Hát, unokatesómmal agyaltunk rajta, ja. Meglátom, milyen időjárást jósolnak a jövő hétre, mert ha nagyon elromlik az idő, akkor hazamegyek most és mehetünk. Egyébként nem terveztem, mert hátul slick a gumim. Megtárgyaljuk még. Martin?
Eladtam a paripámat. Megmaradt egy sárvédő (idomos) "kicsit" viseltes állapotú ( 450 SXF 2008-) Nekem útban van csak kidobnám, de ha valaki érez magában késztetést hogy "feljavítja" akkor szívesen odaadom neki ingyen. Postázni nem szeretném.
Azt már vitték volna, de sajnálnám... 21e km van benne, karcmentes állapotú, fűtött garázsban van. Nyáron 1,1M-et adtak volna érte, de mi lenne helyette?
pedig arra a prestigére tudnék vevőt, ha korrekt árban és állapotban van
akár mér hétvégén is menne megnézni
bár már kezd egy kicsit kezd "elkurvulni" az exc-k felé, de szerintem egy kis aszfalt után elfelejti gyorsan
Eladtam a paripámat. Megmaradt egy sárvédő (idomos) "kicsit" viseltes állapotú ( 450 SXF 2008-) Nekem útban van csak kidobnám, de ha valaki érez magában késztetést hogy "feljavítja" akkor szívesen odaadom neki ingyen. Postázni nem szeretném.
http://www.kepesmotor.hu/ktm-s...
akár mér hétvégén is menne megnézni
bár már kezd egy kicsit kezd "elkurvulni" az exc-k felé, de szerintem egy kis aszfalt után elfelejti gyorsan
én idén alig voltam motoron de 5500km simán megvolt
ennyit a huskyval is megyek 3 év alatt aztán az évente 15-20napot megy
03 EXC 450-hez keresek a kilométer órához vezetéket.
Honnan lehet ilyet rendelni?