Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

faszom. mondjál már rá egy árat!
Akkor vigye a legtöbbet ajánló.faszom licitálgasson miez vatera?
akkor legyen az hogy vigye a komplett matricaszetett a legtöbbet ajánló! mondjatok rá ti árat!
Magyarul megint UTÓLAG vagy OKOS...ami ugyanazt jelenti amikor ELŐRE vagy HÜJE...

Most megint SIKERÜLT...MINDKETTŐ..vagyis EGY...és UGYANAZ...
Na jolvan omos vagy nagyon, van tipus amiben a gyari a vertex? Van. Sziaa okostojas
Mert bemasoltam amit valaki elottem leirt, na mindegy. Vannak itt akik okosnak hiszik magukat de csak annyi elonye van hogy megvan neki hogy 5eve olvassa a forumot

Egy semmi konkret dolgot nem irtam hogy mibe mit es hogyan, pont ezert mert nincs ktm-nel tipus ismeretem.
Mire válaszoljak mit szeretnél hallani?Fogjál kezet a cimboráddal fúdejóval.Kb elmondtam én is meg egy páran is hogy nem vertex a gyári dugó az RFS KTM blokkban.Te meg benyögöd hogy te azt olvastad hogy vertex.Na oké akkor látom mindent értesz Na szevasz
NEM bunkóskodásról VOLT szó...hanem HOZZÁ nem ÉRTÉSRŐL...
Nem en kezdtem a bunkoskodast
Mivan FAROKLEVI? Megint CSÖVINGER DÉJJ van?
Te erted amit irsz ? Jaaa hogy most erre sem fogsz valaszolni. Nyertel egy lyukashangszorot
Felesleges.Gyári alkatrész pénzkidobás.Josibarát majd megszögeli feleannyiból a motorját.
Azok kerültek fel most, hétvégén voltam kecsón, oda kellett.
Túl is válaltam magam, jól felnyaltam az aszfaltot.
És te minek szajkózod a valótlan állítást?Minek írod ide ha fogalmad sincs róla? Szerintem hagyjuk
Még tedd a felsoroláshoz jamakkás xyboyt-is.aki írt a hozzászólásomra okos tanácsot. vertigónak meg zsiráf.
slick gumit keresel?
Igen megtaláltam!
Azt hittem slick gumik
Azt írtad hogy sok típusnak a gyárija a Vertex

Pedig volt itt aki azt mondta hogy a vertex a gyari dugattyu, ezt meg én írtam... hol itt a probléma?
A hirdetesem kozott megtalalod.
Masold mar be ide hogy en mikor adtam tanacsot
Milyen gumiról van szó?
Sziasztok! Tudna valaki ajánlani egy megbízható szerelőt?
Ha M3 vagy M1 vonalába esne,az csak hab lenne a tortán...

Előre is köszönöm!
Gondolom szigorúbb minőségi előírások vannak a gyárban beszerelt alkatrészekre.Nem cáfolom hogy akármelyik említett gyártó nem tudna gyári minőséget produkálni.De valahogy mégse sikerül nekik.Szóval az RFS blokkban ELKO dugó van gondolom a henger is az vagyis én így tudom.Mondjuk Fúdefaszvagyoknak meg Flevinek sok köze van az RFS blokkos KTM-ekhez ez a lényeg ők adjanak tanácsot ha venni akarsz EXC-t mert már láttak olyat aki látott egyet
tajtík vagy!