Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megint milyen kérdés biztos nem a hentesnél fogsz kapni hozzá.
Tudod van hivatalos márkakereskedése a KTM márkának Magyarországon!
Egy jó tanács, onnan tudsz hozzá rendelni/szerezni.
2005 ös LC4 re lenne, minél hamarabb
Milyen EXC-re kell, mennyi időn belül?
Sziasztok!

a képen látható EXC fejidomot keresek, tudnátok segíteni hol kaphatnék a legolcsóbban. Köszönöm
Heló!

Egy kis segítséget szeretnék kérni. "Elfáradt" a motoromon az oldaltámasznak a rugója... Honnan tudnék szerezni hozzá való rugót? Mókolni nem szeretnék, csak esztétikusan szeretném megoldani. Ötletek?
Valóban gyújtás oldali kellett.
Na látod faszán megzavart a lánc kontra kuplung na meg a gyujtás jobb meg baloldal.Na mindegy akkor se egyforma érték egy kuplung meg egy gyujtásdekli.Este van már faszomat megyek lefekszem mert hülyeséget írogattok ide
Aztán MIÓTA van OTT?
Na az mégjobb csak tök a másik oldalon van.Vagy az LC4-es annak a kuplung oldalon van a lánc.
NA erre SZOKTAM mondani volt: A HÜjjének tanácsot LEHET adni..de ESZET nem...
Akkor neked a gyújtás oldali kellett, arról elhiszem, hogy 20 az új ára de akplungoldali biztos van vagy 30 ezer
Kuplung oldalon láncszakadás?Ja akkor nem is EXC-ről beszélsz.Azért ha már leírod ide hogy mennyiért jutottál valamihez legalább köze legyen a szóban forgó tételhez nem?Gondolom nem egy árkategória a két dekli.
NE túlozz FAROKlevi...NEM mindent...mert ami NINCS azt NEM lehet...PÉLDÁÚLL a TE fejedben NINCS mit szétoffolni...

MÉG jó hogy te annyira ÉRTELMES jószág vagy...ÜGYELETES hüjjének pont JÓ vagy...
Ktm kecskemét Bédity Jani. Nekem láncszakadás okozta.
Hali! Sajnos csak a sárvédő-idom van eladó, lámpa és "kacsafarok" nélkül
hejj,ez még csak zsírtalanítva sem lehetett,nem még homokfúvózva
Oh!
cukcsika?
Na!
Lófaszt frankó rohadt idegesitő de azért cukcsika vagy
Na nem mondod?
A te stílusodban beszéltem tovább.
Ugye milyen frankó!
Oké ez már sokk...
Mondjuk az a baj, hogy neked kellett volna okosnak lenni, mert ő nem motordekni porfestő, így nincs tisztában se az anyagával, se azzal, hogy mi történik 180-200 fokon vele. Ő egy porfestő segédmunkás, ráfújja, hőkezeli és kész...mert a többi vasszékkel, meg postaládával nem volt baj eddig, pedig mindent úgy csinált most is, mint akkor...
Nah látod, nem hiába vagyok felháborodva :/
nekem is szinterezve volt mindkét oldal, nem vetemedett el, és nem is ilyen ocsmány munka volt mint ez...
elég siralmas ez a festés ilyet hátratett kézzel is tudok csinálni