pl ha elmegyek segíteni hegeszteni egy alu repülőgép tankot és elbaszom akkor az segítség volt-e?
nekem erről az a véleményem hogy ha nem tudja az ember 100%ban hogy jó dolgot javasol akkor inkább ne írjon semmit
vagy esetleg írjon annyit hogy én ezt meg ezt csináltam és nekem jó volt, de fingom nincs hogy ezt tényleg így kell-e
Látom felvilágosítottak a segítségről!
A különbség köztetek csak annyi, hogy benned meg volt a segítő szándék , míg a másik félben ez fel sem merült!
Egyébként a fórum erről szólna, hasonló motorral rendelkező emberek megbeszélik problémáikat, segítenek egymásnak ha tudnak.
A lényeg, te segíteni szerettél volna!
Aki meg kiröhög és iskolába küld, attól segítségre ne számíts!
Sokadjara de megint el kell utasitsalak nem hat meg hogy maganyos vagy es utal mindenki, mondtam mar hogy nem nem szeretem a fajtadat vagyis a buzikat de te csak szerelmes vagy belem jogy szakadna rad a teto
nekem erről az a véleményem hogy ha nem tudja az ember 100%ban hogy jó dolgot javasol akkor inkább ne írjon semmit
vagy esetleg írjon annyit hogy én ezt meg ezt csináltam és nekem jó volt, de fingom nincs hogy ezt tényleg így kell-e
A különbség köztetek csak annyi, hogy benned meg volt a segítő szándék , míg a másik félben ez fel sem merült!
Egyébként a fórum erről szólna, hasonló motorral rendelkező emberek megbeszélik problémáikat, segítenek egymásnak ha tudnak.
A lényeg, te segíteni szerettél volna!
Aki meg kiröhög és iskolába küld, attól segítségre ne számíts!
de.....van akibe még a levegő is kár pl ratyiemmmmmmmmmm
Eladó egy új Givi E650M tartó platni féláron, 3500Ft-ért.
Ha valakit érdekel jelezze itt válaszban email e-címmel.
Üdv.
Érdeklődnék hogy hol érdemes venni\ rendelni membrán lapot? KTM exc 200-as 2003 évjáratú!