Es mi a velemenyed egy egy egyszeru seprunyel elso teloba surubb olaj, esetleg elofeszitest novelni vagy mivel lehetne kemenyiteni rajta ? A szelepeket nem akarom megvarialni mondjuk azzal hogy lehegesztem es mas mereture furom
Azért segíthettek hogy akkor kijavítsatok, nem direkt mondtam rosszat mert én is így hallottam.
De legalább akkor most már én is tudom hogy ez nem jó megoldás rá.
Akkor segíthetnétek ti is neki ha tudjátok mit kell csinálni, én is megtudnám mi a jó megoldás hogy máskor ne mondjak rosszat.
A másik.
A segítségről!
Ez egy fórum.Az iskola meg iskola,menjetek tanulni,ne az én tudásom kelljen,én eljártam(járok külfödre is,bár nem ragad rám csak a kosz,de járok)suliba,lehetnék lenéző,de ez nálam még nem az.Tudom,hogy nem vagyok nagytudású,papíron (államilag elismerten)mégis a legjobb,mégsem lenéződök.
Az,hogy ránevetek valamire? Na és? A tudást meg kell fizetni,vannak szerelők menjetek el,nem kell hozzám(motorokra úgysincs időm),de hülyeségeket ne írjatok már egy olyannak aki segítséget kér tőletek.Inkább nevessetek mint én,azzal lehet többet segítetek neki és utána néz maga.....
Ojjan ember még NEM létezett AKI nem TÉVEDETT volna...nincs is EZZEL semmi baj...csak annyi hogy AKINEK rossz TANÁCSOT adsz az is TÉVEDNI fog...meg NEM jól fogja TUDNI...amit TUDNI szeretett volna...
"ezé ne szólj EBBE bele."
TE AGYATLAN GEBE
GÚDDNÁJGT CSÖVINGEREK:)
Elég hamar FELEJTŐS...na...neharaguggyatok...vanezígy:)
TUCCKÖVETNI?:)
De legalább akkor most már én is tudom hogy ez nem jó megoldás rá.
Akkor segíthetnétek ti is neki ha tudjátok mit kell csinálni, én is megtudnám mi a jó megoldás hogy máskor ne mondjak rosszat.
A segítségről!
Ez egy fórum.Az iskola meg iskola,menjetek tanulni,ne az én tudásom kelljen,én eljártam(járok külfödre is,bár nem ragad rám csak a kosz,de járok)suliba,lehetnék lenéző,de ez nálam még nem az.Tudom,hogy nem vagyok nagytudású,papíron (államilag elismerten)mégis a legjobb,mégsem lenéződök.
Az,hogy ránevetek valamire? Na és? A tudást meg kell fizetni,vannak szerelők menjetek el,nem kell hozzám(motorokra úgysincs időm),de hülyeségeket ne írjatok már egy olyannak aki segítséget kér tőletek.Inkább nevessetek mint én,azzal lehet többet segítetek neki és utána néz maga.....