Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát, unokatesómmal agyaltunk rajta, ja. Meglátom, milyen időjárást jósolnak a jövő hétre, mert ha nagyon elromlik az idő, akkor hazamegyek most és mehetünk. Egyébként nem terveztem, mert hátul slick a gumim. Megtárgyaljuk még. Martin?
ezen nevetek én is Pécsi szezonzáróra akarsz menni ? Én nem vagy ha igen akkor csak a parkolóig
Hogy a 'csába lehet elhagyni a kipuff végét?
ez jó
"kiégtünk"
Mi a helyzet trollok ?
Sziasztok!

Eladtam a paripámat. Megmaradt egy sárvédő (idomos) "kicsit" viseltes állapotú ( 450 SXF 2008-) Nekem útban van csak kidobnám, de ha valaki érez magában késztetést hogy "feljavítja" akkor szívesen odaadom neki ingyen. Postázni nem szeretném.
Ezt akartam én is mondani
aj de komoly az a fűnyíró
ez ugye nem komoly ? ne haragudj de jót nevettem most,e elhagytad a kipufogó végét sajnos segíteni nem tudok
Köszönöm a választ,majd érdeklődöm náluk.
azért gondolkozz a prestige eladásán is
crf450 vagy berg-re pályázom az adventure helyett. Nyáron kellett volna eladnom, most mindenki csak cserélgetni akart.
évi 700km-ért kell valami kis vadállat amivel lefárasztod magad 2havonta 1x
Duke 2 van az egyik ismerősömnek jó áron eladó:

http://www.kepesmotor.hu/ktm-s...
Azt már vitték volna, de sajnálnám... 21e km van benne, karcmentes állapotú, fűtött garázsban van. Nyáron 1,1M-et adtak volna érte, de mi lenne helyette?
pedig arra a prestigére tudnék vevőt, ha korrekt árban és állapotban van
akár mér hétvégén is menne megnézni
bár már kezd egy kicsit kezd "elkurvulni" az exc-k felé, de szerintem egy kis aszfalt után elfelejti gyorsan
4700km-errel vettem tavaly, nyáron papíroztattam le, azóta 800km ment ebbe, a másikba kb 700. Ennyire ráérek sajnos...
Én pedig crossra váltanék. Van mellette egy 640 prestige is, de az jobban a szívemhez nőtt... krosszmotorok.hu 660smc 780e-ért.
Sziasztok! Elhagytam a kipufogóm végét! Lenne esetleg valakinek hasonló vég? Törött dobból megmaradtként vagy ilyesmi? Vagy érdekel gyári dob.
Ment mail!
gipszben voltál 13 évig?
én idén alig voltam motoron de 5500km simán megvolt
ennyit a huskyval is megyek 3 év alatt aztán az évente 15-20napot megy
A suzuki hollostól, esetleg a yamaha fehérnél próbáld meg!
Üdv az uraknak!
03 EXC 450-hez keresek a kilométer órához vezetéket.
Honnan lehet ilyet rendelni?
dobjál rám légyszi egy emailt a domsodidavid86@t-online.hu- ra kösszi és beszélünk