Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

NEKEM semmim SINCS...csak a POFÁM...
1 20-asra vagy 21-esre fáj nekem is a fogam amit úgy kéne valami pajtából kiásni, de olyan már csak a mesében van!
Na ja, Apámnak volt ilyen mikor kb. 6 éves voltam szokott vele vinni. Aztán volt az öcsémnek amikor az amcsik itt voltak Taszáron megvette tőle az egyik zsiguli csomagtartóba vittük el neki ő meg küldte haza kaliforniába.
Aztán egy SZÉP napon ELÜTTE vele a FALU végén a KAKAST...és RETUSÁLVA lett...NEM RESTAURÁLVA...

SZÓVAL az EGÉSZ csak FOTOSOPP...
NEM az ENYÉM LYános...a PAP járt vele MISÉZNI...NYUGDÍJJASAN...
Ez még új korában sem volt szebb, saját munka vagy friss vétel?
Elcétéöt kettőötven hárrdsuperrpressztízs...limitededissönkorrporéjjsön...
Én motorexet rakattam bele mindig, nem volt vele gond sosem.
Én a Motul 7100ra esküszöm... de sokan mondják, hogy pont ugyanazt tudja, mint egy 3000es xy nevü olaj. Én sok jót hallottam róla, meg reménykedem benne, hogy nem csak a hírnév miatt ilyen drága.
Én is most vettem egy 625 SMC-t a rezgést kb 100 km után megszoktam, mentem már vele 700 km-t nagyon jól kezelhető motor.

Elég nyugodt természetű vagyok, 5 liter körül jön ki a fogyasztása vegyes használatban.

Kinek milyen olaj vált be a legjobban a motorba, illetve mennyit kell önteni a vázba ?
Blokkon ott a nívó, az adja magát.
Hello,

jobbulást.
Mindegy melyiket hívod, ha az egyik nem megy hívd a másikat, jelenleg itthon vagyok, messzire nem megyek a hétvégén elvileg, de ha meg akarod nézni azért hívj fel előtte.

Üdv.
Több mint valószínű. XD
Az országban se túl sok van ami papíros.
A 20-as-t vagy a 70-est?
Mikor vagy elérhető?
Mondjuk most épp Kecsón vagyok Korházba, kicsit vad az Rmx, de már csak a drótokat szedik majd ki a vállamból.
Kedden műtenek, de előtte ha másnem legalább megnézem.
Hello,

én sem ismerlek, múltkor viszont láttam egy 250-es rmx-et, gondolom te voltál vele, nem hiszem, hogy sok ilyen rohangál a faluban.
Ok, telefonszámom ott van a hirdetésben, a motor megnézhető bármikor, csak hívj előtte.
Nem tudom ki vagy, de én is Jászszemtlászlói vagyok, és épp a te gépedet néztem ki. XD
De most mennem kell, majd értekezünk.
Üdv:. V.Zoli.
Hello,

nagyon megbízható, hogy ha olyat veszel, amit már nem bombáztak szét, de a jó állapot ellenére igénylik a karbantartást, nekem eddig csak kopó alkatrészeket kellett cserélni.
Ha még nem mentél ezekkel a motorokkal készülj fel, hogy minden porcikája rezeg. Vásárlásnál a szokásos dolgokat kell megnézni és mérlegelni.
Olajcsere 4500-5000 km.

Nekem eddig semmi bajom nem volt vele, most csak azért adom el, mert elkezdtem sárkány repülőzni és nem engedhetem meg magamnak a repülőt meg a motort egyszerre.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_640_lc4-8334554

Remélem nem találod nagyon elfogultnak amit leírtam, de tényleg jó kis motorok ezek.
Ja és Kiskunhalas!
Nekem van egy 2000-es és egy 2006-os is. A régebbi pont eladó! Kevésbé agresszív, mint az újabb husaberg(high-flow) hengerfejes, de teljesen jó az is. Az auto deko rugója szokott elfáradni, de az filléres dolog. Haveréban 60e km van és bontatlan a blokkja. 4-5000km-erenként olajcsere és nincs vele gond.

Ezt árulom,hirdetés adatlapomon, valós a KM! Kp-ra jóval olcsóbb!
A fejidom olcsón cserélhető, ha nem tetszik!
Tényleg miért kellett ezért a semmirevaló hozzászólásodért bejelentkezned?

Amennyiben nem megy az értelmes,tapasztalatokkal vagy tényekkel teli véleménnyilvánítás csak a pocskondiázás úgy amerről jöttél arra menj vissza?

Halljuk az értelmes emberhez méltó érveidet,szállj vitába...
Mé nem keresel normális motort? Minek keresed magadnak a gondot ezzel a 3betűs állandóan széteső hulladékkal?
Sziasztok.

Egy kis infogyüjtés miatt zaklatlak titeket.
Egy 2000-es évjáratú Lc4 640-et néztem ki, és az érdekelne hogy mire kell számolni egy ilyen gép megvétele után?
Szériahibák, szervízháttér ill. szervízintervallum?
Mennyire megbízhatóak?
Olvasgattam már teszteket, de szeretnélek titeket is meghallgatni...
Egyébként 80 / 20 arányban szeretném aszfalton ill. terepen( könnyű) használni.

Ha esetleg valakinek van egy perce, és tapasztalata, akkor szívesen olvasgatnám a véleményeit, tapasztalatait.

Előre is Köszönöm.
Széles utat,
és Sok Gumifát... XD
tuttttttttamén hogy kölcsönös.
MÉG te NEM vagy azon a SZINTEN ahol FAROK LEVI...te még csak az IKÚszissztem ALJÁN-ZACCÁN mocorogsz...

De ami KÉSIk az NEM MÚLIK...
bezzeg az IQ szisssztem
Teljes mertekben igazad van
Eladó LC4 640 bontott alkatrészek,blokk alk.,váz,fék,.. stb.