Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De jó nektek, nálunk nem lehet.
Megint olyan razzia volt Várpalotán hogy áh......
Nem is egy motorelkobzás, 150-500 ezres büntetések.
Errefelé nem férnek a bőrükbe a tulajok a Vadex a rendőrök.
Hát ez az nekem ebből mi volna?
romániában van..
ha van ismerős akkor ott tudsz menni.. persze mi is csak is ott megyünk ahol szabad ahol nem ott mi sem..azért olyan vad és civilizációtól mentes ez a hely
itt a hegyben nincsenek falvak települések.. csak körülöte.. ez egy kis hegy...kb egy 20km x 80km terület...eldéfünk benne..vad és vadak ..vadász és erdész..
békében!
Valakinek van fékadaptere 97 es ktm sc 400 hoz?
Totya! Írj már valami elérhetőséget...
és a katasztrófavédelem mi?
szó szerint az sem tiszta dolog
Nem értem mi az a rendőr. Ha rend van mi a faccér kő azt őrizni?
Vigyázzon akkor ha rendetlenség van.
a rendőrt pont nem érdekli a helyszínen
ha valami nem tetszik neki berendeltet a kf-hez
amúgy az ilyen 10évnél fiatalabb gépeknél elég gyakori hogy nem annyi kw van benne mert a gyártók addig fojtják vissza hogy a környezetvédelmi baszások jók legyenek
aztán így kap csak típusengedélyt a forgalomba hozatalhoz
erre tuti vannak szakszavak meg rendes magyarázatok de ez a lényege
Fazsa gyerek vagy te, messziről is látszik!
Jano mi volna, ha levennéd a hirdetést, én eladom az enyém, és megyek is a tiédért
Kösz, persze, pár üres sörös dobozt.
MAGURA HIDRAULIKUS KUPLUNG MUNKAHENGER ELADÓ

Ez már az újfajta, visszahajló karos.

A legtöbb motorra felszerelhető, ami olajos kuplungal van szerelve.

KTM, HUSABERG, GASGAS stb...

Ár.: 25.000.-Ft
Közösségi oldalon megdumáljuk, írj rám, este vissza írok, melózom
Szeva!
Jano, küldtem egy vevőt az EXC-re borosdból! Ha viszi a srác, dobsz ki valamit?
Szia!
Engem a fejidom érdekelne, mennyi lenne az ára?
Csak hallottam, hogy (igaz elsősorban a robogósok "ellen", a rendszám nélkül 125-ös, 250-es, vagy nagyobb köbcentivel járós téma miatt), lesznek(vannak?) mobil teljesítménymérő padok, ahol nem hiszem, hogy egy 450 vagy 525 12kW-ot tudna produkálni. :)
Ahoz sincs jogosultsága hogy eldöntse az gyári vagy nem gyári kipufogó... ha kételkedik akkor elküldheti nkh-ra
Hol vannak a dombok, hegyek?
Annyit had kérdezzek hogy ahol ti mentek az magánterület vagy kinek minek a tulajdona?
Csak mert utak helyett olyan helyen is motoroztak amiért felénk nagyon de nagyon komoly bírságok járnak.
Nehogy már az útszélén felülbírálja a közlekedés hatóság nyilvántartásának az adatait, ha meg megtenné a nevét és az azonosító számát fel kell írni és megmondani ha nem így van feljelented és kifizettetsz vele mindent ami ennek a következménye lesz, hidd el jó lesz egyből minden
És mivan, ha a rendőr pont azt nem hiszi el, hogy egy exc 12kW, vagy egy smc 25/35kW, ahogy a forgalmiban szerepel, hanem több?
hály..
ha már unjátok a köpködést.. vagy épp csula szünetben...
ez nem szuperlotyó meg nem is 6negyven elcé négy... a szürke blokkos
de azért ez is kátélyem.. mondjuk egy exc 300? és az ekszém end gyúrók
ahogy mondta egy haver.. minek mennye ka patakokban.. a sziklák közt összeverni a motort.. azért nem kell elutazni 150 kilómétert azt a garázsba is meg tudom tenni egy kalapáccsal.. igy időt és pénzt spórol-6-ok meg
de mi sem időt sem pénzt nem spóroltunk..viszont mocskos jót mentünk
http://youtu.be/8vRqhvFvfbg
Sziasztok!
Kis futó valakinek? link