Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!Ktm sxf 250(2006)ba szeretnék a gyáritól erősebb rugókat,esetleg nincs valakinek eladó?
690 SM-re nincs véletlen?
Lebeszélve , ( magyarosan ) megvéve! Köszi.
Ez lenne.
Holnap itt megtalálod.
Ide küld én is meglesném De csak kiváncsiságból az enyémen van gyári alu.
Az jó lenne. Fotót tudsz küldeni? Akár mail-ban vagy ide.
Gyári alu van, 15e.
Hali!
Keresek KTM EXC 525 ( 2001-2004) blokkvédőt. Egyszerűen nem lelek sehol. Tudtok valakit aki ilyeneket gyárt ( alu, műanyag ) típus szerint?
Előre is köszi

Üdv
hhhhhhhhhhééééééééééé mi van itt ? kihalt a KTM forum ?
HEJJJEsbítenék:NEm ESEMMCÉ...hanem ESEMERR...

NEMmindeggy...a PRESZTÍZZS szemmponntyáBÚL...
NEKEM kéne egy KÁTÉJJEM HAT40 per HAT60 ESEMMCÉ RÉSZING LIMITÁLLT PRESSZTÍZS...mert SZERETNÉK pressztízst CSINÁLNI...

TUD valaki ELADÓT?
2010
4 lap van benne és 2 részre van osztva 1 lap
Mikori? Nekem van....
valaki tudna segiteni exc 300 ba kellene vforce3 membrán lap
Valóban árultam, szeptemberben. Igaz nagyon délen lakom, de az már itt is ősz.
Pedig ebben ennyi van. Duke620(Peti) keltette életre 10 év állás után. Ezért sem szeretném elkótyavetyélni. Még gyári gumik voltak rajta.
amúgy meg felismerés.
nem is vagyunk..nem csak én a heverlyaim sem..mióta eladták a rs millét meg a gsx 1250.. azóta ők is csak koca motorosok
mert aki egy futóra tolja fel a gépet hogy elvigye oda ahol ráül oszt megy vele egy nap..40-70km az mind koca rálydel..
mi is azok vagyunk...
pont mint a hörlisek akik lyárnak az alsóörsi hörli találkozóra.. gyanúsan át is megyek hozzályuk a másik fórumba...

és az is felismerés hogyha én 2500km bicalyozok per év.. akkor inkább a sportbiciklis pont hu oldalon kéne irogatnom az okosságokat nem itt
ugyhogy
te olyan hule vagy
elment az már vagy 30ezret..előre.. meg 24500att hátra.. igy csak ötezer500 az óraállás..
mert 13 évet gipszben tölteni.. csak .. azt nem is lehet.. mert a gipsz 12 év után lerohad az emberről

kekszi..be ne sérvtőggyé..
de az 5500 az olyan kevés.. én egy másfél évet motorozgattam egy klr 650nel utSZán... de abba én raktam 14ezret úgy hogy alig volt benne két miskolc egy magastátra balaton körül..1-2..
szóval alig menem velem .oszt az volt 14ezer
az ötezer ötszáz.. ennyire utáltad .. vagy nem vót péz benyára?
vagy állandóan a szerelőnél volt?
mondom be ne sérwtőggy
válasz azért jöjjön.. hogy NEM jött össze évi 500 km sem
Így van
És megintcsak jót szóltál!
Ennyi!
AKKOR elmegyek a SZEMÉSZETRE...nem jól LÁTOK...FŐLEG NYÁRON...

MÉG IDE is belinkelted...meg volt HIRDETVE is...

MOST ha ezt PRÓBÁLOD eltitkolni akkor SZERINTED most JOBBAN elmegy vagy HAMARABB?:)
MIT kell ezen ennyit VARIÁLNI? ELADÓ...el szeretnéd adni és ENNYI...

ÉS akkor MI van ha SZEZON vége van? HA valami ÉR egy BIZONYOS összeget akkor azt ÉRI HÚSVÉTKOR is..meg KARÁCSONYKOR is...

SOK húgyagy arra VÁR hogy majd TÉLEN olcsóbb lesz...MITŐL? MIÉRT?

HA valaki EL szeretné ADNI az eladja olcsóbban NYÁRON is...
Valamit félre értelmeztél! Nem azt írtam, hogy nyáron árultam is! Csak annyit hogy hamarabb kellett volna meghirdetnem, mivel már bőven szezon vége van. De mindegyik moci annyit ér, amennyit adnak érte.
KELLETT volna...ha KELLETT VÓNA valakinek...de NEM kellett...meg NEM is igen FOG...

NEM értem MINEK a KÖRÍTÉS duma...hogy így meg úgy megy AMÚGY...ennyié meg annyié vitték VÓNA...de mossmá ODAADNÁM óccsóban is...hát HOGYNE...:)

Ez ojjan mint amikor a CSÖVINGER meghirdeti a SZARJÁT...ami ÉR KETTŐötvenet LEGFELJEBB...de most KŐTÖTT RÁ HÁROMötvenet...de eladná SZÁZÖTVENÉ...