Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na akkor külföld lezárva...

Gyors kérdés:
Gyűrűzés után 1-2 üzemóra finom használat elég egy exc-nek, h "összekopjon"?
Esetleg van erre bevált metódus, vagy intervallum?
Félre ne értsd, nem rugózom túl!
Aki Mo-n csóró az kint is az marad, aki meg boldogulni akar annak teljesenmind1 hol van, megtalálja a módját. Elszántság kérdése az egész...
SOKAGGYÁRA írom le...persze TÖK feleslegesen...de azé HÁTHA:

A HÜJJÉNEK tanácsot lehet ADNI...de ESZET NEM...
ne rugózzatok már ezen annyit
élj kint a németeknél és majd meglátod hogy szart sem érsz avval hogy 5-6 havi fizetésedből megveszed a vadiúj endúród
mert nem tudod hol használni.........
van kint ismerős és panaszkodik hogy már egyre kevesebb helyen(pályán) tudod használni mert eddig befizettél x összeget és mehettél mostanság meg (klub)tagsági is kell a legtöbb helyhez
földutakon meg egyszerűen nem is mehetsz
szóval ismét jobban jár aki itthon csóró és vesz egy lom 25éves 600ast és annyit furikázik vele(egyenlőre) amennyit akar
ja és álomfizetéseknek van még egy hátulütője hogy kurvára nem lesz sok szabadidőd se itt se ott
TART még a KIVÁNDORLÁS?

ÁJJRÓhegyek...hová LEGYEK...KÁTÉJJEMET veszek...ha KINT kutyaSZART szedek...

NEM alanntas a SZARszedés...ha KÁTÉJJEMRE a PÉZ kevés...ÖSSZEszedné a sok CSÖVINGER ZSÁKOSTUL...mert már HÚZNÁ a KÁTÉJJEMNEK piszkosul...

NADE aki ITTHON lusta...annak kint is BÜDÖS a munka...JÓ lenne nekik a KÁTÉJJEM...de JAJJ! csak NE kéne SZART szednem!

Pedig SZARBÓL VÁRAT nem lehet ÉPÍTENI..de valahogy ÁJJRÓT kell KERESNI...ezért MUSZÁJJ lesz a SZARRAL szemezni...

Mennyi ROCSILLD bárró fog KÁTÉJJEMEN hegyelni...de addig még SOK szart meg kell KEVERNI...és az ÁLMOKAT ki kell HEVERNI...
Értem már, csak nem olvastam végig a gondolatmenetet!

Vagyis egy 10000 ályrós motor odakinn megvan 5-6 havi fizetésből. Magyar viszonylatokat nézve, 1-1,2MFt -ért kellene hozzájutni idehaza egy új exc-hez!
Ennyire vagyunk csak lemaradva... Elszomorító!
Nem 320-ra?
Ebből nekem csak az jött le hogy a hitel kint sem olcsó.
Így lesz egy 3 millás motorból majdnem 5 milla.
Mármint 260-ról 310-re
Átszámítva, durván viszonyítva..
A 700 kb a motorom ára, a 35 pedig a fizum harmada...
Tehát 700e+24x35e= 1.540.000 HUF

Kinn 4000 a motorért, 480 pedig havonta a lízing...
Zusammen: 4000+24x480=15.520 Euro

Tehát a kinti ár és fizetés aránya szerint itthon ennyiért kellene hozzájutnunk...

Számoltam 110.000 Ft fizuval, odakint pedig 1500 Euro fizuval, ami nem elrugaszkodott...

De nekünk nem ez jut...
A játék neve:

KERESD A HIBÁT!
Egy fajta fékátalakító létezik a KTM-nél a Brembo nyereghez, ami 20-ról 310-re emeli ki a nyerget...
BINGÓ!
Szia szerintem megegyezik a 2005-sel én Szeged mellett lakom de nagybátyám minden héten legalább egyszer megy Pestre, ha esetleg le tudnád fotózni az nagy segítség lenne.
eladó. amig a kiszemelt motor megvan .nagy felujitás ota van benne 35 üzemóra. gyári ktm alkatrészeket kapott.eléggé sürgös lenne. de nem minden áron. a motor a nevemen van. 2016 06. ig müszaki!
az odáig rendben van! de kivitték németbe vagy nem tudom az milyen rendszám mert elég trágya a kép végül is lényegtelen, ott lepapírozták majd visszavásárolta valaki és árulja olcsóbban? és még le is papírozhatod ha megveszed itthon! mekkora üzlet!
Én úgy értelmeztem, hogy a kinti fizu a hazainak a 3szorosa, ergó, a kiszámolt összegnek kellene lennie egy új motorkerékpárnak idehaza.
Szia!
Ha jól értelmezem az írásodat akkor azt mondod, hogy itthon " 700 kezdő+24x35e-ért" kapsz új ktm-et.
HOL adják ennyiért?
Itt a pont. Megmondta a feri el lehet menni nem kell itt élni.
Indulj hajrá Ja és itthon csak az sír aki kint is sírni fog
szia, köszi a segitséget, bocs a késői válaszért, de már vettem egyet, 620 sxc lett a nyertes.
A srác Mosonmagyaróvárról tudtommal 1.5ért adta el!
Feltéve ha megegyezik a 2005 ösével.
Merre vagy az országban? Pest környékén tudok segíteni mintában...
na neee... ez a cirkuszi vtn carbon utánzatos gép ezek szerint át ment már egy pár kézen és lassan országon is és mindenki meg akar belőle gazdagodni csak senkinek nem sikerül! a legszomorúbb hogy egy igen szép darab volt anno!
Amit ígértek egyenlőre nincs hír felőle.... tényleg jó lenne egyet szerezni kölcsönbe egyből vinném hozzád