Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi! Érdemes a váltó fogaskereket köszörültetni, vagy inkább csere?
Árban nem mindegy.
KURVA eccerű...SZÉTszeded oszt MEGNÉZED...

De szerintem UGYANAZ...SOK fogaskerék,TENGEJJ,miegymás...LÁBBAL kell taposni...SOKminden EGYBEVÁG...

Szólj ha VÉGEZTÉL...
Egy kérdés: exc525 és fe550 váltója ugyanaz?
Jano! Lattalak ma varosban. Meg kell allapitsam hogy tenyleg nagyon szep lett a moci. Nagyon egybenvan.
Oké, látom nem vagy vicces kedvedben. Nem céloztam semmire. Kicsi a világ... ennyi. Felesleges bármit is belemagyarázni. Nem kell mindjárt a torkomnak ugrani.

Viszont ha már így elcseverésztünk, akkor örülnék ha fényt gyújtanál tudatlan elmémben (vagy esetleg bárki más).
Itt azt írják, hogy a 10-es jelöléssel ellátott csavarokat cserélni kellene. Nem vágom miért? Elnyíródik? Hiába, nem vagyok műszaki talentum de legalább vállalom.
Ja! És még mielőtt elfelejteném, a választ előre is köszönöm szépen!
LEHET hogy te a MACSKASZART gyúrkásztad ott lenn a HOMOKOZÓBAN...NEM tudom...NEM voltam ott...de BIZTOS így volt veled...ha neked valami RÉMLIK...

Annyira talán EMLÉKSZEM hogy ÉN már bicikliztem...amikor még te csak CSENGETTÉL...(vagy a macskaszart gyurmáztad...)

Jó..LEGYEN...várjál...SZABADON engedlek...aztán FUSS pár KÖRT a HÁZ körül...és mindjárt megvan a SZABADON FUTÁS...

Azon meg GONDOLKOZZ el kicsit..hogy KI tornászik MIN...és KI veszi fel a KESZTYŰT...de azt már ÉN is leírtam PÁRSZOR:FÓRUM...ahol MINDENKI véleményt NYÍLVÁNÍTHAT...és SEHOL nincs ELŐÍRVA hogy azoknak EGYEZNI kell...

Amúgy EZZEL mi a CÉLOTOK hogy BEírkáljátok KI hol LAKIK? ELKEZDTE aza NYÚLszájjú KOSfej...a SOK birka meg MEGY utána...
MIT hisztek MI lesz? ELKÖLTÖZÖK? FELakasztom magam FÉLELMEMBEN? Vagy mijjafasz?
Koma? Mé’? Együtt gyúrtuk a macskasz@rt a homokozóban? Mondjuk még az is megeshet, sok időt töltöttem Ormosbányán tőled pár háznyira a rokonoknál.

Ha cseszik megköszönni a segítséget vagy tovább rugózik akkor mi van? Semmi, magát minősíti. Nem értem minek ezen tornázni? Ez egy fórum, nem kell mindent komolyan venni. De Te mindig felveszed a kesztyűt.

Most, hogy mindenki elment, beszélhetünk a.... szabadonfutóról.
Irónia… ne kötekedj…
Az a TAHÓSÁG édes egy komám MIKOR segítessz valamejjik NYÜVEDÉKEN és még meg se KÖSZÖNI...és még a VÉGÉN
ő az OKOSABB...vagy legalábbis SZERETNE AZ lenni...aztán ha TÉNYLEG elküldöd a PICSÁBA még FEL van háborodva....és ANYÁZIK...addig amíg nem KÉT foggal fog napraforgómagot enni...de még azt is KURVA nehéz úgy hogy az EGYIK bal fent...a MÁSIK meg jobb lent van...

Sokszor EL kéne gondolkozni DOLGOKON...de hát AMI nincs AZZAl NEM lehet...
ITT a LEGmagasabb a HOZZÁÉRTŐK száma? Ezigen KOMÁM...akkor MIJJEN lehet az a TOPIK ahol a LEGALACSONYABB...

Inkább NE tuggyuk meg?
EGY kérdés: Mivel...azaz MIVEL fogja FEL? Ha nincs MIVEL...
Szevasztok,tud valaki ktm egs/exc 300 ra rezót?92es évjàrat
Köszönöm
Egyszer felvásárlom ezt a sportmotort aztán kitiltok mindenkit a picsába
Őszintén? Egy telitalálatra az 5-ös lottón…
Félreértesz, eszem ágába sincs elvárni a feltétlen segítséget. Azzal is tisztában vagyok, hogy a „hozzáértők” száma magasan ebben a topikban a legnagyobb.
Szégyen, nem szégyen bevallom pl. én is vajmi keveset konyítok a műszaki dolgokhoz probléma esetén inkább szerelőre bízom a megoldást. Viszont szeretek utánajárni a dolgoknak, egyrészt mert érdekel, másrészről meg nem szeretem ha megvezetnek.
Mint írtam leginkább az itteni stílus böki a csőröm (tudom, kussoljak, ha zavar ne olvassam ). Tényleg ennyire nehéz normális hang(írás)nemben kommunikálni? Tisztelet a kivételnek. Abban egyetértek, hogy baromira zavaró, ha valaki csak beböfög valamit és a monitor előtt karba tett kézzel várja a világmegváltó segítséget, de ez –szerintem- még mindig nem ad okot a tahóságra. Többet koptatják a billentyűzetet a fricskázásokkal mintha beírná azt, hogy: használd a keresőt. Itt-, és ilyen formában nincs értelme a "nevelésnek". Attól senki nem lesz okosabb ha elküldik az anyukájába.
Nem ragozom tovább, gondolom a kutyát se érdekli...
te sem vagy okosabb, mert hozzászólsz
amíg valaki szóval tartja addig marad..........
mondjuk én is hülye vagyok mert ezt már leírtam 10x és senki sem fogta még fel
Szevasz SIPAK...HÁTTE?

TÚLélted a SUMO napot? És a ROMOD? Remélem NEM vallottál vele SZÉGYENT...nem OTT kellett FELDOBNI a vasas CIGÁNY utánfutójára...mindenki SZEME láttára...
Most mit vársz? Mindenhol ez van főleg itt a fosmotor.hu-n.
Meg te...a SZARODDAL...
pont ilyen okos emberek kellenek erre a forumra
Ez nehéz eset lesz...szerintem. Vannak akik még kérdezni sem tudnak,valamit bepötyög,ha meg itt van,teljesen más a jelenség.Van aki azt hiszi tud,de a fél tudás rosszabb....olyan igazi kocsmás focis,politikás... Van aki mindent tudni akar és azért kérdez,mert nem konyít hozzá,szerelőre meg sajnálja a pénzt.Ez egy fórum,nem várhatod el,hogy feltétel nélkül segítsenek.Aki akar úgyis segít,az,hogy valaki éppen írkál,lehet azt sem tudja mit kérdezel vagy 1 perc múlva itt sincs.Vannak itt élő lexikonok,szerintem 80 oldal megnyitva,csak nem tudja kikeresni nektek a választ Van aki tudja látatlanba is (az meg, uri geller)
Tanácsolom,van kereső keressetek rá ,mit szeretnétek megtudni,vagy itt az oldalon vagy a neten,de sokszor úgyis csak elvisz a szél másfelé és miint én azt sem tudom merre az arra. Vagy gyűjteni egy kis lét és akármelyik nektek tetsző szerelővel tessék egyeztetni és majd kiderül mi a probléma a géppel.Ha nem,akkor meg keresel másikat.A legjobbhoz ne menjetek,mert nem érek rá!
Ajánlanak itt nektek lakhelyhez közelit,csak érdeklődjetek,de ne utasítsatok senkit,hogy hogy viselkedjen,annak semmi értelme.Bárki akar ordít,ha akar hazudik,ha akar kötekedik,ha akar akár azt ír amit akar,akár ktm fórum akár nem.
Ügyeletes motordoktor itt nincs Ha meg van, az nagy varázsló......
TEmeg tapsolhacc ÖCSÉM...jó VÉTELT csináltál...má most KÉRDEZŐSköcc mikor hazavitted a ROMOT...

De hát vásár után OKOS a cigány...
Ff.175-180, üresjárati 45. De durrogni ekkor is fog.