Annyi pénzt kizárt hogy adjak érte még a ktm bódis-ban is a szerelő srác Wössner dugó- Hot-Rods(amcsi) hajtókar összeállítást dicsérte 3 éve fűzött össze egy exc-t és azóta is megy....olajcsere mindig és kész, csak kíváncsi lennék másnak milyen tapasztalatai vannak....
bár nem tudom, de tegyük fel h a te exc d hez most a prox ot ajánlja a ktm, az a gyár beszálítója és te azt isteníted, jövőre, 2015 január elsején bejelentik h onnantól a wössner lesz a gyári beszálító! akkor onnantól kezdve elkezded köpködni a proxot és aztmondod h CSAK A GYÁRI wössner? v h van ez? mert most joggal mondhatod h neked az bevált, maradsz annál, és tegyük fel elfogy a nyálad nem köpködsz tovább.. másnak lehet a wössner vált be, attól nem szar, mert te nem azt használod... ez ugyan olyan mint h bele vagy szerelmesedve a motorexbe mert az az isten most.. ha bejelentené a ktm h akkor motorex fos ne azt vegyétek mert a motul többet fizetett neki akkor érvágás lenne?..
Gyárit mindenből.Az bizonyított én utángyártottat nem vennék a motoromba.Mégha duplája a gyári ár akkor se.Persze lehet ezekkel se lesz semmi gond de mi erre a garancia?Az hogy valaki itt isteníti neked?Hát ez nekem kevés lenne.
Sziasztok!
2007es 525 exc-be milyen hajtókart javasoltok? Wössner,Prox, Hot-Rods(amcsi kivitel) vagy valami egyéb, javaslatokat, sorrendet várok, írjatok véleményt is. Köszi
SMC 690 EvO1 kittessel mentem.
Nekem a blokk karaktere ami nem jön annyira be, egy 1 hengeres motor ne 4500-5000 fölött kezdjen el tolni.
Alul valahogy nem az igazi a régebbi típusokhoz képest, az a nyerssesség hiányzik belőle ami tetszett a régi 654cm3-ben.
Ami tetszett benne hogy nem rezonál úgy mint a régebbi modellek, 6 sebességes váltó, futóműve nagyon jó a fékei is.
Nekem is ugyan ez a típus van. Sokan mondják, hogy nem szép az a csőr az elején, de szerintem ha már a sajátod, akkor meg tudsz vele könnyen barátkozni!:) Eleinte nekem sem tetszett, de most már semmiért nem cserélném el.
A másik amit észrevettem a két fejidom között, hogy az enyémmel sokkal jobb közlekedni éjjel. Sokkal jobban szórja a fényt, szemben az SMC fejidomával, ami igazándiból szerintem nem annyira biztonságos. Persze látni azzal is, de ég és föld a kettő. - de ez csak az én szemszögemből nézve!
Nekem volt 690SM-m. Mivel borzasztó ronda motor én is át akartam alakítani SMC-s kinézetre, de hosszas kutakodás után oda jutottam, hogy mindegyik öszvér megoldás lenne, így letettem róla. Műszakilag nagyon jó gép de ha már 690, akkor inkább SMC-t nézz, igaz az jóval drágább.
Jo napot FUNOK :)
Szeretnek csatlakozni a KTM esek koze, ugy erzem itt az ido 17 ev utan :) Eddig Honda cbr 1000 rr fan voltam utoljara :))) egy kis segitseget, velemenyeket szeretnek hallani toletek errol a motorrol, vagy esetleg tudtok e ajanlani vni jo vetelt igy osszel :)
jó sok pénzt viszek úgyhogy üres kézzel biztos nem jövök haza ha a papírmunka is engedi! meg van kinn ismerős ahol tudunk aludni is :D szal válogatni is tudok majd! de majd még kiderül.. lehet ausztria lesz belőle..
nincs sajnos.. :/ h van most ez az olaszból motor? tavasszal akarok menni 990 ér.. 3 an mennénk mindenki akar magának venni 1 motort szal 3 al jönnénk haza.. ez most pánik? vagy mivan most?
2007es 525 exc-be milyen hajtókart javasoltok? Wössner,Prox, Hot-Rods(amcsi kivitel) vagy valami egyéb, javaslatokat, sorrendet várok, írjatok véleményt is. Köszi
Nekem a blokk karaktere ami nem jön annyira be, egy 1 hengeres motor ne 4500-5000 fölött kezdjen el tolni.
Alul valahogy nem az igazi a régebbi típusokhoz képest, az a nyerssesség hiányzik belőle ami tetszett a régi 654cm3-ben.
Ami tetszett benne hogy nem rezonál úgy mint a régebbi modellek, 6 sebességes váltó, futóműve nagyon jó a fékei is.
GÓJJACSŐRÖS még nem VÓT...meg nem is igen lesz...a FORMAvilága AGGASZTÓ...számomra...
Az ENDÚRÓ kibaszott JÓ...MINDENRE...csak SOKSZOR ojjanok nyilatkoznak RÓLA akik még KI se próbálták...a SZÁMOK és MÉRETEK alapján OKOSKODNAK...
A másik amit észrevettem a két fejidom között, hogy az enyémmel sokkal jobb közlekedni éjjel. Sokkal jobban szórja a fényt, szemben az SMC fejidomával, ami igazándiból szerintem nem annyira biztonságos. Persze látni azzal is, de ég és föld a kettő. - de ez csak az én szemszögemből nézve!
Szeretnek csatlakozni a KTM esek koze, ugy erzem itt az ido 17 ev utan :) Eddig Honda cbr 1000 rr fan voltam utoljara :))) egy kis segitseget, velemenyeket szeretnek hallani toletek errol a motorrol, vagy esetleg tudtok e ajanlani vni jo vetelt igy osszel :)
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_530_exc-r-8279624