csúúúnyán pofázol RATYIMATYI :)fogmosás hipóval?segit?vagy rajtad már csak a falud papja...mikor eltemet? :) vagy esetleg egy elmegyógy addig is:) de ne engedjenek EMBEREK közé...mert ha jól hallom tornyos faludban az a HiR..hogy habzik a pofád..és ugatsz:) nadeeeeee máááá még ijjjjjet:)
http://youtu.be/i6hcFFXMCV0
Megvagy cicafiú há mész könyvtárba vagy olajcserére viszed a jááááááárgányod kttttéééééééééééjjjjjjjjjeeeemmmmm...aliasz faszfejikusz
Pofád lapos Puttana
Mivan kinéz a lik a gödörből sötét vagy mint bográcsalja amiben a fürcsivizet melegítitek a putri elött
Gyujá bazze...rádfér "kisfiam"
Ugye milyen jó is mikor "saját portádon" bacogatnak
De van 1 rossssssssz hírem megnyertél magadnak cicakandur
Próbálkozz bontott husaberg cuccok után keresgélni, mert az fc450-en is az van. Nekem így sikerült találni gázkarral, bovdennel,szívócsonkkal együtt 50e-ért.
nem csak a hülye hülye ám, hanem az is aki beszélget vele......
huh
most egy kicsit akkor én is hülye lettem de ki kellett jönnie
SHAFT SEAL RING 32X45X7 BSLNBR
Ezt írja a manual a szimeringre.
Előtte az O gyűrű pedig
O-RING 25,12X1,78 NBR70
Ha kell komplett pdf ben manual 525 2006-hoz elküldöm neked mailcímedre.
NE faszozz RATYIlacosz...van KÁTÉJJEM...FÉLáron...DE hiszen te megveheted...BÁRMIKOR...oszt BEtolod a MÁRVÁNYKERÍTÉSEN...:)
NEVECSÉGES vagy...nem KICSIT...NAGYON...de azé NEM ütnek AGYON...mert az VALAHOL kint maratt a FAGYON...
Megvagy cicafiú há mész könyvtárba vagy olajcserére viszed a jááááááárgányod kttttéééééééééééjjjjjjjjjeeeemmmmm...aliasz faszfejikusz
Idomok érdekelnének.
SZMÁJLISRATYI...a KÖCSÖGjeidet CICAKANDÚROZD le...mikor MEGnyered őket...ÖCCÁZforinté...
Amúgy meg NE őrjöngj...mert CSAK rosszabb lesz hjaz ÁLLAPOTOD...
Mivan kinéz a lik a gödörből sötét vagy mint bográcsalja amiben a fürcsivizet melegítitek a putri elött
Gyujá bazze...rádfér "kisfiam"
Ugye milyen jó is mikor "saját portádon" bacogatnak
De van 1 rossssssssz hírem megnyertél magadnak cicakandur
Lc4 640.Balos kipufogó könyöből szivárog a hűtővíz.Kipufogóból nem jön se gőz,se füst.Hűtővíz tiszta.
?
http://www.sportmotor.hu/motor...
Nagyon frankó volt!
hétvégén megtekinthető
oszt miért..
lehet hogy nem átbaszás ...
lehet hogy tényleg egy 6000áylrós bringa..
nEEEEm
Valaki/nek ?
harveszter kukac yahoo pont com