Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Komolyan kérdeztem, ezen sajna az órán nem lehet beállítani ugyanis nem KTM-ről van szó.
KÁTÉJJJJJJJJJEM: Alias....Takács Lacika....Ormosbánya...Ady Enre utca....tel:0648356132.....06203522154
Nah itt ez az anonim pedofil köcsög...ha valakinek gondja lenne esetleg vele....csinálok én neked adatlapot...fütyifej
Más...mindenkitöl elnézést még a pedofil KÁTÉJEM NEVÉBEN IS!
Átírogatott a kocsog...rámszált a ratyi férge....pici lecke nagy pofájának!
Tegyen mindenki belátása szerint...én leszarom a pedo-faszfejet.
És elnézést az itt eltöltött időért-kellemetlenségért....MINDEN MOTOROSTÓL
Ez most komolyan kérdezed? Mivel a kerületből számol, így nem csal, csak mást mutat, mint amit vársz...;) Írd át az órában a kerékméretet, és jó lesz...
Sziasztok.. Nem tudja véletlen valaki, hogy mikortól fog működni ez a jelentés a moderátornak lehetőség ? Kibaszott idegesítő itt valami
Skacok, ha 21' enduró kerék helyett 17' SM felni megy rá a gépre és a kilométeróra adapterét átteszem az SM felnire akkor csalni fog az órám?
Levi! Majd egy éve megbeszéltük, hogy okosabb leszel, és ráhagyod...1 hétig se bírtad, és mindig visszaszólsz neki. Szerinted, ha leszarná mindenki, és nem válaszolgatna neki, akkor nem unná meg? De ez sosem fog kiderülni, mert nem bírjátok ki, hogy ne válaszolgassatok neki...
Itt fosod a hülyeséged, rendet akarsz csinálni, magadra akarod szabni a topicot hogy ugyan már senki ne kérdezzen semmit ami szerinted hülyeség. SEnki nem szólt hozzád mégis bele ugatsz mindenbe. Okos vagy. Fel vagy háborodva. Most hogy valaki rájött hol laksz és elég elvetemült ahhoz hogy kicsit megszépítsen már sírsz és dobálózol. Ennyi vagy Te. Egy senki.
VEDD már ÉSZRE magad te is SUTTYÓ...NEKTEK nem tetszik ha VALAKI megmondja az IGAZAT...

Azt KÉRDEZTED már hogy rád..vagy RÁTOK HÁNYAN kíváncsiak?SOKAN feltették a KEZÜKET? NEMhiszem...

MINDENKI azt ÍR amit AKAR...amit GONDOL...NEM egy két HEJJI sutyerák fogja SZABÁJJOZNI...

Mikor láttad még te azt tőlem hogy VALAKINEK valamit is MEG akartam szabni...mit írjon mit csináljon,vagy BÁRMI egyebet...ha MEGTALÁLOD akkor LINKELD be...és akkor majd TALÁN megmondod te is NEKEM hogy mit és hogyan...

NEM vagyok FELHÁBORODVA...min KÉNE? NEM azt NÉZEM hogy MIT írnak...hanem hogy KIK írják...
Na most ne vedd magad te agyhalott, te is ezt csinalod, senki sem kivancsi rad megis fosod a szot beszolsz mindenkinek. Es fel vagy haborodva ha valaki megszol. Neked meg azt sem lehet elmagyarazni hogy hulye vagy.
TÉGED is unnak FASZari...csak NEM veszed ÉSZRE...vagy TUDOD te...csak NEM akarod észrevenni...mert FÁJ...

AZT a JANO90 nevű embert is LEnézitek ott a MÁSIK fórumon...pedig annak TÖBB esze van a SEGGÉBEN mint OTT SOKNAK a fejében...

SOKSZOR FOGALMAD sincs MIRŐL beszél....pedig SOK OKOSSÁGOT ír...és te TÁMADOD,próbálod kifigurázni..BUTA,OSTOBA jószág módjára, mert FÁJ hogy a nagyját se érted annak amit ír,NEM tudod értelmezni,és mert SOKKAL okosabb nálad....és SOKAKNÁL...

Amúgy DE kibasztok VELE is...RÖHÖG rajtatok csak..a TUDÁSÁT úgyse tudjátok ELVENNI...ha meg LEÍRJA akkor se ÉRTELMEZNI..SE hasznosítani...

NEM is ÉRTEM amúgy hogy MIT erőlködik FELESLEGESEN...a HÜJJÉKET úgyse lehet meggyőzni SEMMIIRŐL...csak ELHITETNI velük hogy TÉNYLEG AZOK...

TE ne azzal foglalkozz hogy ÉN honnan SZERZEK barátot...és KIT....de az BIZTOS hogy nem az IJJENEK közül kerülnek KI...

VALÓBAN vannak akik NEM szeretnek...abból KIfojjólag hogy MEGMONDOM amit gondolok...NEM azt amit HALLANI szeretnének...de ez MÁR hagy NE legyen az ÉN bajom...leszarom...a BARÁTSÁG nem azon ALAPUL hogy HAZUDUNK,AZT mondjuk AMIT más HALLANI szeretne....a SZEMÉBE ÍGY...a HÁTA mögött MEG ÚGY....ugye ÉRTED?

Ha valaki EMIATT az ELLENSÉGET látja BENNEM akkor SAJNÁLOM...nem KÖTELEZŐ a HAVERSÁG...nekem NEM LÉTelemem...mint SOK BIRKÁNAK...a CSORDAszellem...

MOST elmorzsoltam EGY azaz 1 könnyCSEPPET hogy NEM szereztem BARÁTOKAT ezen "NAGYSZERŰ"értelmes,FELNŐTT emberek közül...:)
MOST akkor HOVÁ szarjak hogy BÜDÖS ne legyen?

DE megijjettem...de INKÁBB BEszartam...mint a GYALOGGALOPPban...

RÖGTÖN menekülök...csak MÉG előtte BEFONOM a hajam...

DRUSZÁD neked a LÓfarok...De nem ÉN...

MIKOR indulsz?

.
Rendszer!

Ktm Exc/Sx 450/525 Kipufogó
http://olx.hu/hirdetes/ktm-exc...
MI A HIBA OKA?
Lc4 640.Balos kipufogó könyöből szivárog a hűtővíz.Kipufogóból nem jön se gőz,se füst.Hűtővíz tiszta.Üzemi hőfokra melegedve megszűnik.
Valakinek volt már ilyen jelenség?
Attól mert nem hirdeti még lehet, vagy szerezhet 1 telefon és akkor talán többet tudsz.
De te ktm hez keresel nem?
Ne izgulj, én is jó ideje keresek leömlőt a 450emhez, majd felbukkan valahol egy..
http://www.kepesmotor.hu/felni...

Ha esetleg valakit érdekelne supermoto szett van egy felesleges!
lehet hogy én csinálok valamit rosszul de itt összesen kb 16 hirdetést találok semmi kipufogó féleséget...
na meg ha te is normálisan írnál nem ilyen köcsög nyelven az sem lenne rossz
Írnának ide többen, de minden 2. kérdésre csak az oltàs jön. És velem együtt szerintem ez másoknak sem hiányzik.
szerintem az oltás fontos dolog.. pl a kutyát évente kétszer minyimum oltani kell..

amúgy nimi.. há te is ir6ol faxákat.. olvassuk...
mert ha nix irás akkor jön a kötekedés .. mint a korcsmában...
ha elfogy a piakiadása akkor jön a balhély
ez karaly
duknúk 73 azaz kátélyemlaca cime.. az egy kör imélban jött.. kb 15en vagy hánya voltunk benne .. ugyhogy ..ez van..ha valaki baxtatja a népet.. akkor egy idő után megunják és ránéznek....
kb ez van..sajnálom laca hogy a stilusod ilyen...és ebből kifolyólag sok barátot szerzel.
mert egyébként biztos egy igazi éndzsel vagy a baz megyei éndzsel