Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Érdekel,valami elérhetőséget adnál?
Pedig azt hittem tetszeni fog, ezzel igazi egyéniség lehetnél az utakon, mindössze 3800eurot kér érte a MŰVÉSZ vagy MŰSZAKI ZSENI!
Az első villavédőre is felhívnám a figyelmed, szép esztétikus darab, akárcsak a kipufogó
JÁNOS...értékelem a KUTATÓmunkád...TÍZBŐL TIZENEGGY poínt...de ezt a SZARRAKÁST nem ÉRTÉKELNÉM...ha nem GOND...ekkora SZENTSÉGTÖRÉST csak egy AGYILAG törött jószág TUD elkövetni...

Az a VILLAtáska FELtette a pontot az ÍRE...na ez TÉNYLEG a Kájjne Táúzend Méter...nem EZRET...de még EGY métert se menne vele JÓ ízlésű ember...

Már csak az ÉRDEKELNE hogy az ijjen MARHA jószágnak aki ijjet ÉPÍT(BARMOL) mi járhat az AGYA hejjén...

ÉS valóban...a SZAR mellől már csak a BAROM hiánnyzik...aki KIszarta...:)
Ha jól tudom olyan 54 lóerő körül mozognak!
Gondoltam, akkor az 4,4N/MM-es. Nekem 4,8 N/MM-es van tudtommal ez a legerősebb,ha érdekel 18e a két db.
Szia!A mérete annyi amit mondtál 5.1mm
Nem kevés kutatás után találtam neked ezt a ritkaságot, értékeld!
Helló mindenkinek!
Gyárilag hány lóerős egy EXC 450 (2005)?
oké,csak én ezt nem tudtam.Holnap lemérem.
Elég a tetején lévő csavart kitekerni és mérhető a rugó kb. 10perc, így meg lehet veszel olyat amilyen benne van, de hát te tudod!
az a gond hogy nincs kiszedve és amíg nem cserélem nem is akarom szétszedni.Ne keljen kétszer szerelni,mert addig is motorozok vele.
Ha 4,4 N/MM -es akkor a rugó anyagának 5,1 mm kell lennie ezt mérd meg!
igen
Gondolom 43,5 a rugó átmérője az 505 a hossza a 4,4 meg az anyagának az átmérője lenne?
505mm a hossza és 4.4N/mm az első,a hátsó pedig 250 mm és 7.6 N/mm ha minden igaz
A méretek mm-ben amiket írtam az kell, hogy tudjam pontosan.
435-505-44 ez van benne elől és ez hátul 63-250-76
Annak a forrását csak L. BARÁTOD ismeri!
Helo: KERESEK KTM EXC 450 PAPÍROS -VAGY PAPÍROZHATÓ VÁZAT
ktm smr 450 re szeretnék rendszámot , ha kell tudom adni smr-em vázát + dobok rá pénzt!

2006-2007-es váz kellene aki tud jeleze?!
JÁNOS...intézz MÁ NEKEM egy HATHATVAN ESEMERR PRESSZTÍZZST...

MÁ csak BENNED van a BIZODALMAM...
Milyen van benne most, N/mm? Ha így nem tudod mérd meg a rugó anyagának az átmérőjét és a rugó hosszát ha ezt tudjuk akkor lehet tudok segíteni!
Nincs.
Ugyanez van nekem is.Jó ár volt érte
Hello,

eladó az lc4-em, nagyon egyben van, ha valakit érdekel hívjon nyugodtan.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_640_lc4-8334554