Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak két apróság ami végett csodálkozom hogy ez SMC.
Az egyik az ülés, ilyen ülés a sima SM640 típuson van és tanksapka is 640.
Ilyen az SMC ülése és tansapkája.
http://sm-ft-2.jspcdn.com/1407...
Első dolgom lenne megkérdezni tőle hogy milyen típusú karburátor van rajta mert ha nem Keihin FCR 41 akkor ez még véletlen sem SMC.
Ha mar valasztani kellene inkabb az elso
Inkább vedd ezt!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_625_smc-8155970

Ez lenne az bocsi!
Sziasztok! Ezzel a paripaval szemezgetek, szerintek meger ez a moci 1.1m? Nem kell rajta semmit sem cserelni!
Koszi elore is a segitsegeteket!
nincs
Jano, nincs valami forrasod sv1000s re ?
Kitudja, nem külön vettem.
Küldtem emilt.
Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni, egy kis infóra lenne szükségem!
2006-os 125-ös SX-hez kellene nekem első teló olajszintje! Kerestem manuált, de mindenhol csak owners manual-t találtam, abban meg ez sajnos nincs benne...
Előre is köszi!:)
Halló.

Egy nagy dologban szeretnék segítséget kérni..
Van egy 505 XC-w amin ki kellene cserélni a gyári autómata feszítőt márt meg is van a másik ami nem autómata ezt ajánlották mondván hogy ezzel biztos nem ugrik majd át a láncom.

csak az a kérdésem , hogy tudja e valki hogy mulyen nyomatékkal kell mehgúzni az újjat vagy esetléeg valami oldalt ahol van leírás róla ugyanis én nem igen találtam semmit ... köszönöm..
üdv. azt szeretném kérdezni hogy ez a menesztö agyas sm szett mennyit ér párban? elöre is kösszi
Nagyon szép! És ha megcsinálod az elejét is,akkor még szebb lesz
Adatlap, eladó holmik.
Ez borzalmas, simán csak levágták a sárvédőt és rátettek egy 2009 duke sárvédőt.
Üdv!

Adnál nekem egy elérhetőséget? Ugyan ilyen motorom van, szeretnék pár kérdést feltenni, ha lehet. ... néhány megoldás érdekelne!
Elolvastam! Többször is! :)
Ki fogom probálni azt a gyertyát amit irtál!
Hátha be jön!
Köszönöm a segitséget!
Ez szörnyen néz ki...
Élőben sokkal jobban mutat az a "kacsacsor" mint képeken! En biztos nem rejtegetnem...
Így már egész elviselhető! de az a gyári kacsacsőőr ejjj nekem egyből a Concord repülő jut róla az eszembe!
kár hogy nem olvastad el az irást.. vagy ha igen akkor tÚl sokat időztél a sorok közt..
mert irtam is . egy sima b8es..
ez egy semmilyen hagyományos 800ft gyertya.. de ezzel ment.. a race gyertya za .. 40secundumos volt.. mikor megvettem bele..még az elején..aztán néztem milyne gyertya volt amivel vettem és működött is.. hát az volt az..b 8 Elemér SsÁndor..
sem zavrszűrő sem valmi különleges akár mi.. semmi.. de azzal ment.. vettem bele egy úlyat.. aztán..amaz lett a tartalék.. a 4ezres race gyertya (valami vékonypólusos talán...iridium gertya volt ha jól emlékszem..)meg ment a kukába..
a 800ft meg ment homokuton padlón..románba a hegyeket..meg full homok pályán 30-40 perces menetkeket..(itt csak ez már a 450 fc vel volt.. de ez ette í motort rendessen..a motort meg a pacekokat is..itt 40 perc bőségessen ölég is volt
3:10nél ott az öreg csótány sx 380 . és egy kis extra meredek fal...
na ez a homokpálya ez.. ez nyírt mindent embert motort..
http://youtu.be/WfqJZXkoE-U
Én nem tudok rájönni melyiknek a fejidomja, szerintem nem a 990-é. Sárvédő szerintem husqvarna talán
ismerős vett egy fiatal gépet.. 100on üzemórával......1-2 évesen.. mnet vel lyópár hónapot..aztán eladás előtt...beszlét a sráccal..akitől vette és kérdezte hogy esetleg ezeknek az órályát ne mÉ lehetne kicsit visszább csavargálni
válasz ..
de.. mennyire szeretnéd..
meg is let.. és mikor elhozta.. a gépet.. akkor jutott eszébe..
hé emebr.. akkor mikor tőled vettem a gépet.. akkor is volt csavargatva az az óra?
- á dehogy..neked annyival lett eladva amennyi volt benne......
hát persze...MÚhahahaha

hát ilyen okosak az emberek...
2009 990 sm-é azt hiszem, na pont ezért lennének jók a katalógusok látni mi kell mi passzol.
SZINTE ugyanaz a VARIJÁCIÓ...mint 6negyvennél...

ELCÉnyóchoz bárcsak ENNYIFÉLE lenne...
Még jobb, de vajon gyárilag melyiken van ilyen?