Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az nem jó, hitegetni kell had várja a lóvét!
A LEGutolsó maradjon is LEGutoljára...
Na te szolalsz meg az ertelmes mondatokrol
JÓ hogy GYÖTTÉL csöves...má ÉPPEN szólítani akartalak...meg mondani hogy PRÓBBÁJJ már meg NÉHA leírni EGY SZÉP ,ÉRTELMES ÖSSZETETT mondatot...mert a SZMÁJJLIZÁS nagyon megy...mint egy IGAZI RATYI hüjjegyerek...de csak MEKEGNI tucc mint a HEGYIkecske...

A TE..vagyis INKÁBB kisbetűvel...a te ESETEDBEN okosságról NEM beszélhetünk...még HA nagyon akarnánk SE...a poénjaidon meg inkább RÍNNI lehet...nem NEVETNI...nevetni csak RAJTAD lehet...

Szóval akkor most LEülsz...és megvárod szépen MÉG szólítalak...
Szia!
KTM 525 EXC hez keresek Akropovic leömlőt,az első és középső tagot.
Előre is köszönöm!
Üdvözlettel:Péter
125 millió azért nem kevés pénz. Értem én, hogy a 300 XCW jobb, mint valaha, na de ennyire?
4000 euró.. ez tuti valami mŰbiznice..mert ilyen olcsó gépet it a környékbe még a cigók sem visznek el...csak ha ráirod, hogy fizetsz érte hogy elloplyák..

teli van a net okosokkal.. meg mégokosabnak hiszőkkel..
kb mint a 400ért árult fél éve 300ért felúlyitott motorokra ráfutók
írd neki hogy fuvarozó céged van és a jövő héten az egyik autó a közelben lesz, ilyenkor szokott elmaradni a válasz
Írtam neki, rá fél percre ezt küldte:Hello Joco
Bike is still for sale .Price is 4000 euro .It s a new bike .Location is London ,Uk.Thanks Jason Gondolm egésznap ezt lesi a kis nyomorék, és hihetetlen,hogy még mindíg bepróbálkoznak ezzel a trükkel!
Írjunk neki minnél többen, kicsit elszórakozunk a kis buzival!
azért a fordító nem keveset hibázott
http://www.kepesmotor.hu/ktm-e..., Na akinek sok pénze van erre mozduljon rá!
mezőgazdasági vagy traktoros boltban is érdemes körbenézni
az xr4-ról is elhagytam egyszer és lett hasonló rugó ilyen 300ft körüli összeg volt
kicsit izmosabb volt jó nehezen tudtam feltenni
Kizárt hogy 5000legyen az a rugó.Valamit benéztek a ktm-esek nagyon.Én is vettem még egy pár éve az EXC-hez olyan 1000ft körüli összeg volt de még talán annyi se.
KTM EXC sárvédők, idomok eladóak, főleg 2001-07 típusokra.
Rengeteg hirdetést láttam már, ahol narancssárga motorokon-mopedeken KTM matrica feszül és még a leírásba is szerepel hogy KTM
ilyenre gondolok pl http://www.sportmotor.hu/motor...
eladó supermotoszett ktm.
elsö tárcsa, és hátsó tengely nélkül. 75000 ft
5000Ft-ot?
Na ne, nekem is kellett az EXC-hez, szerintem semmiben nem tér el a tied attól.
Almáéktól rendeltem hozzá és töredéke volt annak amit neked mondtak.
mi te saját magadat azzá teszed "kisfiam"
elkopott a rollered unatkozol már megint akor vegyé újat mert a nagy okosságaidon kivül másra ugyse fussa meg a kopott poénjaid...amik öregebbek nállam is
amúgy bemész a városba és tuti van olyan bolt ahol van hozzá nagyon hasonló rugó és ha normális az eladó összeválogattok egy hozzávalót
Felhívtam a KTM-et, 5000 Ft-ot mondtak egy rugóra. Azért kérdeztem itt, hátha valakinek lesz valami költséghatékonyabb ötlete, mert sokallom ezt a pénzt egy egyszerű rugóért.
VALÓBAN...meg SEGÍT BOHÓCCÁ válni...
Van aki megveszi mert annyi pénze van felesleges.Biztos vagy 5lóerőt rádob az elokszálás
TISZTA ingyé van a CSECSEBECSE...