Mondjuk úgy, te ügyesebben alkudtál én drágábban vettem. Nem volt kár átvariálni mert nekem így jön be és használom, talán másnak is jobban tetszik és könnyebben eladható, az árához meg hozzá adom e költséget.
Lehet, akkor egy napot tévedtem.
Ajajj, volt egy ilyen érzésem hogy azon az áron azért ment el hamar mert aki megveszi majd felteszi drágábban :)
Vagy akkor meg nem ez volt a szándék?
Ezért lehet kar volt bolygatni a fejidomot, nem?
Dehogy hittem :) Különben is alkudtam mar pénteken eleget (5 perc után 150-el lentebb volt az ara :) ) Csak baromi rosszkor keresett, 26 másik dolog volt éppen a fejemben, igazából meg aznap vissza akartam szólni neki, de csak valamikor késő este jutott eszembe...
Azért túléltem a dolgot :) De jó vétel lett volna, grat hozza!
Szépen megcsinaltad! A kivitelezes 5-os. De azért az eredeti dizájn harmonikusabb, élőben nem volt az olyan rossz. De ízlések es pofonok :)
Amúgy előlem vetted meg, egy csütörtöki napon felkerült, pénteken mar voltam is megnézni, hétfőn hívott a srác hogy kell-e, mondtam neki, hogy kedden beszéljünk, erre kedden mar nem volt fent...
Ajajj, volt egy ilyen érzésem hogy azon az áron azért ment el hamar mert aki megveszi majd felteszi drágábban :)
Vagy akkor meg nem ez volt a szándék?
Ezért lehet kar volt bolygatni a fejidomot, nem?
Azért túléltem a dolgot :) De jó vétel lett volna, grat hozza!
Azt hitted majd KEDDEN odaaggya FÉLáron?:)
Neked is kellett vagy FÉL év mire ELjutott a TUDATODIG...ahhoz KÉPEST PÖCSÖS egy EJJNSTEJJN:)
Amúgy előlem vetted meg, egy csütörtöki napon felkerült, pénteken mar voltam is megnézni, hétfőn hívott a srác hogy kell-e, mondtam neki, hogy kedden beszéljünk, erre kedden mar nem volt fent...
Monntam hogy NE kapkoggy...nem az ÓVODÁBAN vagy...
Először ASSZITTEM így MESSZIRŰL hogy DZSONN DZSÍ RÉMMBÓ....