Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amikor motorvásárlás előtt álltam nem voltam rest végigolvasni a fórumot. Sajnos a hasznos lényegi információk elvesznek a semmitmondó trágárságok között. Amikor egy újonc betéved ide akkor jó esetben(!) le se sz@rják a fejét, de leginkább egy életre elveszik a kedvét attól, hogy ide írjon. Most komolyan. Ez a paraszt hozzáállás itt a „menő”?
Elhiszem, hogy vannak páran akiknek kisujjában a szakma, pont tőlük nem várná ezt az ember. Az unalomig ismételt kérdéseket (pl. olaj, áttétel, dugó…stb.) rövidre lehetne zárni egy-két mondattal, ehelyett 5 oldalon keresztül megy a trollkodás. Nem kell senkivel bratyizni, de ha normálisan kérdeznek, akkor úgy is illene válaszolni.
Lehet azért,mert leszarják
Ha a Mátrában vetted, akkor csattogós falepkére tippelek valószínű beleesett
SZARD le...az PONT ERRE a TIPUSRA jellemző...
helló most vásároltam egy ktm 620 lc4-est 1997 erre a típusra jellemző csattogó hang a motorból ?
Nekem ugacc vagy csak a HÁZAT őrzöd?
Jelentéktelen senki vagy! Itt éled az életed, mást csicska csövesezel le azt nézz már magadra!
NEM tűnt FEL FALLOSZpetike hogy NEM érdekel a ZENÉD...

Ki vagy te itt...senki...ÍGY kisbetűvel csak...
TELEFOSOM a tányérodat is FAROK LEVE...eccerűbben HÚGYAGY...ha ÚGY szeretnéd...aztán KIÉLHETED te is magad BENNE...
IKÚszissztem...meg a TÁRSAID...a sok csöves hüjjegyerek...te-ti honnan tudod,tudjátok hogy NEKEM mijjen életem van te suttyó?

Majd ha MEGESZITEK azt a HAVAT amit ÉN már meghugyoztam akkor MAJD ugathattok...senkiházi CSICSKÁSOK...
Miért nem nyitsz magadnak egy új topicot, ahol kiélheted magad?
Kérdezd már meg, hányan kiváncsiak itt a baromságaidra?
Ez KTM topic, nem tűnt fel?
Nincs nektek viselkedésetek?
Ilyen szép időben, ami elvileg uccsó a szezonban, fröcskölitek egymásra a karaktereket...

Nyeregbe gyerekek! Tessék menni kanyarogni vagy sarazni, ilyenkor a legszebb az erdő!

Amúgy !
más is csak faszkodni szokott, bár nem személyes tapasztalat de én is ezt látom
Telefossa a forumot a faszsagaval de igaza van mert.mi vagyunk hulyek hogy etetjuk. Egyedul van, maganyos, utalja mindenki aztan itt eli ki magat
nincs életed amúgy, mondták már?
TE lettél a HAB a tetején...
LÁTOD OrrFASZusz...pont ijjen a BUTA,OSTOBA ember...de nem is ember,inkább JÓSZÁG...mint te...MIKOR szembesül az IGAZSÁGGAL akkor BÖLCS módon nem ELISMERI...hanem TÁMADÁSBA megy át...a MÁSIK pocskondiázásába...és MÉG SEGÍTSÉGET is akar hozzá TOBOROZNI...mert EGYEDÜL még ERRE is képtelen...

TE tudod HONNAN szerezz PARTNERT...valami BUZI oldalról...és EGYMÁST tesztelgessétek SEGGBŐL-SZÁJBA...NE MÁST motorját...

UNALOMIG puffogtatott FRÁZISOK? ÉN is UNOM...hidd el...d de rád meg a HOZZÁD hasonló "ÉRTELMES" jószágokra mijjafaszt lehet mást PUFFOGTATNI? LEGfeljebb még egy KILENC milliméterest...aztán ÁÚÚ LAVORár....és MINDENKINEK jobb lenne...:)
Üdv Riderek! Egy kis szakmai segítségre lenne szükségem! Karburátor tisztításban vagyok épp és gondoltam akkor már beállítom viszont elvileg sokat kap a gép mert kormos a rendszámtáblám de nem kicsit 450 exc 3900A karbival, van rajta egy leo vince nyitott dob! Megnéztem a fúvóka méreteket ff 190 alapjárati 40 tű OBDTN felülről a 3.-ban van. Durrog is ha elveszem a gázt rendesen ezt is szeretném megszüntetni! kérdés mekkora fúvókát vegyek ff illetve alapjártit? köszönöm!
Üdv!
Keresek Exc450 motor matricázáshoz korrekt dekorost!
Ha valaki tudna,esetleg olyat,akitől esetleg referencia is van,az megoszthatná velem az elérhetőségét!
Köszönöm a segítséget!
ezt a fajta sárvédöt keresném! nem muszály fehérben. de csak ez a fajta érdekel. akinek van kérem jelezze
Tudod amit te bemutattal magadbol az: következetlenseg, figyelmetlenseg, kozonsegesseg, érvtelenseg, frusztraltsag, es demagogia....
Az altalad unalomig puffogtatott frazisok jelentos hanyada teged jellemez (pedofil pap..., hulyenek eszet, stb, stb)
Es ne aggodj ha barmit is nem ertesz abbol amit irok, mert valoban nem a te szinted ezt megerteni, mert egyszeruen nem vagy partner, sem egy egeszseges vitaban, sem egy beszelgetesben, sem egy tanacsadasban, sem a forumozasban, nívó aluli vagy.
Es igazat adva a nemreg itt leirt forumozo hozzaszolasanak, ez mar valoban nem ktm topic tema, igy en ki is szalltam a veled valo "tarsalgasbol". Egyszeru vagy mint egy barlangrajz. Au revoir, te szerencsetlen.
Eladóóóóóóó

Segítsetek, hogy ne unatkozzak a hosszú, téli napokon...