igen csak sajna most meló miatt annyira nem sok időm van, elvileg jövőhétre van betervezve a szegedi kiruccanás.
viszont milyen szépséghibára gondolsz? mert én többször megnéztem -igaz nem Hd-ban- de olyan nagy gixxert nem látok vele.
max 1-2 karc de szerintem az belefér.
Te is voltál kint egy hetet? Mesélek még valamit. Mert itt olcsó az élet. Ha itt van munkád és lakásod, be vagy jelentve mindenhova, a magyar rendszámos autódat át kell rendszámoztatni németre, kivéve hogy ha anyucitól kaptad, vagy a banké. Ha nem a városban laksz baszhatod a biciklidet. Tisztában vagy vele mennyi itt kint egy biztosítás meg mondjuk egy műszaki? Vagy egy sima szervizelés?Aki 1000eurót keres annak igen is spórolnia kell. És akkor még nem voltál mondjuk fogorvosnál... Szerinted az Osztrákok miért járnak magyarba fogorvoshoz? Szeretnél csinálni egy jogsit hát nem 160 ezer az se. És ez mind az élethez tartozik. Az ami meg a lidibe akciós az ugyan olyan fos mint otthon. A német nem jár lidlbe hanem edekába spárba. Nem azért írom mert sajnáltatom magam, csak kurvára unalmas azt olvasni hogy mindenki tudja mi mennyi és hogyan. Rengeteg a magyar itt is. Van aki 1 év múlva kocsit vesz és lakás tart fent stb. Szóval aki tud spórolni annak marad bőven, aki nem az általában sír és hazakoccol. Ja van biciklim is.
Meg kell nézni személyesen, de tény: régóta hirdetik, a képeken látszik nem fagyizni jártak vele, meg mire sm. lesz még 250e,de igazi sm sose lesz és akkor az enduro használatból adódó szépséghibával még nem foglalkoztál.
Teljesen egyetertek veled. Van utt 1-2 balfasz aki otthon is eletkeptelen volt az kin is az viszontirigysegbol nagyon tudja szidni a masikat es savazni hogy minden szar
20 éve volt egy zsigulim meg egy szimóm és egy közepesen szar vasutas fizetésem
most meg van itthon mindenféle kacat, aminek java részét nem is használom
és boldogabb voltam mint most
szóval ez a jó élet nem csak a pénztől függ
én inkább eszek nyárson sült szalonnát a haverokkal a pusztában a földön, mint egy kastélyban aranytányérból a kaviárt egyedül(vagy olyanokkal akiket nem kedvelek)
A zsemlét csak példaként hoztam fel, mindent megtalálsz kint is, és nem kell koldus módra élni. Csoki-ropi-körhinta ésszel belefér, hidd el, nem éhezni voltam kinn én sem...
Azért egy idő után unalmas az a zsemle párizsi kombó. Értem én hogy dolgozni keresni megy az ember külföldre, de azért élni kell picit. Nem minden hétvégén bebaszni meg kajáldába járni de azért a szőnyeg alá nem menjünk már le.
Plusz adalék...
A szalonban azt mondta a fritz, ha betolom (nem kell, h menjen!) a '03 450exc-t, beszámolja 4000-ért, ha viszek egy vaci újat, ami vizsgával, papírozva így 10000-be kerül, mert ősz van... Ha hitelezni szeretném, 2 évre havi 480-ért megoldjuk...
Mi a faszomat vennék itthon újonnan itthon 700 kezdő+24x35e-ért ( durvázva az itthoni árat a fizum harmadával )?
Na akkor hol jobb az élet?
Most jöttem haza németből, látogatóba voltam a húgomnál 2 hétig. A párommal együtt utazással(autóval 1300x2), kajával és turistáskodással együtt 300 ercsit költöttünk!
A kaját basztatjátok? Nézd meg, mi akciós, edd azt! Ne mondd nekem, hogy a lidliben nem lelted meg az elősütött bucit, 4db-ot 0.35-ért.. mennyibe is van? ha nem akarsz extrázni, ugyan annyi, mint itthon...
A szállás? Ha nem vagy lusta, a belvárostól 10 perc tekerésre találsz lakást jó pénzért.. 70 nm havi 550+rezsiért közel fullos... és még bérlet sem kell, kukázz bringát!
Ketten vannak kint sógorral, 2000 megállítja őket, mert még tanulnak. DE! Szebben, nyugodtabban élnek, mint mi itthon! Pedig mis is megkeresünk ketten 220-at, ami borsodban nem is olyan szar, ők meg kint lényegében éhbéresek..
Ja és elég drága környék Frankfurt vidéke is...
Szóval, hiába nyekeregtek, aki itt tudja hagyni az életét (mert fiatal, nincs vesztenivalója, meg tud lenni a család nélkül, stb ) és nem fél a munkától, megtalálja a helyét..
Nem kurvázni kell hétvégente, meg bőgni a munkásszállón seggrészegen, itthon meg a seggére verni 6heti keresetnek 5 nap alatt... Az ilyeneknek persze, hogy nem jön be...
Ja, tavasszal viszem ki az excmet eladni, mert a szarabbak ára is jóval több kinn, mint itthon a fasza!
És lehet, haza sem jövök a sírást hallgatni..
supermoto vásárlás előtt állok, és találtam is egy jó 690-es endurot. ami tudom nem sm, viszont szeretném átalakítani. szerintetek egy nagyjából hány forintomba fájna? ill. a 690-es tipúsnak vannak hibái? mire figyeljek oda vásárláskor, az alap dolgokon felül?
vagy ha valaki tud egy jó sm-t az nyugodtan írjon rám, csak forgalmis, rendszámos érdekelne
viszont milyen szépséghibára gondolsz? mert én többször megnéztem -igaz nem Hd-ban- de olyan nagy gixxert nem látok vele.
max 1-2 karc de szerintem az belefér.
http://www.kepesmotor.hu/ktm-s...
ismered? gyanúsan olcsónak tűnik, nekem, főleg hogy 690-es és elvileg 2008_11 gyártású
most meg van itthon mindenféle kacat, aminek java részét nem is használom
és boldogabb voltam mint most
szóval ez a jó élet nem csak a pénztől függ
én inkább eszek nyárson sült szalonnát a haverokkal a pusztában a földön, mint egy kastélyban aranytányérból a kaviárt egyedül(vagy olyanokkal akiket nem kedvelek)
A szalonban azt mondta a fritz, ha betolom (nem kell, h menjen!) a '03 450exc-t, beszámolja 4000-ért, ha viszek egy vaci újat, ami vizsgával, papírozva így 10000-be kerül, mert ősz van... Ha hitelezni szeretném, 2 évre havi 480-ért megoldjuk...
Mi a faszomat vennék itthon újonnan itthon 700 kezdő+24x35e-ért ( durvázva az itthoni árat a fizum harmadával )?
Na akkor hol jobb az élet?
Csak hogy én is offoljak:
Most jöttem haza németből, látogatóba voltam a húgomnál 2 hétig. A párommal együtt utazással(autóval 1300x2), kajával és turistáskodással együtt 300 ercsit költöttünk!
A kaját basztatjátok? Nézd meg, mi akciós, edd azt! Ne mondd nekem, hogy a lidliben nem lelted meg az elősütött bucit, 4db-ot 0.35-ért.. mennyibe is van? ha nem akarsz extrázni, ugyan annyi, mint itthon...
A szállás? Ha nem vagy lusta, a belvárostól 10 perc tekerésre találsz lakást jó pénzért.. 70 nm havi 550+rezsiért közel fullos... és még bérlet sem kell, kukázz bringát!
Ketten vannak kint sógorral, 2000 megállítja őket, mert még tanulnak. DE! Szebben, nyugodtabban élnek, mint mi itthon! Pedig mis is megkeresünk ketten 220-at, ami borsodban nem is olyan szar, ők meg kint lényegében éhbéresek..
Ja és elég drága környék Frankfurt vidéke is...
Szóval, hiába nyekeregtek, aki itt tudja hagyni az életét (mert fiatal, nincs vesztenivalója, meg tud lenni a család nélkül, stb ) és nem fél a munkától, megtalálja a helyét..
Nem kurvázni kell hétvégente, meg bőgni a munkásszállón seggrészegen, itthon meg a seggére verni 6heti keresetnek 5 nap alatt... Az ilyeneknek persze, hogy nem jön be...
Ja, tavasszal viszem ki az excmet eladni, mert a szarabbak ára is jóval több kinn, mint itthon a fasza!
És lehet, haza sem jövök a sírást hallgatni..
NA, most jöhet a savazás...
vagy ha valaki tud egy jó sm-t az nyugodtan írjon rám, csak forgalmis, rendszámos érdekelne
Te ott vagy most nézem.