Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

TE is csak HALLGASS IKÚszissztem...mert BETEGGÉ leszel NYILVÁNÍTVA...oszt mehecc a PICSÁBA...:)
Ez a tied volna, vagy valakié aki tud segítnei? Bővebben is kifejthetted volna.
Te kis rossz indulatú mizantróp!
EBBE NE fojjunk BELE...

Akinek nem INGE...ugye...

Kapkocc össze vissza mint PEDOFIL pap az óvodában...ijjen KÁJJIKSZÖCCÁZ meg ojjan KÁTÉJJEM...PÉZ nékül...

NEM itt kell MENŐSKÖDNI..hanem CSELEKDNI kell....
rolandsimon89@gmail.com
Ti betegek vagytok, én nem rossz indulatból mondtam azt hogy kereskedik velük.
Jól teszi, ha ebből van plusz bevétele miért ne csinálná.
Nagy az isten állatkertje és alacsony a kerítés, ti azt hiszitek mindenki csak rosszindulatból ír ide akármit is.
rólad meg aztán nem is beszéljünk Kátéjjem, nekem talán nem kell irigykednem rá sem meg másra sem.
NEM mindegy hogy KI mit csinál AZZAL amit megvett,KIfizetett?

Ha kereskedik KERESKEGGYEN...az Ő dolga...

Akkor a BOLTOSTÓL se VEGYÉTEK meg a kenyeret...mert az is KERESKEDIK vele...meg a PÉK is...RÁadásul...

SAVANYA a szőllő...EGYESEKNEK..meg a KETTESEKNEK is...
ne viccelj! semmi gond!
Valaki nem tudja hol tudnék szerezni, vagy csináltatni link tankmatricát?
Igen tetszik az 560smr, viszont úgy tudom van neki egy csúnya blokkrepedős gyerekbetegsége. Hozzáértőktől kérdezem, hogy a használatból kifolyólag ez a probléma igyis ugyis bekövetkezik, vagy van mód a megelőzésére?
Én kérek elnézést...
bazmeg ! mielött kiirtok valamit nézzetek már utána!
ember meg mi az hogy ebböl élek ? neked foggalmad sincs hogy miböl is igazán. csak beirod itt a hülye dumád! gondolkodj el ezen attól függetlenül hogy haverok vagyunk.
de nem ám. az egy másik factory
Adrián! amit leirtam az pontosan igaz is! az egy másik factory tegnap rakták fel . és nincs rendszáma! és nem is az enyém. csak megláttam és gondoltam megosztom itt. az enyém az megmarad!
Ez szerintem nem az a motor amit ő vett.
Hmmm... Elég jó áron mennek a gépek! Hátha valakit érdekel:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_525_beta525rr-8383338
Bár Nem narancs de blokk ugyanaz !
Hello Ktmexe !
Nekem az van és ha tudok válaszolok :D
Tudsz adni 1 email címet? és akkor oda írok.
Mindent max 1-2 hétig tart meg, ebben semmi nincs mert ebből él, kereskedik velük.
Csak a korábbi kijelentés volt felesleges tőle.
Még jó, hogy pár sorral lentebb azt írtad, hogy saját használatra vetted...
Szép napot
Télen fel szeretném újjítani az/2006/ EXC525 mocimat..
már most nézegetem az árakat, tapasztalatból mit mondotok hajtókarra , dugóra vezműre, milyen márkákat..
nagyon jó árban lenne most Hotrod hajtókar vagy azt inkább ne vegyem?
esetleg még a csapágyszámokat valaki megtudná mondani milyenek vannak a blokkban ? ha már cseréltétek gondolom leolvasható a száma:)
köszönöm válaszaitokat szép napot
Sziasztok!

Olyan emberel szeretnék beszélni akinek 125 exc-je van.Ha akad olyan ember akkor meg tené hogy rám ír, lenne pár kérdésem tőle.

Köszönöm szépen.
itt a nagy lehetöség. erre vágysz!

http://www.kepesmotor.hu/ktm-e...
A rugó az ilyesmi, de majd hnap jobban körbenézem.
Én amúgy úgy tidtam, h csak fehér meg narancs létezik, 06-ig fehér, onnantól narancs. Ez csak tapasztalat modjuk, nem papírforma
nem ilyen véletlen? csak mert ez gyári! szerintem van itt valaki aki tudja mik a színek közti különbségek, én úgy tudom más súlyú embereknek más más kell a rugó más "munkaponton" dolgozik (a fehér,a sárga stb) vagy valami ilyesmi! de majd valaki kijavít ha hülyeséget mondtam
Isten ments, áááh nem vagyok akkora mazoista , h ilyennel kínozzam magam. A rugót akarom lefestetni, fene tudja hogyan, de ilyan barnás színű, de nem festett, olyan mintha vmi felültkezelés után egy lakkot kapott volna és ennyi. Lehet teljessen típusidegen a cucc.