Félre ne értsd, nem rugózom túl!
Aki Mo-n csóró az kint is az marad, aki meg boldogulni akar annak teljesenmind1 hol van, megtalálja a módját. Elszántság kérdése az egész...
ne rugózzatok már ezen annyit
élj kint a németeknél és majd meglátod hogy szart sem érsz avval hogy 5-6 havi fizetésedből megveszed a vadiúj endúród
mert nem tudod hol használni.........
van kint ismerős és panaszkodik hogy már egyre kevesebb helyen(pályán) tudod használni mert eddig befizettél x összeget és mehettél mostanság meg (klub)tagsági is kell a legtöbb helyhez
földutakon meg egyszerűen nem is mehetsz
szóval ismét jobban jár aki itthon csóró és vesz egy lom 25éves 600ast és annyit furikázik vele(egyenlőre) amennyit akar
ja és álomfizetéseknek van még egy hátulütője hogy kurvára nem lesz sok szabadidőd se itt se ott
Értem már, csak nem olvastam végig a gondolatmenetet!
Vagyis egy 10000 ályrós motor odakinn megvan 5-6 havi fizetésből. Magyar viszonylatokat nézve, 1-1,2MFt -ért kellene hozzájutni idehaza egy új exc-hez!
Ennyire vagyunk csak lemaradva... Elszomorító!
Szia szerintem megegyezik a 2005-sel én Szeged mellett lakom de nagybátyám minden héten legalább egyszer megy Pestre, ha esetleg le tudnád fotózni az nagy segítség lenne.
eladó. amig a kiszemelt motor megvan .nagy felujitás ota van benne 35 üzemóra. gyári ktm alkatrészeket kapott.eléggé sürgös lenne. de nem minden áron. a motor a nevemen van. 2016 06. ig müszaki!
az odáig rendben van! de kivitték németbe vagy nem tudom az milyen rendszám mert elég trágya a kép végül is lényegtelen, ott lepapírozták majd visszavásárolta valaki és árulja olcsóbban? és még le is papírozhatod ha megveszed itthon! mekkora üzlet!
na neee... ez a cirkuszi vtn carbon utánzatos gép ezek szerint át ment már egy pár kézen és lassan országon is és mindenki meg akar belőle gazdagodni csak senkinek nem sikerül! a legszomorúbb hogy egy igen szép darab volt anno!
Gyors kérdés:
Gyűrűzés után 1-2 üzemóra finom használat elég egy exc-nek, h "összekopjon"?
Esetleg van erre bevált metódus, vagy intervallum?