Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Langos, orfun abbola penzbol
2000 egy jó kaja. Abból TALÁN jóllaknék....
nem vészes, ellenben KURVA FINOM!
pl ha elmegyek segíteni hegeszteni egy alu repülőgép tankot és elbaszom akkor az segítség volt-e?
nekem erről az a véleményem hogy ha nem tudja az ember 100%ban hogy jó dolgot javasol akkor inkább ne írjon semmit
vagy esetleg írjon annyit hogy én ezt meg ezt csináltam és nekem jó volt, de fingom nincs hogy ezt tényleg így kell-e
Postán előre utalás után adom fel. 20/6691055
Az elkurt drága hely... de ha olyan jólmenő munkahelyem lenne mint egyeseknek, akkor én csak ott zabálnék.
Látom felvilágosítottak a segítségről!
A különbség köztetek csak annyi, hogy benned meg volt a segítő szándék , míg a másik félben ez fel sem merült!
Egyébként a fórum erről szólna, hasonló motorral rendelkező emberek megbeszélik problémáikat, segítenek egymásnak ha tudnak.
A lényeg, te segíteni szerettél volna!
Aki meg kiröhög és iskolába küld, attól segítségre ne számíts!
Üdv! Helyileg merre vagy? Esetleg postán tudod küldeni?
igazad van
de.....van akibe még a levegő is kár pl ratyiemmmmmmmmmm
Kfc viszi a penzt ? :D
igazából mondhatom azt h kurvajól.. túlórázok rendesen elég jól haladok.. 1-200 minuszba vagyok a tervektől de az belefér
Jól néz ki. Hogy áll a tervezet?
Kedves KTM Adventure 950 tulajdonosok!

Eladó egy új Givi E650M tartó platni féláron, 3500Ft-ért.
Ha valakit érdekel jelezze itt válaszban email e-címmel.

Üdv.
Szevasztok Srácok!
Érdeklődnék hogy hol érdemes venni\ rendelni membrán lapot? KTM exc 200-as 2003 évjáratú!
Sokadjara de megint el kell utasitsalak nem hat meg hogy maganyos vagy es utal mindenki, mondtam mar hogy nem nem szeretem a fajtadat vagyis a buzikat de te csak szerelmes vagy belem jogy szakadna rad a teto
Hát nem.
Nem adod el nekem róla?
Köszi szépen!
Nem ez az de így tudod, hogy néz ki.
Nem tudom, mert nincs hirdetve!
Esetleg itt jobban látod.