Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szar reakció volt.
Mondtam, hogy kell ez a méret,mert ha a gerinc protektort alá kapod, pont akkor klappol mindenhol!

Igen váltottam. Sajnáltam megválni a Kawától de jól választottam.
Ezen kényelmesebb a végtagjaimnak.
Amikor beszelgetsz valamirol, es elkezdenek a rokonaiddal jonni, a tematol tok fuggetlenul, ordenare modon elkuldenek valahova, meg fenyegetnek ezzel-azzal az nem egyszeru velemeny nyilvanitas, az szemelyeskedes, de tudom hogy ez nem erdekel, nem is errol volt szo, hogy erdekel-e teged.
Eppen ilyen szemelyeskedes mikor beszelgetunk valamirol es azt irod valljam be hogy nincs penzem, meg csak ciganykodok, na ez mar az en olvasatomban tulmegy a velemeny nyilvanitason es a tema megvitatasan, ez mar szemelyeskedes kategoria. De nem bant, csak mondom.
Mijen IDŐKÖZBENI MÉRET problémára gondolsz TERMOSZ?

NEME arra hogy ORRfejjusz ÍDŐközben MEGPÚPOSODOTT vagy mijjafasz?:)

De jót nevettem...
Aaa, nagyon franko, orulok hogy nem beszeltek ra eggyel kisebbre, szepen ala fer a protektor, es passzol mindenhol. Szepen takaritom, apolom, ujszeruen nez ki meg mindig, a szine is passzol a motorhoz
Neked azota uj motor?
MOST ha VALAKi ír valami BAROMSÁGOT,HÜJJESÉGET vagy BÁRMIT...azzal EGYET kell ÉRTENI? HA annyira EMLÉKSZEL hogy ki mit ír akkor emlékezhetnél hogy csak VÉLEMÉNY nyilvánítás van...

Szerinted ÉRDEKEL engem hogy KI ért egyet azzal amit én írok?
Meg mijjen SZEMÉJJESKEDÉS? Ha valaki BESZÉLGET valakivel egy TÉMÁRÓL ami az EGYIK FÉLről szól akkor CSAK neki ÍRHAT, nem a NAGYANYJÁNAK...:)
Ezért mondom senkinek nem kell magyarázkodnod, pláne itt!

Jó viszont látni a ruhát, hogy jó helyre ment
Méret probléma ezek szerint később se jött ki?!
Beszarok! :) Na legalabb te is igazolhatod hogy korrekt vevo vagyok, es nem csak felprobaltam de meg is vettem :DD
Üdv!
Kicsi a világ
Lehet hogy toled? Mert a gerincprotom is olyan mint ami a kepeden van, a sracnak is er-6 volt... :)))
A piros Arlen Ness bőrruhát honnan vetted?
Hat latod, ezert kaptam a nevem :)
Tudhatná mindenki te sosem bántasz meg senkit! Orpheusz Kalliopé múzsának és Oiagrosz folyamistennek, mások szerint magának Apollónnak volt a fia. Csodálatosan szép éneke még az Alvilág urait is meglágyította.
Semmi extra, csak adott esetben leirsz valamit, aztan ha ezzel valaki nem ert egyet, nagyon gyorsan beindul a szemelyeskedes. Most en ereztem ugy hogy leirtam valamit, ami neked nem "tetszett" es egy ido utan kicsit elment szemelyeskedes iranyba reszedrol. De ezt biztosan meg fogod cafolni hogy nem minosul annak :) De nincs szukseg ra hogy bemasold amit irtal :) En altalaban emlekszem arra is amit irok es arra is amit olvasok :)
MIt csinálnak itt VELEM páran? Írd már le...ÉRDEKELNE..csak úgy PRÓBA szinten:)
Ezzel ÉN is így vagyok...
Ertettem, kosz, de ezt is leirtam korabban, egyeni megiteles kerdese kinek mit adsz oda, de nem baj leirtam most meg egyszer. Meg azt is hogy a mostaninmal sem mentem mikor megvettem, sebaj ezt is leirtam megint. Ingyen van a betu.
Ja ertem, ha nem kuldom el alpari stilusban a beszelgetotarsat, az akkor mar martirkodas :) Szerintem nem azert nem kuldtek meg el a pcsaba itt mert nem itt szocializalodtam, hanem mert nem gyokerkedek senkivel. Katejjemmel is normalisan csevegtunk mindig, most sincs ez maskepp. :)
Megy próbálni, de lehet nem ilyet keres! Mártírkodni meg nem kell ez a KTM. fórum látszik nem itt szocializálódtál még nem bántott senki!
Nincs ra szukseg, jol erzem magam igy, koszonom! :)
TE most megint MIJJEN sérelemhalmazról,csoportról beszélsz?

Attól hogy írt RÓLA-RÓLUK az ember akkor az már AZT jelenti hogy SÉRELEM is érte ÁLTALUK? Itt már megint visszafelé SÜLT el a puska...úgylátom:)

Senki nem akar MEGGYŐZNI semmiről...ELSŐSORBAN ÖNMAGADAT kell meggyőzni...SAJÁT magad által...
Elbeszelunk egymas mellett... Te most azt csinalod velem amit veled szoktak itt nehanyan, mintha szandekosan nem akarnad erteni. Ok, igaz, le kell tenni, en meg nem teszem le mindig. Ok? :)
Amugy meg vevo abbol lesz, aki elmegy megnezi, en ilyen vagyok. Es vagy viszek penzt vagy nem vagy kiprobalom vagy nem, de elmegyek, es megnezem, nem telefonban ajanlok fel disznot, es nem emailezek.
Ennel egyszerubben nem tudom irni, ha egyesek szemeben ez becsuletsertes vagy ferfiatlansag, hat legyen! Leirtad, forumoztunk, leragtuk a csontot :)
TERMOSZ..neked MI fáj arany TESTVÉREM?:)

Ma még NEM csináltál BOHÓCOT magadból? MÉG nem KÉSŐ...belehúzhacc:)
Most ez hogy jon ide? Jaaa, biztos vicces akartal lenni :)
Te meg majd szolj ha megertetted a lenyeget. Ja, hogy neked eleg ha en ertem, tenyleg! :)
Ha majd árulod az r1-et írj már ide, küldöm a csávót http://youtu.be/PHdIECkvWt8