Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a szivemre veszem majd! úgy h pls ne írjatok csúnyát!
na te ezért mi fikázást fogsz kapni
Annyi pénzt kizárt hogy adjak érte még a ktm bódis-ban is a szerelő srác Wössner dugó- Hot-Rods(amcsi) hajtókar összeállítást dicsérte 3 éve fűzött össze egy exc-t és azóta is megy....olajcsere mindig és kész, csak kíváncsi lennék másnak milyen tapasztalatai vannak....
bár nem tudom, de tegyük fel h a te exc d hez most a prox ot ajánlja a ktm, az a gyár beszálítója és te azt isteníted, jövőre, 2015 január elsején bejelentik h onnantól a wössner lesz a gyári beszálító! akkor onnantól kezdve elkezded köpködni a proxot és aztmondod h CSAK A GYÁRI wössner? v h van ez? mert most joggal mondhatod h neked az bevált, maradsz annál, és tegyük fel elfogy a nyálad nem köpködsz tovább.. másnak lehet a wössner vált be, attól nem szar, mert te nem azt használod... ez ugyan olyan mint h bele vagy szerelmesedve a motorexbe mert az az isten most.. ha bejelentené a ktm h akkor motorex fos ne azt vegyétek mert a motul többet fizetett neki akkor érvágás lenne?..
Szia!Érdekelne az első és hátsó sárvédő ha 525-ös ktm-é. Hívj fel:06309242337
Gyárit mindenből.Az bizonyított én utángyártottat nem vennék a motoromba.Mégha duplája a gyári ár akkor se.Persze lehet ezekkel se lesz semmi gond de mi erre a garancia?Az hogy valaki itt isteníti neked?Hát ez nekem kevés lenne.
Sziasztok!
2007es 525 exc-be milyen hajtókart javasoltok? Wössner,Prox, Hot-Rods(amcsi kivitel) vagy valami egyéb, javaslatokat, sorrendet várok, írjatok véleményt is. Köszi
Mi az ára?
eladók ólcsón
SMC 690 EvO1 kittessel mentem.
Nekem a blokk karaktere ami nem jön annyira be, egy 1 hengeres motor ne 4500-5000 fölött kezdjen el tolni.
Alul valahogy nem az igazi a régebbi típusokhoz képest, az a nyerssesség hiányzik belőle ami tetszett a régi 654cm3-ben.
Ami tetszett benne hogy nem rezonál úgy mint a régebbi modellek, 6 sebességes váltó, futóműve nagyon jó a fékei is.
Ha itt esetleg rám célzol akkor nagyon félrelőttél a dologgal.
HAT90 ENDÚRÓM volt...abból is LEHET szép ESEMET csinálni...és ECCERŰBB is...

GÓJJACSŐRÖS még nem VÓT...meg nem is igen lesz...a FORMAvilága AGGASZTÓ...számomra...

Az ENDÚRÓ kibaszott JÓ...MINDENRE...csak SOKSZOR ojjanok nyilatkoznak RÓLA akik még KI se próbálták...a SZÁMOK és MÉRETEK alapján OKOSKODNAK...
Nekem is ugyan ez a típus van. Sokan mondják, hogy nem szép az a csőr az elején, de szerintem ha már a sajátod, akkor meg tudsz vele könnyen barátkozni!:) Eleinte nekem sem tetszett, de most már semmiért nem cserélném el.
A másik amit észrevettem a két fejidom között, hogy az enyémmel sokkal jobb közlekedni éjjel. Sokkal jobban szórja a fényt, szemben az SMC fejidomával, ami igazándiból szerintem nem annyira biztonságos. Persze látni azzal is, de ég és föld a kettő. - de ez csak az én szemszögemből nézve!
Nekem volt 690SM-m. Mivel borzasztó ronda motor én is át akartam alakítani SMC-s kinézetre, de hosszas kutakodás után oda jutottam, hogy mindegyik öszvér megoldás lenne, így letettem róla. Műszakilag nagyon jó gép de ha már 690, akkor inkább SMC-t nézz, igaz az jóval drágább.
nyugtat a tudat hogy nem is fog menni
nyugi, nekem nem kenyérre kell, mint neked, :)
Jo napot FUNOK :)
Szeretnek csatlakozni a KTM esek koze, ugy erzem itt az ido 17 ev utan :) Eddig Honda cbr 1000 rr fan voltam utoljara :))) egy kis segitseget, velemenyeket szeretnek hallani toletek errol a motorrol, vagy esetleg tudtok e ajanlani vni jo vetelt igy osszel :)

http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_530_exc-r-8279624
Csak elobb vigyék el a szarodat
sikerult mar eladni a mocskodat?
jó sok pénzt viszek úgyhogy üres kézzel biztos nem jövök haza ha a papírmunka is engedi! meg van kinn ismerős ahol tudunk aludni is :D szal válogatni is tudok majd! de majd még kiderül.. lehet ausztria lesz belőle..
Ha mentek lesz neked lehetőséged majd ott árazni, mert ott fogsz rájönni vajon megérte kijönni!?
Elvileg kereskedő hozhat csak, és szállításal foglalkozó hozhatja haza, csak így vonják ki ott. Úgyhogy macerás de megoldható.
amúgy ha van valamid szívesen beárazom!
nincs sajnos.. :/ h van most ez az olaszból motor? tavasszal akarok menni 990 ér.. 3 an mennénk mindenki akar magának venni 1 motort szal 3 al jönnénk haza.. ez most pánik? vagy mivan most?
Inkább ez lenne, de sehol nincs jó áron! Nincs erről elölről kép?