Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

CUKI...dejó...DEÉDI...:)

LEszarom a GIKSZIT...az ENYIMÉBE kellett vóna...a TIJJEDBE meg öntöttünk VÓNA vizet...LITER LITER...meg a FÍLLING is megmaratt vóna...

KÖTELET SOHA ne AGGY KŐCSÖN...se ajiba...hanem ott a KAJIBA...oszt kösd FEL magad...a KÖTÉL se VÉSZ el....meg MINDENKI jobban jár...nehogy má JOBBAN legyél mint MÁS:)
Kéccer.. de amugy jól esett cuki vagy
Pont ma voltam tankolni a gixxibe elment aludni
Te vagy a kutya?
Jól vagyok köszi remélem te se vagy jobban de ha ugy gondolod van egy kötelem csak neked ajiba
KERESTELEK? ÉN? MIKOR?

ECCER kérdeztem csak hogy HOL vagy...oszt ENNYI...gondoltam ADDIG jó még OTTvagy:)

Inkább VEGYÉL vagy HÚSZ liter benzint...mert amúgy KOLONC van...csak KUTYA legyen:)

Amúgy hogy vagy? SEHOGY?
Nem érdekel a hülyeséged azt ird mit szeretnél... miért kerestél? Cseréljem le a pelusod? Vagy fizesselek be egy kurvához? BÖKD MÁR KI
HIÁNYOZTÁL hát...VALAKINEK biztos...nekem NEM:)

SEMMIT nem muszájj TE kis KANCSÓ...hamár a NÉPművészeti EDÉNYEKNÉL tartunk...még SZARNI se...FEL is böfögheted:)
Szevasz!
Láttam hiányoztam.... a malac ujjaidal probáld meg lepötyögni mit akarsz!
Amugymeg nekem 8 hogy mekkora köcsögök vagytok csak muszáj volt belekötnöm na...
Pacsi BAKELIT BALERINA...hát meggyötté?

Amúgy meg TEJJESEN mindegy...az AGYAGBÓL CSERÉP lesz ha KIÉGETIK... de a VÉGeredmény akkor is csak egy KÖCSÖG...meg ezt ezt a SÍKHÜJJE ripacsot nézzük AKKOR is...
Általában az LC4re ritkán kell nagy generál mivel nagyon strapabíró típusok.
Egy dugattyú 50-70 ezret is kibírhat.
Ha mégis kell akkor természetesen nem olcsó mulatság, egy komplett blokkfelújítás 300-400 ezer között simán benne van.

A rezonancia annyit tesz ki hogy tényleg ráz rendesen, bizsereg az egész motor a lábtartótól a gázkaron át minden hol.
De ez természetes, ha beindítod és otthagyod sztenderen elmegy neked a boltba is bevásárólni annyira tud rezegni.
De ezek így jók ahogy vannak, nyers, egyszerű motorok.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_660_smc-8314810
Neked csinálnék ezt is azt is!
köszi , igazság szerint enduróból több a választék, ill fekete blokkos lc4-est rendszámmal már láttam 5kilóért is. viszont olvastam, hogy nagyon ráznak, ha még nem mentem ilyen motorral, honnan tudhatnám, hogy normális a rázás, vagy már rendellenes?
gondolom a szokásos dolgokra kell figyelni mielőtt vásárolnék egy ilyet, egy nagy generál mennyi egy ilyen szürke/fekete blokkos lc-4esen?

u.i. ezt a motort ismeri innen valaki?
http://olx.hu/hirdetes/ktm-lc-...
az népművészeti AGYAGedény...
Egy jó SM szett fékekkel 120-150 ezer között szokott mozogni.
Nagyjából ennyi amit pluszba rá kellene költened hogy SM és enduróként is használni tudd.
Telok állíthatók, keményíthetők, ha ezután is puhának érzed akkor sűrűbb olajjal kell megpróbálni.
A lényeg hogy valójában hol szeretnéd többet használni.
Ha a legtöbbet közúton használnád akkor érdemesebb SM-et venni ha pedig fordítva meg endurót.
írtam
Szia!

Mennyit adnál értük? E-mail az adatlapomon.
helló a teloknak mi lenne az ára ?
mennyi pénz, míg egy lc4 enduróból sm-et farag az ember? gondolom első hátsó futómű, plusz első fék.
vagy ne szórakozzak vele, vegyek rögtön sm-et? az utcai enduró futó,műve mennyire puha ha sm-ezni szeretnék-?
HÁT most ELSZÉGYELLTEM magam...HOGY nem tudok MEGFELELNI senkinek...csak LEJÁRATNI ÖNMAGAM...ez má TÉNYLEG tragédijja...

Aggyatok egy KANALAT...szíven szúrom MAGAMAT!
VELED ki áll SZÓBA te ripacs NÉPművészeti cserépedény...vagyis ECCERŰBBEN KÖCSÖG... MÁR az ÁPRILIJJA fórumon ELEGET röhögtek rajtad, most megint GYÖTTÉL ide SZOPATNI magad mazochista CSICSKA...

Megmonntam már neked:Gyere IDE,KInyitom a kaput...és ITT anyázzál...azt ÚGYIS nagyon szeretem...

Annyi agyad nincs mint EGY marék MOLYLEPKÉNEK...és LEGALÁBB annyira ECCERŰ is vagy...mint egy LEPKEFING...az OSTOBASÁGODRÓL nem is beszélve...
Sziasztok! Az Unix oldalán árulnak AFAM lánc cuccokat, szerintetek az jó mínőségű, mert én nem ismerem! A hátsó lánckerék alumínium. Az jó vagy rossz?
Ezek lennének.
KÁTÉJJEM és lacosz75 !

Egyet azért ne felejtsetek el: Bárki bármennyire is próbálkozik, nem tud úgy lejáratni titeket, mint ti saját magatokat
Anyádba csökkent a hugy faszfej;)mikor a világra szart;) bár GECI lett a vègeredmènye kinlódásának...vagyis TE csövinger ;) látod azóta se változott semmi !geczi voltál az is mardtál bár itt mindenki "szeret" ez is valami ha már családod szóba SE áll veled nem vagy elfelejtve pedó faszfej
Basszus tényleg. Azon is akra rendszer volt, de sokkal meredekebben állt... Viszont a fejidom tényleg másvolt. Akkor bocs. Nem gondoltam volna, hogy ilyen "sokan" vagyunk
Nemmondod. EGY az egyben ugyanolyan gép volt mint a Tied. Még a fejidom is más volt, olyan, amilyenre átalakítottad.