Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mesélj még!
Most ezt megint csak cafolni tudom, noverem kint van a baratjaval, semmi extra munka. Es megis ezerszer jobban elnek mint itthon. 1ev alatt vettek egy 7000euros autot, nem kell negzek hogy melyik kaja mennyibe kerul, ha pizzazni akarnak akkor azt ha gyrost akkor az... a kinti keresetekhez kepest megis olyan mintha itthon minimalberen lennenek
Egyetlen egy normalis supermoto nincs az interneten amit erdemes lenne megvenni... 1.1 et meg nem akarok adni egy 2005 os lc4ert...
Most ezt pont te irod akinek csak gyari csak 10ezrr km alatti es csak magyarorszagon ujonan vasarolt motor johetett szoba ?
Ez legalább értelmes téma, nem a sok f@sszság amit itt írogatni szokott a sok értelmes.
Ez így van!
Igaz én is elvégeztem a hozzá való sulit és nyelvet és már a magyar sulinál is átvertek minket, a normális munkaajánlatból semmi nem lett.
Aztán próbálkoztam közvetítő cégekkel de, soha többet.
Inkább kimegyek én személyesen és elbeszélgetek a tulajjal mit tudna ajánlani.
Írok emailt, ne offoljuk szét a fórumot.
a sok keleti blokkos ember még mindig elhiszi hogy a hőn áhított nyugaton kolbászból van a kerítés.
rendes állást és munkahelyi légkör általában csak akkor van ha a suli is ott lett elvégezve
Úgy már más a helyzet, milyen munkakörre mentek ki?
3 éve van kint,azóta nem volt gondja.
És ő már kint van, ott dolgozik?
Mert ha nem akkor semmibe ne legyél biztos, nálunk négyőnket etettek be itthon.
Órabérekről, szállásról, túlórákról, egyszóval mindennek kapcsolatban hazugság volt.
Egyik legjobb cimborámmal mennék,tehát ezek a hibák most nem játszanak (remélem).
Külföldi munkavállalás szerződés aláírása előtt menj ki megnézni hol fogsz lakni, hol leszel elszállásolva.
Az ottani tulajt kérdezd meg mennyibe is kerül valójában, nehogy úgy járj mint én jártam Linzben.
A magyarnak egy szavát ha hidd el mert a legtöbb amit ígér itthon kint rohadtul nem úgy van.
Az első kör után cserélnéd is el a mocid a szabiéra!
Nem izgulom túl a dolgot. 2 hónapja hirdetem,és megmondom neked az igazat hogy annyi hülye gyerek hívott már hogy, jön azt majd csapat vele meg hogy mennyit megy 1-ben meg hasonlók. Mindenki csak motorozni akar, ezért már a telefonban közöltem mindenkivel hogy kp. asztalra letesz és utána mehet vele, azóta kevesebb az érdeklődő.
De ha sikerül külföldre kimenni melózni és addig nem megy el akkor el se adom. Az alpokban otthon foglya magát érezni.
Ne izguld túl, nem leszólni akarom, biztosan jó motor, én nem ismerem. Nekem csak az a feltűnő, hogy régebben is hirdetted, és feltételezem azóta is eladó. Ennek keresem az okát.
+ ami szerintem nem mellékes a titán kara rendszer,de persze kinek mi a fontos....
http://www.kepesmotor.hu/ktm-s...
Pl ha ezt bedobnánk még a latba, simán elmennék megnézni. Ok, külföldi, talán enged belőle 50-et. 450 a motor, 600ba megvan a rendszám is, valamennyit biztos kell rá költeni, de még idomszettel meg motorikus felújítással sem lesz 1.1 millió . Ráadásul ismerni fogod a motorodat.

Egyébként ha ismered, akkor biztos jó meg minden, én külső szemmel ítélkeztem. Én is a normális motor híve vagyok, az említett példámat nem is értem.
Tiszteletben tartom a véleményed.
Az enyém az hogy Szabi gépét ismerem, tudom milyen állapotban van, mennyire van egyben a motor, most akinek a marticaszett nem tetszik nem nagy dolog hozzá szerezni másikat.
Viszont egy 2005.11 havi mociról beszélünk, a nála 2 évvel öregebb 660 gépek is csak 50 ezerrel kedvezőbbek.
Ennyiért mások a sima 640 gépeikért fel lennének háborodva, hogy "áh hát ennyiért oda nem adnám".
Egyszóval inkább ezt venném mint a hasonló áron hirdetett 640/625 modelleket mert ismerem a gépet.
Én egyiket sem venném meg, maradjunk ennyiben. Lesz ezeknél jobb vétel is . Várni kell .
Te a 690 Prestige motoroddal ne is értsél velem egyet.
Nem értek egyet.
Az igen, korrekt eladó, aki nem ismeri a típust annak eladja SMC-ként.
Mert akkor legalább a hirdetésbe így szerepelne hogy LC4 640, SMC papírokkal.
De valahol az okát sem értem hogy lehet hozzá SMC papírja.
Szab47 ajánlata sokkal jobb elhiheted nekem.
Neked kell felmérni, mennyit ér. Én sokallom az árát, mindemellett szép állapotban van. (Képről)
Csak a papirjai smc, az egesz moci lc4! Szerintetek megeri vagy nem?