Ki van ez faszán találva hidd el, a törvényeket jobban ismerik mint az ügyvédek hiszen ezek ebből élnek. Talán ha az ember elég időt rászánna meg lehetne találni, de nem törvényesen aztán érhetné valami baleset!
pl
fogsz egy csövest, lemosod, ráadod a ballagási zakód és bezavarod a bankba számlát nyitni
aztán öröm és boldogság mert van egy lenyomozhatatlan számlád
haver kipakolt egy telepet..
1,5 milla volt a munkadily..
mondták nem fizetnek.
haver odament .. kicsit elszált a bci fely.. aztán távolsági végzés lett belőle..
pedig össze sem vert senkit.sajonos
aztá na biróság döntött.. lyár neki a lóvé..
de nem inkaszózák amazt a parasztot mert menő a vállalkozása és akkor meg nem lenne menő..
és mivel hajlandó törtleszteni..szándékot mutat rá!mivel átutalt törtlesztőleg .. vagy 10ezre ft.. hogy úő fizetne de nem tud..
igy a biróság azt mondta.. oké.. majd akkor fizeti ha tud..de tartozik.. nek..
ez várhatja hogy 1,5 m,illa.. 3-4 évente 10ezer törleszővel meglyöllyön... igaz hogy neki is kellene a lé mert család meg a munkálya félig oda.. de nem számit.. mivel amaz hajlandóságot mutat az adósság kifizetésében.. ezért a biró nem hajtatja be a pénzt..nix végrehajtás..
hát ez röhely.. persze nem neki!
hát ez a lyogállam .
Annó én ezt már lejátszottam. Àrultam egy terepjárót, jött is a mail hogy ő megveszi angliából a kocsit de a szálítás àrát utaljam el neki, majd ő visszautalja a kocsi árával együtt. Csak az volt a bibi hogy ip cím alapján visszakerestünk, azt a csicskaarcú Bp-ről irogatott. Na akkor megkérdeztem a rendőr ismerősöket hogy vat isz bánfi szelet. De hát persze nem tudnak vele mit csinálni mint annyi mással ebben az országban. Tehát ne számíts semmiféle James 007es segítségre. Max a Szupercsapatra..
bakker.. lyanó.. itt van minden adat.. vagy nem?
hát nem lehet az ilyet.. megfogni.. nem úgy gondoltam hogy odamész oszt lyaúnapot kÍwánok...
hanem ..valami rendőny külföldi rendőri témával..
mert azért ez.. ez nem kis izé...
bevonni a rendőrséget.. -hogy melyiket az nem tudom mert pl a mi körzeti megbizottunk az ehhez már kevés lenne... -
valami ügynökös témában...
mivel hogy tudjuk .. az a lővé ami átutalódik.. azért cserébe nem jŐ semmi..tehát valahogy átutalná az ügynök a bankon keresztül..ugy hogy nem adódna ki az a lé..és mikor menne érte...akkor az ottani körzeti megbízot vagy inkább a helyi rendőrség dzsémsz bondlya.. meg ott valahogy megfogná...
csak ugye.. a pénz elutalódik..
átvevődik.. és utána kéne csomagolni a cuccost az embernek és küldeni...
namármost..
a küldés és az átvevés közt van a hiba ahol nem lehetne megfogni...
mert mondhatja azt hogy ő akarta küldeni..csak még nem sikerült becsomagolnia a szerkezetet(ami nincs is) mert a doboz amit szerzett hozzá nem megfelelő méretű.. mert neki van doboza.....
de amibe a táblás miklákat csomagolják.. az kicsinek bizonyult
szóval.. nem is tudom hogy lehetne az ilyet megfogni.. a pénz átvétele és a el nem küldött csomag közti idő.. az meg van 6ározva?
vagy valami
lákosz..
látom te is ember vagy a név mögött
nem úgy mint ez az ormosbányai laca gyerek (mivel már elég sok embernek csipte a szömit ez a köcsög stilustalan bunkó beszólásaival ugyhogy lett keresve.. és találva ez a beteg ember, névvel cimmel)....
dehát egy dolgot nem lehetneki.. elmagyarázni hogy ha már úgy is itt hülye mindenki hagya már rá ezt
ugyhogy szerintem ...szélmalomharcot vivsz..nem észrevenni egyszerűbb...tudod.. mint az utca sarkon nyálcsorgatva a semmibe révedő sárgacédulás debilt
sajnálni azt lehet.. meg összedobni pénzt hogy vegyé magadnak csokit hülyegyerek.. addig sem irogatod a se keze se lába baromságaidat még még malyszolod
vagy ha baz-megyei vagy és nagyon ráész..elmehetsz hozzá ..felytágítani
MIRE lennék IRIGY(amúgy se szokásom) ?ERRE a EZERÉVES leselejtezett CIGÁNYbuszra? LEGALÁBB mossmá FELfér RÁ minden ÓCSKAvasad..szemeted...aztán LAVÍROZHACC vele LE-FEL...oszt ÓBÉGTHACC kifelé az ablakán: MEGgyött az ÓSZERES... mint ahogy itt TESZED:)
NEM baszogatás ez...csak VERGŐDÉS...de legalább megnevetecc:)
cicafiúúúúúúúúúúúú...nyaú-nyaúúú..oly okos szép és kinemtudja még mi is vagy mondjuk a falu bikája bizt nem
Cica..nyaúú..fiúúúúúúú....te mint minden megmondhatója...és erkölcsi vezetője a SPOR MOTOR......topikjainak...te ki mindenkinek beszósz.....nincs a nagy okosságaid közt 2.5dci master moci
Más...mai szerzeményem...hátha elvisz a sárga irigység...mondjuk kb 5x többe került mint fatornyos falud
És még Honecer bosszúja is elfér benne
Cicafiúúúúúúúú szedd össze magad ne csügedj...addig baszogatlak mig el nem takarodol végre a motorosok köréből
ÚJFENT borzasztó NAGY probléma ÜTÖTTE fel a FEJÉT...vagyis PATENTszemét...EGY..azaz 1 VEZÉRműlánc...
VALÓBAN a fórumon kell KERESNI...mert BORZASZTÓ drága...és HIJJÁNYcikk...nincs az ÉGatta világon...csak BÁRmejjik KÁTÉJJEM kereskedésben ha KÍVÁNOM...szinte POLCRÓL...azonnal...
NA de HÁTHA lesz FÉLáron...gondolta ÁRON...mert még kisérti a RÓZSASZÍN álom...
Please send a copy of the receipt once you complete the payment and also delivery address so i can start delivery proceedures .Thanks Ervin Eddig Jason Gandolfi néven írta a imailokat most hirtelen változott a neve, most várja a lóvét holnap küldöm neki csak nem ér oda soha!
2000-2002-ig az összes 4ütemű KTM EXC-re van gyári új gázbovdenem. 59002091200
Mindenképpen eladnám mert nem kell....
Akit érdekel írjon emailt.
torpapaktm@gmail.com