Valaki keresett innen ilyen KTM-es eloxált csecsebecséket?Olajszűrőfedél kuplung meg féktartály fedél kupakok fékkar vége stb..krosszmotorok.hu-n van kompletten 30-ért.
ZSIRÁFTESVÉR...ha MÁR egy IJJEN "problémánál" felakad egy "motoros ember"...főleg ha még JOGOSÍTVÁNYA is van akkor ANNAK már NEM INNEN kell a SEGÍTSÉG...hanem egy KILENCMILLIMÉTERESBŐL...
Igazából én ezeken azért is akadok fent mert mondjuk tényleg honnét is lehetne, 1200-1500Ft a rugó hozzá legalábbis az Almáéktól ennyi volt postával együtt.
És akkor nem kell tökölni itt más rugókkal, meg hogy esztétikus is legyen, ne kelljen tákolni.
Kérdem én nem az a legegyszerűbb hogy előbb felhívom a kereskedést megkérdem mennyiért van a típushoz való alkatrész.
Azt ha tetszik az ajánlat akkor meg is van oldva.Logikus lépés nem?
Hát igen, az bizonyos hogy egy, két kérdéstől az ember csak néz ki a fejéből hogy most mi is a probléma.
Mint az a sztenderes téma is, ezekre én sem tudok mit mondani.
ez mondjuk igaz
vannak feletébb értelmes kérdések.. amiket pl a 7dik osztályos technika azaz tecsnika órákra lyáró -már havonta olajcserélel is megáldott -szöszi csajok is erölködés nélkül megoldanának...
hát igen...
van az a kategória amin nehéz segíteni.
zsiráf..
az a lehetőség meg sem fordult a fejedben hogy egy jól kinyúlt tályvani tizen6os kulcsot ajánlj fel arra a szabvány 17mm laptávolsűgú M10-es anyára ...
csak mint opciót..ha már úgy is van kinyúlt 17 kulcsa otthon
csak talál már hozzá egy kinyúlt 16ost is
elek86
tegnap 17:49
Kedves hozzáértők! :D Olyan kérdésem volna, hogy: Hogyan lehet meghúzni a tükröt mivel a menet szél kb100km/h fölött befújja a baloldalit. A tükör a kuplungkarba van integrálva az fölött van egy anya amire a 16 kulcs kicsi a 17-es meg nagy. Elkezdtem forgatni hátha úgy megszorul de, nem. Kérdésem hogy lehet az kitekerni vagy esetleg ,megszorítani ? Köszönöm
ENNEK az ÉRTELMES jószágnak pélldáúl MIJJEN ÉPÍTŐ tanácsot lehetne ADNI?
ÁLTALÁBAN minden motornál a GYÚJTÁSOLDALON van a KIHAJJTÁS...gyengébbek kedvéért a LÁNC...nem ESZTERlánc..csak SIMA lánc...
KÁTÉJJEMNÉL az ELCÉNÉGY sorozatnál BAL oldalon van a KUPPLUNG...EJJIKSZCÉ ESSIKSZNÉL meg JOBBódalon....és ugye EBBŐL az következik kurva ECCERŰ módon hogy AKKOR már a GYÚJTÁS meg az ESZTERlánc csakis a MÁSIK ódalon lehet...de az ÁRA valóban nem egy...
MERT ugye asse MINDEGY hogy IDD ki a bilit..vagy VIDD ki...
Skacok, szombaton jön valaki Tatabányára motorokat tesztelni?
Igaz a Yamahánál lesz de én kipróbálom az MT-09 és FJR1300 típusokat.
Jó lenne egy, két topicklakóval összefutni.
És akkor nem kell tökölni itt más rugókkal, meg hogy esztétikus is legyen, ne kelljen tákolni.
Kérdem én nem az a legegyszerűbb hogy előbb felhívom a kereskedést megkérdem mennyiért van a típushoz való alkatrész.
Azt ha tetszik az ajánlat akkor meg is van oldva.Logikus lépés nem?
Mint az a sztenderes téma is, ezekre én sem tudok mit mondani.
vannak feletébb értelmes kérdések.. amiket pl a 7dik osztályos technika azaz tecsnika órákra lyáró -már havonta olajcserélel is megáldott -szöszi csajok is erölködés nélkül megoldanának...
hát igen...
van az a kategória amin nehéz segíteni.
zsiráf..
az a lehetőség meg sem fordult a fejedben hogy egy jól kinyúlt tályvani tizen6os kulcsot ajánlj fel arra a szabvány 17mm laptávolsűgú M10-es anyára ...
csak mint opciót..ha már úgy is van kinyúlt 17 kulcsa otthon
csak talál már hozzá egy kinyúlt 16ost is
tegnap 17:49
Kedves hozzáértők! :D Olyan kérdésem volna, hogy: Hogyan lehet meghúzni a tükröt mivel a menet szél kb100km/h fölött befújja a baloldalit. A tükör a kuplungkarba van integrálva az fölött van egy anya amire a 16 kulcs kicsi a 17-es meg nagy. Elkezdtem forgatni hátha úgy megszorul de, nem. Kérdésem hogy lehet az kitekerni vagy esetleg ,megszorítani ? Köszönöm
ENNEK az ÉRTELMES jószágnak pélldáúl MIJJEN ÉPÍTŐ tanácsot lehetne ADNI?
ÉPÍTŐ tanácsot is HIJJÁBA acc...ha NEM ÉRTI,NEM tuggya FELhasználni...FOGALMA sincs róla mit HOGYAN...
KÁTÉJJEMNÉL az ELCÉNÉGY sorozatnál BAL oldalon van a KUPPLUNG...EJJIKSZCÉ ESSIKSZNÉL meg JOBBódalon....és ugye EBBŐL az következik kurva ECCERŰ módon hogy AKKOR már a GYÚJTÁS meg az ESZTERlánc csakis a MÁSIK ódalon lehet...de az ÁRA valóban nem egy...
MERT ugye asse MINDEGY hogy IDD ki a bilit..vagy VIDD ki...
Igaz a Yamahánál lesz de én kipróbálom az MT-09 és FJR1300 típusokat.
Jó lenne egy, két topicklakóval összefutni.
má megent okos vagy.. ne is eszet adj.. mert abból nálad is hiány van.. inkább.. tanácsot...
de ne izéset...okoskodót.. hanem építőt!