Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

KÁTÉJJEM[57986] tegnap 21:52
Mondjuk úgy, te ügyesebben alkudtál én drágábban vettem. Nem volt kár átvariálni mert nekem így jön be és használom, talán másnak is jobban tetszik és könnyebben eladható, az árához meg hozzá adom e költséget.
950 má NEM kell ORRfejusz?:)
Lehet, akkor egy napot tévedtem.
Ajajj, volt egy ilyen érzésem hogy azon az áron azért ment el hamar mert aki megveszi majd felteszi drágábban :)
Vagy akkor meg nem ez volt a szándék?
Ezért lehet kar volt bolygatni a fejidomot, nem?
Nagyon fasza lett.Grat hozzá
Pedig kedden még fent volt, ahogy most is mert én szerdán hoztam el! http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_690_supermoto_690sm-8400689
Dehogy hittem :) Különben is alkudtam mar pénteken eleget (5 perc után 150-el lentebb volt az ara :) ) Csak baromi rosszkor keresett, 26 másik dolog volt éppen a fejemben, igazából meg aznap vissza akartam szólni neki, de csak valamikor késő este jutott eszembe...
Azért túléltem a dolgot :) De jó vétel lett volna, grat hozza!
Ennyi kérem.
Dehogy van harag...:)
ERRŐL beszéltem ORRfejusz...a VARIÁLÓS BUHERA...utána meg NYISTA NUMERA:)

Azt hitted majd KEDDEN odaaggya FÉLáron?:)
JÓVANMÁ...nemminndenkinek JUT el hamar a TUDATÁIG...gondolkozz MÁ te is...még ha FÁJDALMAS is...

Neked is kellett vagy FÉL év mire ELjutott a TUDATODIG...ahhoz KÉPEST PÖCSÖS egy EJJNSTEJJN:)
pernye nincs harag ez csak poénkodás mindenki így vesz itt Téged mr. caps lock
Szépen megcsinaltad! A kivitelezes 5-os. De azért az eredeti dizájn harmonikusabb, élőben nem volt az olyan rossz. De ízlések es pofonok :)
Amúgy előlem vetted meg, egy csütörtöki napon felkerült, pénteken mar voltam is megnézni, hétfőn hívott a srác hogy kell-e, mondtam neki, hogy kedden beszéljünk, erre kedden mar nem volt fent...
Te vagy egy takonyhuszár vagy? vagy egy teve hátán sperma: tevéngeci
mr.caps lock attól még máshol hallhattam volna agyaskám
MOSSE hallottad...hanem OLVASTAD...

Monntam hogy NE kapkoggy...nem az ÓVODÁBAN vagy...
pedig leírja naponta 2x az ökör
ez jó baszki még nem hallottam
Most akkor DÖNCSD má EL hogy MIT is akarsz mondani...NE kapkoggy össze vissza mint PEDOFIL pap az ÓVODÁBAN...
ez állat ill. akarom mondani ember
EZ PERdöntő LYános...MI vagyunk a HÜJJÉK...

Először ASSZITTEM így MESSZIRŰL hogy DZSONN DZSÍ RÉMMBÓ....
Nem kell leírni, mindenki higgyen a saját szemének.
EZT a választ VÁRTAM...a HÜJJÉNEK az 1 is PÁROS...:)
elég rosszul olvasod a nick neveket
3x is lehet néger felőlem