:) Igazad van. De eddig tapasztalat megosztas, sztorizas szinten ment a dolog, ervek-ellenervek, ami szorakoztatott. Szerintem ma sem irtam mast, mint amikor korabban errol temaztunk, de most megis kozellenseg lettem :) A gazdag ciganykodo becsuletlen pocsfej, ennek a kasztnal az elere allitottak, es leverik rajtam a teljes csoporttal szemben erzett serelemhalmazt. :) Lehet csak azt varom hogy meggyozzenek errol es elfogadjam igaznak magamra.
"...ha MÉGSE tetszik és VISSZAHOZOD úgy ahogy ELVITTED akkor visszakapod a PÉZT..."
Ez úgy látom ELKERÜLTE a figyelmedet mint ahogy SOK más RÉSZLET is...SENKI nem mondta hogy MEG KELL venni...de a PÉNZT le kell TENNI próba előtt...ez a LÉNYEG...
NEKEM nem FÁJ semmi...csak ÉN úgy gondolom hogy egy FÓRUM azé FÓRUM hogy MINDENKI..mégeccer: MINDENKI leírja-leírhatja a VÉLEMÉNYÉT-MEGLÁTÁSÁT...aztán hogy EBBŐL kinek MI FÁJ az már legyen az Ő dolga...mert FÁJ...egyeseknek...SOKminden....:)
A ruhabolti PRÓBÁLÁSRA reagálva:VALÓBAN nem kell MEGVENNI...de ott SEM úgy adják ODA próbálni hogy hazaviszed és HASZNÁLOD egy hétig a farmert...oszt ha NEM teccik majd VISSZAHOZOD...
Próbálgathatod tovább is...de KI kell fizetni...aztán viheted KI a boltból...
Ugyanez van a motornál is: attól hogy még valaki csak RÁŰL,forgatja a kormányt jobbra balra,nézegeti,stb azé még NEM kell letenni a VÉTELÁRAT...
Ugye NEM bonyolult? Mert ugye NEM mindegy hogy IDD ki a BILIT..vagy VIDD ki..:)
Amit meg hozzafuznek: nem szoktam senkivel flegmazni, mindenkivel normalis vagyok eladokent es vevokent is.
Azt irod nem a penzrol van szo, megis te kezdted el azt mondogatni, hogy nekem mennyi van a zsebemben. Egy ilyenre sok forumtars mar tudjuk hogy reagalt volna :) En nem tettem, eszembe se jutott. Nem kell hogy dijazzuk egymas elkepzeleset, de ne vonj parhuzamot koztem es azok kozt akikrol a nem kenyerre kell szoveged fogalmaztad, mert en soha nem irtam olyan stilusban amibol ez jott volna le.
Leirtam azt is hogy nekem se mindig volt olyan amilyet szerettem volna, eppen ezert megvalogatom mikor kinek mennyit adok ki es mire.
Hidd el nem fog senki elkuldeni a faszba, egesz egyszeruen azert, mert nincs miert, es nem mindenki olyan frusztralt hogy serelemkent elje meg ha valaki negyedorara megnezni a motorjat. Es az en idom is draga, megis raszanom, eladokent is raszanom, ha 10-bol lesz egy uzlet akkor 10-bol, ha 50-bol akkor otvenbol, de nincs itt annyi erdeklodo hogy valakinek ettol kelljen tartania...
Leirtam, nem alkudok telefonban, leirtam, tobbszor mentem penzzel, amikor nem volt igeny ra hogy adaadjam, leirtam, 10-bol 8x nem probalom ki, leirtam korrektul visszaszolok ha valakivel talalkoztam, leirtam en sem varom el minden esetben a kp felmutatast. Firefighter is megmondhatja 20 percnel tovabb nem raboltam az idejet, sot meg en kertem hogy most mar allitsa le. Leirtam tobbszor basztak at, mikor nalam volt a penz, de egy szart kinaltak eladasra. Ezeket mind leirtam, igy az irasod nagy reszenek egyszeruen nincs letjogosultsaga. Lehet ebbol moralis kerdest csinalni, csak nem tudom mi ertelme. En is volt hogy 200 km-t motoroztam azert mert elvittem egy innen ismert forumtarsnak a motort, mert nem volt mivel eljonnie, aztan megsem az enyemet vette, es? Jo maradt a viszony, nem kezdtem el neki moralizalni... Ezek utan illetve ezek ismereteben mi faj? Hogy en maskepp csinalom mint te? Mely serelmeid vannak a dologgal kapcsolatban, de azokat nem en okoztam, szoval ne engem edukalj :)
Kit akarok megvenni kilora, ne viccelj mar?! Leirtam, van motorom, szeretnek melle egy masikat, ezert nem sietek. Ezeket mind leirtam itt, megosztottam veled, dumaltunk rola sokat normal stilusban, igy meglep ez a varatlan moralizalas... De lehet ez a meglatasod, meg irhatja ra barki hogy "ennyi" :)
Ha szeretnek a szaraz kenyeres hasonlatodra valami analogot mondani, akkor azt mondanam, aki elmegy egy ruhaboltba es felprobal valamit, amit aztan nem vesz meg, az mind hiteget, igaz? :) hagyjuk mar...
ORRfejjusz csak világolsz ÖSSZE-VISSZA mint tehen a GÓRÉBAN...
NEM arról van SZÓ hogy kinek MENNYI van a zsebében,mert NEM attül FÉRFI vagy EMBER valaki...hanem a KORREKTSÉGRŐL-BECSÜLETRŐL volt szó...aminek MŰKÖDNI kell SZÁZ forint ESETÉBEN is...nem csak MILLIÓKNÁL...
És ezzel ÁT is estünk a LÓ másik oldalára...AZOKHOZ akik azt HISZIK hogy van pár MISKA a zsebükben akkor ők már FLEGMÁSKODHATNAK,TESZTELHETNEK,POFÁTLANKODHATNAK,LENÉZHETIK a MÁSIKAT...megvehetnek BÁRKIT kilóra...csak EZ nem ÍGY működik...PÁR embernél...és akkor MÉG ŐK vannak BESÉRTŐDVE ha FORDÍTVA sül el a PUSKA...
Ha meg ojjan az ANYAGI heJJzeted hogy MEGTEHETED-MEGVEHETED akkor meg mit CIGÁNYKOCC? Azt hiszed hogy csak NEKED nem kenyérre kell a PÉZ? HIDD el vannak még SOKAN akiknek NEM kenyérre kell...:)
A becsületességedre visszatérve:NEM vontam kétségbe egy SZÓVAL sem hogy NEM vagy, vagy NEM lehetsz az...de AZ szerinted BECSÜLETES hogy te odaállítasz BÁRKIHEZ VEVŐNEK kiadva MAGAD...miközben csak TESZTELGETNI szeretnél,és MOTOROZGATOL más pénzén,koptatod MÁS tulajdonát,rabolod az idejét...egyszóval FÉLREvezeted...
Úgyhogy EZEN nem mosojjognod KÉNE...hanem ELGONDOLKLODNI...addig még egyszer VALAKI el nem zavar a HALÁL faszára tesztelgetni...
Nezd en leirtam nehany esetet, ami velem tortent, akkor ott senki nem volt komoly ferfi, hat ez van. Azt is irtam hogy mindenki vermerseklete szerint teszi ahogy teszi. Hogy en igy csinalom, vagy maskepp, es ez a te szemedben az en komolysagom vagy az anyagi helyzetem tukrozi, akkor tukrozze :) En olyan kornyezetben mozgok ahol bizonyos esetekben mukodik a gentleman's agreement, es nem 1,5 millaknal, hanem sokkal nagyobb szamoknal is... De ott is tudni kell meddig lehet elmenni... Hogy ki mitol ferfi es mennyi van a zsebeben? :))) ezen jot mosolyogtam.
Erintett a kerdes hat irtam ra. De te biztos mindig csak akkor valaszolsz ha kerdeznek :) Jol nevelt fiu lehetsz.
Igen megnezek meg parat, ha kell azombathelyig elautozok, megtehetem.
Az ijjen TESZTmotoros-pénz nélküli ALKUDOZÓKat könnyen KI lehet szűrni...
ÉRDEKEL a motor barátom...avagy sem?Ha NEM, akkor köszönöm a LÁTOGATÁST...VISZLÁT. Ha ÉRDEKEL akkor MEGEGYEZÜNK a vételárban,azt ideadod NEKEM...aztán mehetsz TESZTELNI...ha BÁRMI személyi-tárgyi sérülés,baleset történik akkor MEGVETTED...ha MÉGSE tetszik és VISSZAHOZOD úgy ahogy ELVITTED akkor visszakapod a PÉZT...
Ha valaki EBBE belemegy az TEKINTHETŐ vevőnek...ha NEM, akkor akkor IRÁNY HOME!(haza)...mert ITT biztos hogy NEM lesz TESZTnap...
Aztán MEG lehet sértődni,LEbunkózni,ELBÚCSÚZNI...:)
Nekem semmi, de nem is téged kérdeztelek! Van még pár eladó motor nézd meg azokat is, alkudj is meg a tulajokkal aztán majd valamelyik csak meglesz, ez is egy formája az időtöltésnek.
Az övevel semmi problema nem volt, korrektul ajanlottam egy arat meg latatlanban, ő elfogadta, elmentem megnezni, milyen testkozelbol, es meg is beszeltuk, hogy nezek meg utana 690-eket, es hogy vissza fogom hivni. Igy is lett, megdumaltuk hogy 690-ek fele nezelodok tovabb. Valami problema ezzel?
Ez úgy látom ELKERÜLTE a figyelmedet mint ahogy SOK más RÉSZLET is...SENKI nem mondta hogy MEG KELL venni...de a PÉNZT le kell TENNI próba előtt...ez a LÉNYEG...
NEKEM nem FÁJ semmi...csak ÉN úgy gondolom hogy egy FÓRUM azé FÓRUM hogy MINDENKI..mégeccer: MINDENKI leírja-leírhatja a VÉLEMÉNYÉT-MEGLÁTÁSÁT...aztán hogy EBBŐL kinek MI FÁJ az már legyen az Ő dolga...mert FÁJ...egyeseknek...SOKminden....:)
A ruhabolti PRÓBÁLÁSRA reagálva:VALÓBAN nem kell MEGVENNI...de ott SEM úgy adják ODA próbálni hogy hazaviszed és HASZNÁLOD egy hétig a farmert...oszt ha NEM teccik majd VISSZAHOZOD...
Próbálgathatod tovább is...de KI kell fizetni...aztán viheted KI a boltból...
Ugyanez van a motornál is: attól hogy még valaki csak RÁŰL,forgatja a kormányt jobbra balra,nézegeti,stb azé még NEM kell letenni a VÉTELÁRAT...
Ugye NEM bonyolult? Mert ugye NEM mindegy hogy IDD ki a BILIT..vagy VIDD ki..:)
Te így szoktad csinálni más meg máshogy.
Neked eddig bejött,működött.
Másnak meg más.
Nincs ezzel gond
De itt a fórumon kár megértetni bármit is azokkal, akik tökéletesek.
Azt irod nem a penzrol van szo, megis te kezdted el azt mondogatni, hogy nekem mennyi van a zsebemben. Egy ilyenre sok forumtars mar tudjuk hogy reagalt volna :) En nem tettem, eszembe se jutott. Nem kell hogy dijazzuk egymas elkepzeleset, de ne vonj parhuzamot koztem es azok kozt akikrol a nem kenyerre kell szoveged fogalmaztad, mert en soha nem irtam olyan stilusban amibol ez jott volna le.
Leirtam azt is hogy nekem se mindig volt olyan amilyet szerettem volna, eppen ezert megvalogatom mikor kinek mennyit adok ki es mire.
Hidd el nem fog senki elkuldeni a faszba, egesz egyszeruen azert, mert nincs miert, es nem mindenki olyan frusztralt hogy serelemkent elje meg ha valaki negyedorara megnezni a motorjat. Es az en idom is draga, megis raszanom, eladokent is raszanom, ha 10-bol lesz egy uzlet akkor 10-bol, ha 50-bol akkor otvenbol, de nincs itt annyi erdeklodo hogy valakinek ettol kelljen tartania...
Kit akarok megvenni kilora, ne viccelj mar?! Leirtam, van motorom, szeretnek melle egy masikat, ezert nem sietek. Ezeket mind leirtam itt, megosztottam veled, dumaltunk rola sokat normal stilusban, igy meglep ez a varatlan moralizalas... De lehet ez a meglatasod, meg irhatja ra barki hogy "ennyi" :)
Ha szeretnek a szaraz kenyeres hasonlatodra valami analogot mondani, akkor azt mondanam, aki elmegy egy ruhaboltba es felprobal valamit, amit aztan nem vesz meg, az mind hiteget, igaz? :) hagyjuk mar...
NEM arról van SZÓ hogy kinek MENNYI van a zsebében,mert NEM attül FÉRFI vagy EMBER valaki...hanem a KORREKTSÉGRŐL-BECSÜLETRŐL volt szó...aminek MŰKÖDNI kell SZÁZ forint ESETÉBEN is...nem csak MILLIÓKNÁL...
És ezzel ÁT is estünk a LÓ másik oldalára...AZOKHOZ akik azt HISZIK hogy van pár MISKA a zsebükben akkor ők már FLEGMÁSKODHATNAK,TESZTELHETNEK,POFÁTLANKODHATNAK,LENÉZHETIK a MÁSIKAT...megvehetnek BÁRKIT kilóra...csak EZ nem ÍGY működik...PÁR embernél...és akkor MÉG ŐK vannak BESÉRTŐDVE ha FORDÍTVA sül el a PUSKA...
Ha meg ojjan az ANYAGI heJJzeted hogy MEGTEHETED-MEGVEHETED akkor meg mit CIGÁNYKOCC? Azt hiszed hogy csak NEKED nem kenyérre kell a PÉZ? HIDD el vannak még SOKAN akiknek NEM kenyérre kell...:)
A becsületességedre visszatérve:NEM vontam kétségbe egy SZÓVAL sem hogy NEM vagy, vagy NEM lehetsz az...de AZ szerinted BECSÜLETES hogy te odaállítasz BÁRKIHEZ VEVŐNEK kiadva MAGAD...miközben csak TESZTELGETNI szeretnél,és MOTOROZGATOL más pénzén,koptatod MÁS tulajdonát,rabolod az idejét...egyszóval FÉLREvezeted...
Úgyhogy EZEN nem mosojjognod KÉNE...hanem ELGONDOLKLODNI...addig még egyszer VALAKI el nem zavar a HALÁL faszára tesztelgetni...
Nem szukseges ezutan azt leirnod hogy mennyi ilyen van 7.000 km-el.
Igen megnezek meg parat, ha kell azombathelyig elautozok, megtehetem.
Az ijjen TESZTmotoros-pénz nélküli ALKUDOZÓKat könnyen KI lehet szűrni...
ÉRDEKEL a motor barátom...avagy sem?Ha NEM, akkor köszönöm a LÁTOGATÁST...VISZLÁT. Ha ÉRDEKEL akkor MEGEGYEZÜNK a vételárban,azt ideadod NEKEM...aztán mehetsz TESZTELNI...ha BÁRMI személyi-tárgyi sérülés,baleset történik akkor MEGVETTED...ha MÉGSE tetszik és VISSZAHOZOD úgy ahogy ELVITTED akkor visszakapod a PÉZT...
Ha valaki EBBE belemegy az TEKINTHETŐ vevőnek...ha NEM, akkor akkor IRÁNY HOME!(haza)...mert ITT biztos hogy NEM lesz TESZTnap...
Aztán MEG lehet sértődni,LEbunkózni,ELBÚCSÚZNI...:)