Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Talán vannak páran akik nem úgy gondolkodnak mint te, de ha marad az sem baj épp ezért lett átalakítva! Meg aztán tele van a piac e típusú 7000km-es motorokkal.
Ja bocs, arat elfelejtettem irni, 1.250.
Hat en kivanom hogy valaki megadja neked az 1.590-et alku nelkul...
Egyreszt marcius nem harom honap hanem legjobb esetben is negy, de inkabb ot, mert marcius vegere szokott ertelmes motoros ido lenni. Masreszt nem kamatozast irtam.
Alkuba? Az nálam sosem volt, árat is írhatsz ez akkor is ennyi marad. Hol kamatozik 1,5m 80e három hónap alatt?
Pár cumó eladó,ha érdekes keress.30-4546180
ha esetleg valakinek szüksége lenne egy szép supermotó szettre. Tel 06 30 5464786 ára 100000 adok mindent hozzá!
Nem-nem... En ezt csak azert irtam, hogy nekem ez nem volt olyan extra vetel, hogy azonnal rajta legyek mint itt irjak, hogy rogton menni kell erte, penzzel stb. Es igy is kezdtem az iromanyt, hogy ha duke-rol van szo, akkor mas a keplet mert en azert hajlando vagyok tobbet adni.
Sajnaltam is egy kicsit, de nem annyira mint amikor ev eleje fele felkerult egy duke, 1.250-ert, ami viszont fent volt hetekig, es meg ugyis en voltam az elso aki felhivta (mar itt is megdolt az azonnali hivjuk, rohanjunk elmelet...), a srac orult is nagyon, es megbeszeltuk hogy szombaton tudok erte menni, ez volt hetfon, mire kedden hiv, hogy valaki tudna menni penteken, jo akkor mondtam megoldom valahogy a csutortokot, belement, de kesobb hivott, hogy a masik ember elkezdte felverni az arat, akkor kb elkezdtunk felfele licitalni, ugyhogy hagytam, nem tudtam volna elobb odaerni, mert dolgozom, ennyi.
Ezutan volt fent meg 2-3 duke 1,3 alatt, szoval nem fogok rohanni az sm-ert 1,3-ert, es nem is arrol van szo, hogy felaron akarnek barmit is.
Amúgy meg a TÖKÖMET NEM érdekli ki mit CSINÁL...felesleges BILLENYTŰZET tépés az EGÉSZ...
MAGYARUL te FÉLáron akarsz megvenni BÁRMIT is...neked engeggyék el AMIT te RÁ szeretnél költeni.mert NEKED nem teccik a SÁRVÉDŐ,a FEJIDOM stb...
Aztán még egy ÉV használat után is TE akarsz keresni RAJTA...na EZ ami NEM működik..

HA magadnak VENNÉD akkor NEM így gondolkodnál...

Akkor ÚJAT se kell venni SEMMIBŐL...mert azon már AKKOR buksz ha KITOLTAD a szalonból...
Mongyad a boltosnak is mikor KENYERET veszel hogy adja ODA neked FÉLáron...mert HOLNAPRA úgyis megszárad...:)
En is ugy vettem a yamahat hogy egy metert se mentem vele.
Elmondom en miert nem vettem meg azonnal, es miert nem volt akkora uzlet nekem, es latszodni fog mi a kilnbseg ha valaki sajat hasznalatra vesz, vagy kereskedni, vagy csak probalkozni, hogy bevalik-e neki mint en.
Induljunk ki abbol hogy nekem sem ez a forma a vagyam, igy ha pl 690 duke lett volna, akkor mas a keplet.
Direkt nem irok arat, nem akarom rontani a boltod, Xy volt az ara, engedett 150-et, atiratas 50, en vettem volna ra uj gumikat, mert ami rajta van regi, es kopottas, akkor most tartunk xz-nel. Jon a tel, marciusig mar nem hasznalom, ezalatt az ara nekem keres kb 80-at, ugy hogy nem csinalok erte semmit, most tartunk xw-nal, ezutan elkezdem hasznalni, talan meg veszek ra ezt-azt, majd fel ev mulva ugy dontok eladom, szerintem 1,5 mar nagyon a plafon ennel a motornal, tehat megerte? Szoval igy nem egy fergeteges uzlet, meger 2-3 nap atgondolast.
Nalad nyilvan mas a keplet, te tudod mennyit koltottel az uj orra, es mennyi fer alkuba az aranal, es azonnal piacra dobod.
Csak halkan súgom, 1 métert nem mentem vele úgy hoztam el, de kb az idén így volt vagy 5 motornál, pedig nem is mind ktm. volt.
Így van ez boy, lóvé mindíg zsebben próbakor asztalra letesz, ha jó áron van azonnal menni érte ezt csak így lehet, ezért nálad áll most a 450. De sebaj hátha ma este már nálam is lesz 1.
Nezd en ha osszetorom tisztaban vagyok vele hogy meg kell vennem, es meg is vennem, mert attol hogy nincs nalam a penz, meg rendelkezem vele.
Haverom exc-jet torte ossze egy vevojelolt, mert ugy gondolta muszaj egykerekeznie a probauton... Nem tettek le elore a penzt, de nagyon gyorsan megirodott a papir, es ott is volt a penz, nem volt mas valasztasuk.
Azert irtam hogy latni kell az embert. Ha odaallit eled a csavokam egy 10 milkos bmw-vel, gyerekekkel, anyaval, akkor az nem fogja osszetorni a szemuk lattara, ha megis, akkor meg fogja tudni venni.
Ha odaallit neked a fukszos kisebbseg a haverjaival es leteszi a penzt, osszetori a motorod, azzal a lendulettel vissza is fogjak venni a penzt is es baszhatod... Lattam erre is peldat.
De nyilvan ezek szelsosegek, a ketto kozott mindneki dontse el kinek mit ad oda, en csak a tapasztalatomat mondom, ami az hogy nem kell mindig ott legyen az ara. Nyilvan ha 100 km-eket utazok erte, akkor en is inkabb bekeszitem a penzt, hogy ne kelljen ketszer menni, ilyenkor duhito az eset amit irtam, hogy en rohangalok a bankba, aztan amotor meg nincs kosziniviszonyban a kepekkel.
Egyebkent a legutobbi 690-esnel is munkabol mentem oda, meg sisakom se volt, reggel meg azt se tudtam hogy lesz-e idom delutan megnezni, de mikor odaaertem a csavokam mondta hogy meg sisakot is keritenek, probaljam ki nyugodtan, nemhogy tegyem le a penzt... :)
Ha NEM tuggya KItenni akkor MARAGGYON otthon...ENNYI...

Vagy ojjanokat NÉZEGESSEN aminek KI tuggya TENNI az ÁRÁT...

ANNO a szociban is SOKAN szerettek volna ZSIGULIT venni...TRABANT árán...de a MERKÚRR se JÓTÉKONYÁSGI intézmény volt...
MIÉRT nem vallod be hogy NINCS most ELÉG dellád...nem SZÉGYEN az...
Es sajnos a legszomorubb az hogy a hirdetesekben ajnarozott hibatlan gepek donto hanyadanal el se jutok oda hogy egyaltalan kedvem legyen kiprobalni, 10-bol 2 esetben kerek probakort altalaban. Ezert sem viszek mindig penzt. Jartam ugy hogy a kepeken gyonyoru ktm nem indult mikor levergodtunk hodmezovasarhelyre, es a tulaj ezt tudta de csak ott szolt! A rokonsagom meg egy ora kemeny szopassal megcsinalta az eladonak! Majd miutan ketyegett a gep, es alkudni akartunk, az elado bemondta hogy ert minket, de ő nem hulye, ő szerelo, ő nem enged az arbol... Szerelo... Hihi.
Nagyon sok ilyen van, es sok szep masfel millas motor van fent most is a hahun (igaz nem ktm), ami tudom hogy szep es jo aron van, es nem rohannak az emberek megvenni, na de miert nem? 1,5 milla sok penz, es aki kereskedni veszi mar lehet nem tudja eladni 1,6-ert se, de egy maganvasarlonak meg jo vetel az 1,5 de kevesen tudjak azt kitenni.
TANULD meg ORRfejusz...ÜZLETBEN se KOMA...se SÓGOR...

TESZTpilótáskodni meg a HUNNGARÓRINNGRE kell menni...de még az SINCS ingyen...

NEM hiszem hogy ŐSZINTE lenne a mosojjod ha ELMÉCC így TESZTpilótáskodni és NETÁN fejreállnál valamejjik TESZTalannyal mint a karalábé...és MEG kéne venni a TÖRÖTT romot...ha TECCIK..ha NEM...
És ez FORDÍTVA is igaz:HA a tiédet TÖRNÉ rommá valami HASONLÓ "szimpatikus" tesztpilóta jelölt,akit ELENGEDTÉL péz nélkül PRÓBAútra csupán SZIIMPÁTIJJÁBÓL...és csak annyit MONDANA: BOcs haver,szimpatikus vagy...de nincs nálam PÉZ...:)
:) Ez a vetelar letetele jo dolog, en is latom minden hirdetesben leirva, aztan eddig az esetek nagy tobbsegeben baromira nem volt ra szukseg. Igy le is szoktam rola hogy millakkal szaladgaljak.
Volt hogy odamentem ket millaval egy boritekban, mondtam hogy akkor kiprobalnam, elado ranezett a boritekra, es mondta hogy ok, menjek, de el se vette, meg se szamolta.
Volt olyan hogy kerte a penzt probakor elott, jo mondtam akkor gyorsan irjunk egy papirt hogy atadtam a penzt, na arra mar nem volt turelme, inkabb menjek probaljam.
Volt olyan hogy az elado erőltette hogy menjek mar vele, mert latja rajtam hogy normalis vagyok, normalis kocsival jottem, meg tudom venni ha bajt csinalok. Volt hogy az eladonal hagytam a forgalmim, es az is eleg volt neki. Ugyhogy nekem az a tapasztalatom hogy nem nagyon kell millakat az asztalra csapni egy probakorhoz. Az emberek sokszor megbiznak az emberben, ee ha ugy nem is, akkor egy negyed oras beszelgetes utan mar igen, ha meg valaki megsem akkor leteszem a kocsi forgalmijat, volt akinek ez is eleg volt.
Forditott esetben nalam is attol fugg hogy hogy mérem fel azt az embert aki velem szemben all. Sokaknak adtam mar oda en is probakorre motort penz felmutatas nelkul, es megsem a vevom volt aki osszetorte, hanem egy jobaratom... De lehet csak szerencsem volt, azert vannak szelsoseges esetek de kb le lehet vagni hogy kinek lehet odaadni... Van akinek penzletetel mellett se, hidd el...
Hogy a jot gyorsan elviszik az lehet, mint irtam korabban legutobb egy napon mulott, van akinel orakon mulik, de nekem ennyire nem surgos. Viszont, hogy igy nem fogok tudni jot venni azt cafoljak az eddigi veteleim. Igaz turelem kellett hozza.
NÉHÁNYAN várják a CSODÁT...és bizony a CSODÁRA várni KELL...:)

JÉZUS járt UTOLJÁRA a VIZEN...azóta se sikerült SENKINEK...:)
Morpheus! igy sosem találsz magadnak jó motort.!föleg ha az eladóhóz pénz nélkül mész! ha valami szép és tetszik és nem rég lett meghirdetve ( pár óra) akkor azért menni kell! vagy elviszi más! a másik fele meg az hogy ki az az eladó aki mondjuk az 1 millás motorját csak ugy odaadja hogy tessék probálgasd nyugodtan. meg hivd a fél rokonságot is hogy probálják ki hogy milyen a motor. senki nem fogja ugy odaadni!
az a minimum. hogy leteszed az asztalra a a vételárat. aztán mehetsz probálgatni!
ez véleményem. gondold át forditot helyzetben. ha te lennél a eladó.
Hali kátéemesek!
Szeretnék venni egy 620-ast, kizárólag erdei használatra. Találtam egy nagyon olcsót a közelben. Hamarosan megnézem, és azt szeretném megkérdezni tőletek, mire kell odafigyelnem a motorjával kapcsolatban. Nem szeretnék beleszaladni valami drágán javítós dologba. Azért csak a motorjára öszpontosítanék, mert a többi része csak javítható, vagy cserélhető valahogy. Visszaolvastam picikét a fórumban, tetszik hogy nem hagyjátok ellaposodni.
Akkor nem sok esélyed van jó motort találni.Mert ami jó és olcsó is azt pikk pakk megveszik.Olyat találni ami jó olcsó és sokáig megvan,vagyis ameddig te lefuttatod az agytekervényeiden meg a szerelő haverodén.Na olyat ha találsz akkor nagyon türelmes ember lehetsz
Jó ez is igaz, de en nem kereskedni veszem, szóval nem úgy állok hozza hogy üzlet, es hamar túladok rajta, akkor is ha kiderül róla, hogy nem egészen olyan mint amilyennek látszik, ennélfogva 1,5 Milla körüli összeget tényleg csak akkor teszek rá jó szívvel, ha teljesen rendben érzem. Sok esetben úgy megyek nézni, hogy meg nincs nálam a pénz, csak kiváncsi vagyok hogy a hirdetéshez képest milyen a valóság, aztán ha jónak tűnik hívom a cimborat, aki elég nagy KTM szaki, es megkérem hogy nézzen rá ő is. Lehet semmi értelme de engem megnyugtat, hogy látta, kipróbálta. Na erre nem mindig van idő, olyankor a jó vétel elszalasztodik.
ELŐTTE kell gondolkozni...aztán MEGnézni...és ha ha jó KIfizetni...

Vásár után má a cigány is okos....
meg egy kicsi boltbajárni
ja és egy 10es kerekű robesz terepezni
az asszony robogójával veretek mindig egy kört ha adrenalinhiányom van
komolyan mondom még fél órával utána is remegek úgy felbassza a rendszert az a kis dög
Elmondom, pl felkerül egy 690 a hahu-ra, szép, kevés km, de kicsit drága, nem adnék érte annyit... Nem érdekel, nem hívom fel. De aztán csak izgatja a fantazaim, hogyha egy kicsit engedne, akkor lehet jó vétel lenne, de telefonban nem alkudunk... De mi van ha nem is olyan szépen élőben mint képeken.... Na jol van, most mar el kell menni es meg kell nézni, aztán majd meglátjuk! Na így szokott történni. A jano72 690-esenel is így volt, es szép is volt (bár nagyon retkes..) es sokat engedett is, es mivel 2 napja került fel nem gondoltam hogy elviszik egyhamar, mellesleg 3 napot gondolkodni egy adott példányon nem túlságosan sok... De most elvittek hamar.. :)