Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja és Gurcsák György vagyok, ezen a néven megtalálsz!
Heló igen én ismerem! :) Az enyém! Ha gondolod jelölj be facebookon és beszélgethetünk ha érdekel!
gmail-osról. most küldök rá újat akkor
Szia. Nem láttam...bár kb. 40-50 reklámlevél érkezik, lehet elnéztem. Milyen címről írtál?
Ha lusta valaki, akkor dögöljön meg nyugodtan...én nem vitatkozom senkivel. Tele van a net webáruházakkal, ahol annyi ilyen csavar van, hogy el is adnak belőle, de még az is lehet, hogy házhoz is hozza a futár. A lustasággal nem lehet mit kezdeni, a tudatlansággal még talán...
írtam mailt pár napja. átment?
akkor 10.9est kell venni......
igazándiból csak a méretprobléma megoldás volt a cél mivel a ktm boltban se talált
pl a ténéré fékcsavarján 8as van és elvan vele 25+ évet a lánckereket nem tudom milyen tartja lusta vagyok megnézni
Itt egy igazi csemege! Steve Ramon edition Six Days, 2006-os, de kb 1998-as első teló, meg villahíd, meg sárvédő rajta, és 900.000,- az eladási ára...
Ini! Tudom, te előszeretettel főzöl abból, amit otthon találsz, de a KTM, és a többi gyártó sem véletlenül teszi a 10.9 és a 12.9 szakító szilárdságú csavarokat a féktárcsához, és a lánckerékhez...
Szisztok

Valaki ismeri ezt a motort?

http://www.kepesmotor.hu/ktm-e...
veszel olyat ami a legjobban hasonlít rá aztán jónapot
tuti lesz hasonló d fejűben vannak végigmenetesek és nem végigmenetesek is aztán akkorára vágod amekkorára csak akarod
a 8.8as csavart még simán elvágod kézi fűrész lappal is akár mm pontossággal
sokat nem kell kínlódni vele, pl az xr4-en sima hatlapfej csavarokat tettem a féktárcsa rögzítéséhez is
Értem akkor passzolom.
Köszi. Megtaláltam. Megosztom, lehet másnak is kell majd:

Type BST40-273
Main jet 165
Needle jet X-6 689
Idling jet 45
Jet needle 6G5
Needle clip pos. f. top 3rd from top
Mixt. adj. screw open 2.25
Voltam már ott is és csak gyári hosszúságú 25mm es van nekem viszont 42mm-es csavarok kellenének mivel Vor márkájú sm hátsó kerekem van sajna és a gép amibe meg raknám egy KTM szóval emiatt kell hosszabb csavar...
Gyári értékeket tud vki írni 640-es gyári karbira? mekkora fúvóka van benne illetve a tű melyik rovátkában van?
Valamint a gyári kipufogóhoz a rugók vkinek nincsenek elfekvőben?
KTM-kereskedésekben lehet kapni gyárit és nem is drága.Párszáz ft darabja.
Próbáld meg a roadside mociboltot a kossuth sgt-n.
Hali ilyen Lánckerék csavart keresek (anya az van) teljes hossza 42mm, a tehermentesített rész a csavar nyakától számítva 16mm szélessége pedig normál 8as NAGYON FONTOS LENNE! Vagy olyan aki tud ilyet gyártani...Csavarbolt legalább is nálunk nem tud segíteni...(Szeged)
persze csak ha a sok kacatot előtte lehányta róla......
Szívesen!
Pedig az a 800 reális lenne érte!
Vegyetek LC4-et.
Tök olcsó és még ígényes is Ez kajak még a sok kókányolást is ki akarja fizettetni amit ezen a szerencsétlen motoron elvégzett

http://www.kepesmotor.hu/ktm-s...
Fuhhh, Jarrek, ÖRÖK HÁLÁM!
Érdeklődnék, jössz-e errefelé hétvégén? Csak mert úgy tervezem a programom. Szombat-Vasárnap is jó.