Na ja, Apámnak volt ilyen mikor kb. 6 éves voltam szokott vele vinni. Aztán volt az öcsémnek amikor az amcsik itt voltak Taszáron megvette tőle az egyik zsiguli csomagtartóba vittük el neki ő meg küldte haza kaliforniába.
Én a Motul 7100ra esküszöm... de sokan mondják, hogy pont ugyanazt tudja, mint egy 3000es xy nevü olaj. Én sok jót hallottam róla, meg reménykedem benne, hogy nem csak a hírnév miatt ilyen drága.
jobbulást.
Mindegy melyiket hívod, ha az egyik nem megy hívd a másikat, jelenleg itthon vagyok, messzire nem megyek a hétvégén elvileg, de ha meg akarod nézni azért hívj fel előtte.
Több mint valószínű. XD
Az országban se túl sok van ami papíros.
A 20-as-t vagy a 70-est?
Mikor vagy elérhető?
Mondjuk most épp Kecsón vagyok Korházba, kicsit vad az Rmx, de már csak a drótokat szedik majd ki a vállamból.
Kedden műtenek, de előtte ha másnem legalább megnézem.
én sem ismerlek, múltkor viszont láttam egy 250-es rmx-et, gondolom te voltál vele, nem hiszem, hogy sok ilyen rohangál a faluban.
Ok, telefonszámom ott van a hirdetésben, a motor megnézhető bármikor, csak hívj előtte.
nagyon megbízható, hogy ha olyat veszel, amit már nem bombáztak szét, de a jó állapot ellenére igénylik a karbantartást, nekem eddig csak kopó alkatrészeket kellett cserélni.
Ha még nem mentél ezekkel a motorokkal készülj fel, hogy minden porcikája rezeg. Vásárlásnál a szokásos dolgokat kell megnézni és mérlegelni.
Olajcsere 4500-5000 km.
Nekem eddig semmi bajom nem volt vele, most csak azért adom el, mert elkezdtem sárkány repülőzni és nem engedhetem meg magamnak a repülőt meg a motort egyszerre.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_640_lc4-8334554
Remélem nem találod nagyon elfogultnak amit leírtam, de tényleg jó kis motorok ezek.
Nekem van egy 2000-es és egy 2006-os is. A régebbi pont eladó! Kevésbé agresszív, mint az újabb husaberg(high-flow) hengerfejes, de teljesen jó az is. Az auto deko rugója szokott elfáradni, de az filléres dolog. Haveréban 60e km van és bontatlan a blokkja. 4-5000km-erenként olajcsere és nincs vele gond.
Ezt árulom,hirdetés adatlapomon, valós a KM! Kp-ra jóval olcsóbb!
A fejidom olcsón cserélhető, ha nem tetszik!
Egy kis infogyüjtés miatt zaklatlak titeket.
Egy 2000-es évjáratú Lc4 640-et néztem ki, és az érdekelne hogy mire kell számolni egy ilyen gép megvétele után?
Szériahibák, szervízháttér ill. szervízintervallum?
Mennyire megbízhatóak?
Olvasgattam már teszteket, de szeretnélek titeket is meghallgatni...
Egyébként 80 / 20 arányban szeretném aszfalton ill. terepen( könnyű) használni.
Ha esetleg valakinek van egy perce, és tapasztalata, akkor szívesen olvasgatnám a véleményeit, tapasztalatait.
Előre is Köszönöm.
Széles utat,
és Sok Gumifát... XD
SZÓVAL az EGÉSZ csak FOTOSOPP...
Elég nyugodt természetű vagyok, 5 liter körül jön ki a fogyasztása vegyes használatban.
Kinek milyen olaj vált be a legjobban a motorba, illetve mennyit kell önteni a vázba ?
Blokkon ott a nívó, az adja magát.
jobbulást.
Mindegy melyiket hívod, ha az egyik nem megy hívd a másikat, jelenleg itthon vagyok, messzire nem megyek a hétvégén elvileg, de ha meg akarod nézni azért hívj fel előtte.
Üdv.
Az országban se túl sok van ami papíros.
A 20-as-t vagy a 70-est?
Mikor vagy elérhető?
Mondjuk most épp Kecsón vagyok Korházba, kicsit vad az Rmx, de már csak a drótokat szedik majd ki a vállamból.
Kedden műtenek, de előtte ha másnem legalább megnézem.
én sem ismerlek, múltkor viszont láttam egy 250-es rmx-et, gondolom te voltál vele, nem hiszem, hogy sok ilyen rohangál a faluban.
Ok, telefonszámom ott van a hirdetésben, a motor megnézhető bármikor, csak hívj előtte.
De most mennem kell, majd értekezünk.
Üdv:. V.Zoli.
nagyon megbízható, hogy ha olyat veszel, amit már nem bombáztak szét, de a jó állapot ellenére igénylik a karbantartást, nekem eddig csak kopó alkatrészeket kellett cserélni.
Ha még nem mentél ezekkel a motorokkal készülj fel, hogy minden porcikája rezeg. Vásárlásnál a szokásos dolgokat kell megnézni és mérlegelni.
Olajcsere 4500-5000 km.
Nekem eddig semmi bajom nem volt vele, most csak azért adom el, mert elkezdtem sárkány repülőzni és nem engedhetem meg magamnak a repülőt meg a motort egyszerre.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_640_lc4-8334554
Remélem nem találod nagyon elfogultnak amit leírtam, de tényleg jó kis motorok ezek.
Ezt árulom,hirdetés adatlapomon, valós a KM! Kp-ra jóval olcsóbb!
A fejidom olcsón cserélhető, ha nem tetszik!
Amennyiben nem megy az értelmes,tapasztalatokkal vagy tényekkel teli véleménnyilvánítás csak a pocskondiázás úgy amerről jöttél arra menj vissza?
Halljuk az értelmes emberhez méltó érveidet,szállj vitába...
Egy kis infogyüjtés miatt zaklatlak titeket.
Egy 2000-es évjáratú Lc4 640-et néztem ki, és az érdekelne hogy mire kell számolni egy ilyen gép megvétele után?
Szériahibák, szervízháttér ill. szervízintervallum?
Mennyire megbízhatóak?
Olvasgattam már teszteket, de szeretnélek titeket is meghallgatni...
Egyébként 80 / 20 arányban szeretném aszfalton ill. terepen( könnyű) használni.
Ha esetleg valakinek van egy perce, és tapasztalata, akkor szívesen olvasgatnám a véleményeit, tapasztalatait.
Előre is Köszönöm.
Széles utat,
és Sok Gumifát... XD
De ami KÉSIk az NEM MÚLIK...