Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem a topikkal van a baj
vannak beteg lelkű egyének akiknek az a jó hogy másokat idegesíthetnek
de ha ezeket leszarják, hozzájuk se szólnak megunják előbb-utóbb
mert ugye az élteti őket hogy másokat felbasznak
aztán ha senkit se érdekel miket írogat megunja mert nem okoz örömet neki
csak mindig akad valaki aki szóval tartja ezeket és így egész be tud vadulni a helyzet
Kéne egy topikot indítani ahol a sok okos megmondaná hogy mit szabad kérdezni fórumon, kinek mit ér a motorja, hogy kell helyesen írni stb... Aztán lehet hogy ktm lenne mindíg a téma nem az oltogatás.
Jön a tél látszik
Ennyi OFF egy kupacban, szinte már kár felnézni...
nahhhhhhhhh meddőőőőőőőő kis vitánk itt véget ér kedves "druszám" Kormosbányáról...a RATYI Enre utcából.........szóval most már menekülhetsz.....van BŐVEN kamelós...barátom BAZ-ban
Ezt híííják BAZDMEGNEK...KISKÖCSÖG
Ezentul nyugottan gondolkozz el!kinek mit ugatoooool mert SZÓ-SZERINT.....meg lecel bacva...kis játékodnak itt ...és most vége.....vagy te fogsz rezegni a parától...nem a vibrátorod a seggedbe KÖCSÖG asszem "okos" ratyimatyi lévén vágod...szavak...nélkül is.....csá kisköcsög
NA ezzel PONT így vagyok ÉN is csöves...

MIT hittél? MI lesz? ÉSZBEKAPTÁL és LEMÁSOLTÁL?

NYÁLcsorgató...ugyan MIRE? a ROMjaidra? vagy a UGRABUGRÁLÁSAIDRA? ATTÓL hogy VALAKI nem LINKELGETI be a "szarjait", nem DICSEKSZIK,NEM VERGŐDIK akkor már csakis nyálcsorgató LEHET mi?

PRÓBÁLOD magad SZTÁROLNI..a SEMMIRE...de ezt NEM én mondom...mert ÉN NEM VAGYOK SENKI...de a HOZZÁSZÓLÁSOK,a NÉZECCSÉG ugye az mindennél BESZÉDESEBB... van a VIDEJJÓD alatt HÁROM....abból is KETTŐ a tijjed...a HARMADIK meg csak VÉLETLEN....mert NEM oda akarta...
Srácok! Szervezek nektek egy arcoskodó, sör-virsli versenyt. Egy a lényeg, az asztal két oldalán helyet foglaltok, középen rács, hogy nehogy tettlegesség legyen, és mehet a móka. Egy a lényeg, se internet, se toll, se papír ne legyen nálatok, mert ez amit írás címén műveltek, ez botrányos. JA, és nulla köze van a KTM-hez nagyjából...és ez a legszomorúbb...
Közel de mégis távol
ember..
magasról leszarlak.
az meg hogy egy gökér összeverése miatt nekem ügyem legyen a bíróságon.. hát ne képzeld már azt hogy akkora valaki vagy akit érdemes lenne nekem..megrendszabályozni...
irogassad csak a hkis agyszüleményeid..te kis sarki nyálcsorgató debil hülyegyere.
csak egy dologra vagy méltó az én részemről.. a szánalomra..
mert az vagy.
szánalmas..
sirós
beszarilaci
betalálta valaki ?
közel jártam
PERSZE hogy be...LÁCCIK mi?

De mondom...gyere NYUGOTTAN...vagy úszítgassad a TÖBBIT...legalább hejjrerakják PÁRNAK a SEGGjukát a SÜTŐBEN...

TÉNYLEG ennyire OSTOBÁNAK tartasz te FASZari...hogy majd ÉN leállok VEREKEDNI,meg ARCOSKODNI? NEKEM nem ÉR annyit az EGÉSZ gyülevész NÉPSÉG...hogy ijjenek MIATT csináljak BAJT magamnak...

De mondom...gyere,gyertek NYUGODTAN...
szerintem a haverságod ér annyit hogy helyre tegyék a kis tested.. mi van beszartál nagypofályú beszarilaci ....
használt van nekem is..
ez is zsiráfféle..
de már a motor elment.. az sx 525.. ezt meg nem adtam hozzá..mert nagyon ment az alku..
ha kb félárba megszámítom..
de ha úly kell.. a zsiráfé az az
mondjuk kb semmi jelentősége hogy úly vagy egy éves..ez nem dugattyú vagy hajtókar..ami 100 üzemóránál már igen csak számit hogy használt -É vagy új.

de ahogy érzed.. dobj egy mailt ha érdekell a téma..
vbergviki@citromail.hu
TE NYÚLszájjú SZEJPÍTŐ KOPASZfasz...csak a TE címed is meg NE legyen keresve...oszt az a NYÚLszád kihasítva a FÜLEDIG...nagyarcú,FELtünési viszketegségben szenvedő DEBILgyerek...nincs mivel FOGLAKOZNOD?

DE gyere NYUGOTTAN...ha már ennyire OKOS vagy...KI a FASZ vagy te itt? PLACCMester? HEJTARTÓ? INKÁBB egy HEJJIHÜJJE...az IGAZIból...nem a BEŐTÖZÖTTBŐL...

CSAK hozzád is EL ne menjen valaki...NYÚLszájjat TÁGÍTANI...aztán HÁTHA nem fogsz ott a HEGYódalba SZEJPÍTENI...FIKTOJJ...
Teljesen mindegy, minden országban van jó is meg szar is csak a jót mindenhol meg kell fizetni ezért azt kereskedő ritkán hoz mert az az itthoni okosoknak sokba kerül de az igények azok a fellegekben járnak.
Köszi szépen a választ! Nagyon király vagy.
viszont talán jobbak mint az olaszból behozottak
Nekem van! Giraffe64@freemail.hu
Jano
Alkatrészeket is szoktál behozni? 04 es bergre keresek akra rendszert, itthon nincs (ami volt azt elvitték) ebayen se nagyon találok :(
Hali!Makai úti gumiszervíz!
Sziasztok! KTM 450 exc re keresek ,használt jó állapotú hűtő ventilátort.(Esetleg szintén használt, jó állapotú tuning vízpumpát) RFS blokk!
Nem tudok, meg felesleges is mert sokkal drágábbak mint nálunk!