...
http://www.willhaben
.at/iad/ge...
NEM azt nézem hogy MIT mondanak...hanem hogy KI mondja...:)
Csak a múltkorában az is kellett volna NEKI...azé kérdeztem...HOGY HATkilencvenet nézett...
Úgyhogy PÖCSÖS te megint HIÁBA tapsolsz...mellényúltál...:)
Mondok..írok neked valamit....Ez is biztos TECCENI fog..mint a PEDOFIL pap...de legalábbis GONDOLOM megmarad benned...és HASZNOSÍTANI fogod:
UTÓLAG okosnak LENNI ojjan mint amikor ELŐRE vagy hüjje...