Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

AKKOR szórakoztass JÓ UDVARI BOLONDOM...majd odadobom neked a KONDONOM:):)
a helyes rímkialakítás szerint így lett volna helyes:
"ezé ne szólj EBBE bele."
TE AGYATLAN GEBE
NA had kezdőggyék a CSÖVINGER NÁJJGT...én meg LEdőlök...mert szememen a REDŐNYÖK...

GÚDDNÁJGT CSÖVINGEREK:)
Egyre jobb rimeket irsz, hosszuak a maganyos teli estek ?
FAROK LEVE...te OSTOBA vagy mint egy TEVE...ezé NE szólj BELE...:)
De te is csak akkor...
NE is szólj IKÚszissztem...maradj csendben...csak akkor UGASS ha gyön VALAKI...
többször nem szólok.
A BAKELIT BALERINA hová lett? Mossveszem csak ÉSZRE hogy ELTÜNT...

Elég hamar FELEJTŐS...na...neharaguggyatok...vanezígy:)
Kinyalhatod!
Na akkor ugy marad ahogy van
ITT már NINCS segíccség...csak a SÜRÜ olaj...:)
Szevasz! Leírtam, így nem segítek! Van itt sok okos mágus,hátha valaki
új rugó aztán a foszlott guminőből egyből egy tüzes kis kecske lesz
FAROK LEVE...te megint mijjen GÁNYOLÁST akarsz ELKÖVETNI?
Es mi a velemenyed egy egy egyszeru seprunyel elso teloba surubb olaj, esetleg elofeszitest novelni vagy mivel lehetne kemenyiteni rajta ? A szelepeket nem akarom megvarialni mondjuk azzal hogy lehegesztem es mas mereture furom
VÁRJÁL...mingyá..csak BEfonom a hajam...:)
NE légy IDEGES BIKArina...még NEM áshatom el magam..BE kell szednem TŐLLED a benzinyre VALÓT...

TUCCKÖVETNI?:)
Irj egy mail-t
ESSE fogják MEGÉRTENI...de még FELFOGNI sem....
Azért segíthettek hogy akkor kijavítsatok, nem direkt mondtam rosszat mert én is így hallottam.
De legalább akkor most már én is tudom hogy ez nem jó megoldás rá.
Akkor segíthetnétek ti is neki ha tudjátok mit kell csinálni, én is megtudnám mi a jó megoldás hogy máskor ne mondjak rosszat.
A másik.
A segítségről!
Ez egy fórum.Az iskola meg iskola,menjetek tanulni,ne az én tudásom kelljen,én eljártam(járok külfödre is,bár nem ragad rám csak a kosz,de járok)suliba,lehetnék lenéző,de ez nálam még nem az.Tudom,hogy nem vagyok nagytudású,papíron (államilag elismerten)mégis a legjobb,mégsem lenéződök.
Az,hogy ránevetek valamire? Na és? A tudást meg kell fizetni,vannak szerelők menjetek el,nem kell hozzám(motorokra úgysincs időm),de hülyeségeket ne írjatok már egy olyannak aki segítséget kér tőletek.Inkább nevessetek mint én,azzal lehet többet segítetek neki és utána néz maga.....
Ojjan ember még NEM létezett AKI nem TÉVEDETT volna...nincs is EZZEL semmi baj...csak annyi hogy AKINEK rossz TANÁCSOT adsz az is TÉVEDNI fog...meg NEM jól fogja TUDNI...amit TUDNI szeretett volna...
Nem akarod magad elásni a kiskertbe kátéizé sárgalapos
TÉGED valóban csak a SAROKRA lehet BEosztani...oda is csak KISÉRETTEL...mert még AZT is elfelejtenéd MINEK vagy ott:)