Ha lusta valaki, akkor dögöljön meg nyugodtan...én nem vitatkozom senkivel. Tele van a net webáruházakkal, ahol annyi ilyen csavar van, hogy el is adnak belőle, de még az is lehet, hogy házhoz is hozza a futár. A lustasággal nem lehet mit kezdeni, a tudatlansággal még talán...
akkor 10.9est kell venni......
igazándiból csak a méretprobléma megoldás volt a cél mivel a ktm boltban se talált
pl a ténéré fékcsavarján 8as van és elvan vele 25+ évet a lánckereket nem tudom milyen tartja lusta vagyok megnézni
Ini! Tudom, te előszeretettel főzöl abból, amit otthon találsz, de a KTM, és a többi gyártó sem véletlenül teszi a 10.9 és a 12.9 szakító szilárdságú csavarokat a féktárcsához, és a lánckerékhez...
veszel olyat ami a legjobban hasonlít rá aztán jónapot
tuti lesz hasonló d fejűben vannak végigmenetesek és nem végigmenetesek is aztán akkorára vágod amekkorára csak akarod
a 8.8as csavart még simán elvágod kézi fűrész lappal is akár mm pontossággal
sokat nem kell kínlódni vele, pl az xr4-en sima hatlapfej csavarokat tettem a féktárcsa rögzítéséhez is
Voltam már ott is és csak gyári hosszúságú 25mm es van nekem viszont 42mm-es csavarok kellenének mivel Vor márkájú sm hátsó kerekem van sajna és a gép amibe meg raknám egy KTM szóval emiatt kell hosszabb csavar...
Gyári értékeket tud vki írni 640-es gyári karbira? mekkora fúvóka van benne illetve a tű melyik rovátkában van?
Valamint a gyári kipufogóhoz a rugók vkinek nincsenek elfekvőben?
Hali ilyen Lánckerék csavart keresek (anya az van) teljes hossza 42mm, a tehermentesített rész a csavar nyakától számítva 16mm szélessége pedig normál 8as NAGYON FONTOS LENNE! Vagy olyan aki tud ilyet gyártani...Csavarbolt legalább is nálunk nem tud segíteni...(Szeged)
igazándiból csak a méretprobléma megoldás volt a cél mivel a ktm boltban se talált
pl a ténéré fékcsavarján 8as van és elvan vele 25+ évet a lánckereket nem tudom milyen tartja lusta vagyok megnézni
Valaki ismeri ezt a motort?
http://www.kepesmotor.hu/ktm-e...
tuti lesz hasonló d fejűben vannak végigmenetesek és nem végigmenetesek is aztán akkorára vágod amekkorára csak akarod
a 8.8as csavart még simán elvágod kézi fűrész lappal is akár mm pontossággal
sokat nem kell kínlódni vele, pl az xr4-en sima hatlapfej csavarokat tettem a féktárcsa rögzítéséhez is
Type BST40-273
Main jet 165
Needle jet X-6 689
Idling jet 45
Jet needle 6G5
Needle clip pos. f. top 3rd from top
Mixt. adj. screw open 2.25
Itt olvasgass utána!
Valamint a gyári kipufogóhoz a rugók vkinek nincsenek elfekvőben?
Tök olcsó és még ígényes is Ez kajak még a sok kókányolást is ki akarja fizettetni amit ezen a szerencsétlen motoron elvégzett
http://www.kepesmotor.hu/ktm-s...