Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

próbál beilleszkedni oda kátéjjem mellé
Látod Bugic te is egyre lejjebb csúszol, kb átvetted itt egyik és másik színvonalát.Én meg ehhez tudok neked gratulálni.
Igen a két motort benéztem erre nincs mentségem.
De én nem is azért írtam azt a hozzászólást hanem mert ismerem őt és tudom hogy vesz és ad el motorokat azért van nála csak pár hétig motor.
Nem csak KTM-et hanem minden mást is.
Úgy jártam mint Giraff, ennyi nem több.
itt a másik megmondó ember
Egyébként jócskán észre kellett volna venni hogy teljesen más a két motor persze egyből terelsz másfelé.Nem kereskedik a motorral ez a lényeg de ha azt teszi szíve joga sajátja.Neked csak annyit kellett volna erre válaszolni hogy sajnálom nem tudok két motor között különbséget tenni inkább egyből véleményt nyílvánítok és ha persze rám pirítanak akkor természetesen nem én vagyok a hülye hanem mindenki más.Bravó
SEMMI emberek ÜRES szavaival FOGlalkozni ... ÉRTELMETLEN...:)
NEM neked akarok megfelelni ... TANULD meg
isten szereti a HÜJJJÉKET, ha ijjen SOKat teremtett belőlük... TE ... a kátéjjemek KÖZÜL is annyira vagy KÁTÉJJEM mint a HÜLYegyerek qlinkje amit HÍRdetett a MINAP ...:)
A blokkrepedés nem tudom mennyire általános, de állítólag (olyan mondta aki elég sokat szerel ilyet) a főtengely-csapágyak nagyon keveset (40-50 üó.) bírnak ki bennük.
EZ ÍGY IGAZ...ezé NEM is lesz belőled SEMMI...EZT jól írtad...:)

És bőven elég vagy...NEM lesz TÖBB...nyugoggy meg....:)
MAJOMBÓL is van MÁ egy... SZARból várat SOSEM lehet... jegyezd meg
Dehogy zavar...CSAK te bonyolítod TÚL...ÍRJ rá oszt kész...
MAJOMNAK se leszel JÓ ÍKÚszissztem...KLASSZIKUST csak pontosan...
neeem, nem mind1..
Most zavar rákézdeztem?!
ez jó volt kivételesen
nem ÉTED, az itt a PROBLÉMA, hiszen a SZÓ amit KERESEL, nem a ráGYÖTTÉL,hanem RÁGYÜTTÉL, mint a nőkRE a HÁNYINGER amikor MÖGlátnak tígEDET
SANYI a KIJÁJJ!:)
VÉGRE már hogy RÁgyöttél...és NEM SAJÁT magadon keresed...
mark_kovacs@freemail.hu
köszi szépen
Van itt élet Budapesten, nem kell aggódni. Már van melóm is 1000ér óránként jónak érzem magam, ráadásul nincs minimum és kb akkor megyek amikor akarok. SŐT , duplán zárt garázst is szereztem, jóformán ingyé, úgyhogy tavaszra költözik fel a moci.
A bulik meg... hétvégre!
Egyelőre jogsit ügyintézek, meg meló, meg suli, meg telefon javítás... van itt minden... hát mi lenne ha még ezekhez csöcsök meg pinák társulnának. Nem tudom melyiket hagynám ki
szerda este tudnád te mikröl maradsz le sírnál
Világolni sem világoltam vele.
Nem vagánykodtam, egy jó ötletnek tartottam és igen ha úgy alakul egyszer megcsináltatnám, de itt nem a pénz a fő gond minta hogy te azt hiszed.
Sokkal de sokkal másabb oka van.
Nana... a nőkkel csak óvatosan! Vigyázni kell velük, náluk van az összes pina!
De, a motorozás a legfontosabb. Na jó, még a nők is fontosak de csak a szépek.
MOST nem az ÖTLETről van szó...hanem a KIVITELEZÉSRŐL...

VILÁGOLNI meg FELESLEGES...azt MINDENKI tud....
NEMmindegy? VALAKI majd ÍR vissza RÓLA...VALAMIT...
Szerintem egyáltalán nem kapkodok semmivel ha azt tettem volna akkor már meglenne.
Pénz nélkül?
Te honnan tudod nekem mire van pénzem vagy sincs.
Azt hogy még nincs meg amit szeretnék annak teljesen más oka van.
Vannak sokkal de sokkal fontosabb dolgok is mint a motorozás.
Szerintem nem én hívtalak téged fel hogy ez nem egy rossz ötlet amit felvetettem anno.