Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

640 nincs, de az LC4 400, 620, 625 és 660 is hivatalosan mind 35 kW alatti vagy minimális költséggel átíratható a forgalmi:
http://totalbike.hu/magazin/kozelet/olvaso/2012/07/11/kit_bu
ntetnek_ha_hibas_a_forgalmi/
4 fehér indexbúra külön eladó? Küldhetek helyette sárgát+kp-t.
Fejidom ára?
Szerintem várd meg azt a 2 évet amíg letelik az A2 és mehetsz nagyra. Nálam ugyan ez volt, mondjuk hozzám időközben került a KTM és kb mostanra van meg a jogsi, tehát fél évet használtam a2-vel. Soha nem állítottak meg, semmi.
Egyébként meg a DRZ is jó gép lehet, 2 évet le tudsz vele húzni, max addig gyűjtögetsz a KTMre!
EXC 450-525 sm. szettel 12kw.
Akkor kedves télapó, leadnám a rendelésemet egy 07-es factory-ra smr futóművel.
Heló! A2-es jogosítvánnyal rendelkezek. Minden álmom egy KTM LC4 640 supermoto , inkább a szürke blokkos. Milyen gyakoriak a 35 kW alatti (papíron) KTM-ek? Vagy inkább más fele kacsingassak? Eddig nem sok ilyet találtam, tudnátok pár tanácsot adni? Mikor érdemes motort venni? Mire figyeljek az ilyen típusoknál?

Gondolkoztam a DRZ-n de sokan osztják, hogy gyenge és kényelmetlen... és a KTM nekem jobban is bejön. Ha valaki tudna építő jellegű tanáccsal szolgálni az király lenne . Köszönöm
Tudod mi a tisztességtelen, az amikor a semmiért fizetsz pl. regadó, más adók és illetékek, meg az orvos aki még a haldoklótól is várja a jattot!
nem kell magadra venni, de ez az általános véleményem a kupecekről(is)
aztán vagy annak tartod magad vagy nem
de lehetne sorolni egy csomó más munkakört is ahol tisztességtelen haszonra tesznek szert még ha jogszerű is
Hozza a télapó!
( nem tudok más embereket átvágni és/vagy tisztességtelen előnyhöz jutni-juttani magam) Nekem válaszoltál így magamra veszem , utólag meg kár terelni.
írtam ilyet?
csak azt írtam nem kupeckodom mert stbstb
akink nem inge.......
Ha nem érdekelne nem szóltál volna itt sem hozzá, az átvágásról meg annyit, hogy olvastad már itt vagy hallottad valahol hogy bárkit is átbasztam?
nem érdekel a téma
erre születni kell, nem tudok más embereket átvágni és/vagy tisztességtelen előnyhöz jutni-juttani magam
ja és dolgozz keveset, lesz sok szabadidőd
Szerintem itt nálad jobban senki nem ér rá reggeltől -estig vagy 10 fórum a te hsz-iddal van tele! Úgyhogy adott a kupeckodásra a lehetőség.
Akárcsak az alvásra bocsájtás!
NEM bölcsesség ez JÓBARÁT...hanem TÉNY:)
Na, mai bölcseleted is megvolt, mehetsz aludni. Szia.
De hogy a KÉRDÉSEDRE(hogy MIVAN) kielégítő VÁLASZ legyen:NAGY pofád...meg KEVÉS eszed...az VAN:)
TE most NEKEM ugacc ÍKÚszissztem vagy csak a HÁZAT őrzöd?:)
mivan pöcsömöccse
TEmeg FAROK LEVI mindig BELELEFETYELSZ a seggembe...amikor CSAK TUDSZ...
Kell vele kicsit beszelgetni, szegeny depresszios. Egyedul van, meg a kutyaja is elszokik amikor csak tud
MARAGGY még egy kicsit... oszt majj HOLNAP NEM gyössz...meg mindig kell egy UDVARI BOLOND..te meg PROFI vagy úgylátom:)

De ha má MÉCC akkor VIDERRZÉN...hiányozni fogsz...VALAKINEK biztos:)